icon

Počet kúpeľní v novom dome.

jana621
6. okt 2019

Ideme stavať dom a s manželom sa nevieme zhodnúť v počte kúpeľni 😀

1. varianta - dve kúpeľky - jedna bude s wc + sprchac a v druhej bude wc + vaňa
2. varianta - jedna kúpeľňa - wc + vaňa a samostatne by bolo ešte jedno wc s umývadlom

Štvorčlenná rodina - dvaja dospelý, dve deti.

Ďakujem za názory 🙂

Strana
z3
lujza123
7. okt 2019

@simca06022011 my sa ráno celkom tlačíme pri jednom umyvadle a to sme len 3. Nič moc keď máš plne ústa pasty a dieťa tam zrovna okupuje vodovod lebo si opatrne prstekom umýva oci

oli18
7. okt 2019

@simca06022011 napíš o 10 rokov, ako sa ti osvedčil murovaný. Hlavne, ak je obložený oblkadačkami. Všetko musíš pracne čistič, podľa mňa horšie špáry ako sklo, na podlahe nehovorím😉

arcenciell
7. okt 2019

My mame projekt na dom (poschodovy) a dali sme si spalnu na prizemi a v nej samostatnu kupelnu len pre mna a manzela (Sprchac + Wc) a hore k detom ich kupelnu kde bude vana a wc a plus na prizemi bude zo vstupnej haly este jedno wc s umyvadlom pre navstevu.

simca06022011
7. okt 2019

@oli18 mala som v byte 10 rokov a nemala som jediny problem.. otec ma tiez tak 🙂 a mam sklo 4 rok a je to otras. Treba si vediet asi vybrat aj obklad. Na firme 5 rokvo kupelne funguju, sprchuju sa tam chlapi a nevidno ani ze to je pouzivane :D Cize viem o com hovorim velmi dobre 🙂 Za man lepsie špári vystriekať savom a osprchovat ako drhnut sklo od vodneho kamena.. ale tak, kazdy to chceme inak 🙂 mna by uz nik na sklo znovu nenahovoril.

simca06022011
7. okt 2019

@lujza123 no my sme traja a v zivote som nikoho pri umyvadle nemala :D a myslim, ze skoro to pride aj ku vam, lebo synator nebude s tebou v kupelni na dlho :DD

lucyluv
7. okt 2019

Ja ti dám zas iný pohľad, závisí, aj kde sa tie kúpeľne nachádzajú v dome. My síce máme viacpodlazny dom, máme Vašu variantu číslo 1. A tá kupelka kde máme sprchác a wc je rovno v chodbe pri vchode do domu, takže ak ide človek celý špinavý zo záhrady, prípadne dieťa, najlepšie je rovno ho umyť tam pri vchode a neísť celým domom do druhej kúpeľne. Tiež sa nám osvedčilo pre návštevy. A celkovo na také špinavé veci, ako zarábanie baktérií do čističky, atď, to je fajn v sprchovom kúte. Závisí aj aký prístup k vode budeme mať napríklad vonku pred domom. Napr na umytie psa :D kadečo sa dá v tomto prípade zvazovat

oli18
7. okt 2019

@simca06022011 no my zase máme sprchový z bielych obkladačiek a vodný kameň sa na nich usádza tiež. Rukou prejdem a cítim, že nie je hladká, Špáry majú mikroskopické trhlinky, v ktorých sa usádza mydlo. A sprchuje sa v ňom len mm. Najlepšie to ide s Pulirapodom a kefkou. Dcéra ma sklo, okamžite stiahne s gumenou stierkou a pretrie suchou handrou. Nesťažuje sa zatiaľ a má to pekné.

stvura
Odpoveď bola odstránená
hope87
7. okt 2019

My uz mame postaveny dvojpodlazny a budeme mat dve kupelne. V dolnej bude vana, jedno umyvadlo, pracka a bojler..to bude taka pracovna a vo vrchnej, ktora bude o dost vacsia bude rohova vana, sprchac, zachod a dve umyvadla.

simca06022011
7. okt 2019

@oli18 no ja nie som ochotná sťahovať po každom sklo a utierať do sucha, keby sa mi to chcelo, tak by to bolo ok😂 ale stierka tam visí. Rovnako keď tam dcéra vkezie mydlo je aj na Tom skle polepené. V murovanej som problém nemala, ono jedna vec je cítiť niečo na obklade ( mám teraz vlastne sprchac 2 strany do L sú steny a 2 strany sú sklo) a iné je keď mi drahé sklo na sprchách má ďaleko od priesvitného za pár dni a aj keď to vydrhnem, tie malý tam.su stále.

1katyka1
26. jún 2020

Ahojte pls mate skusenosti s umyvadlom na dosku? Ideme prave take dat do novej kupelne a planujeme babo,zvazujem ci je to vhodne pre deti alebo je lepsie klasicke?

stvura
Odpoveď bola odstránená
midka
27. jún 2020

@simca06022011 my mame velke dvojumyvadlo,, pre nas super veci,, deti sa spolu umyvaju, rano aj vecer,, rovnako aj my s manzelom,, este stiheneme hodit aj nejaku nocnu debatu...manzel si to nevie vynachvalit,,,,,🙂

laguna28
27. jún 2020

@jana621 my sme 5 a máme 2 kúpeľne a 2 wc. A ako na parádu, bývajú obidva obsadené 😂😂😂

Strana
z3