Počet pedofilných trestných činov prudko stúpa
Strážte si deti maminky. Žijeme v chorej dobe, kde si niekto dokáže privyrobiť na záznamoch s malými detmi. Čiže už nie len čisto pedofilia. už to robia aj ako zarobkovú činnosť.
Je pravda, že počet pedofilných trestných činov prudko stúpa?
Za poslednú dekádu sa hovorí celosvetovo o päťtisícpercentnom náraste, čo je šialené
@hefo odvádzať pozornosť ty kretén? Ty ideš zľahčovať že niekto sexuálne zneužíva batoľatá? Bábatká? škôlkarov? školákov? Ty si čo zač? Diskutovať čo sa tvorcom oplatí? Tak takýto postoj majú podobný tebe a sa čudujme že ich je.
@autor Kretén všade vidí kreténa. Čítať vieš? Ako niekto zneužíva batoľatá, keď sa pozerá na fotky z pláže, na ktorej nebol ani on ani iný pedofil/pederast?!?
@b_a_m_b_i Nemyslím si, že u človeka, ktorý má k takým veciam sklon, by mohlo byť samotné pozeranie obrázkov spúšťačom k tomu, aby niečo také začal robiť aj fyzicky; resp. ak by bolo, nedá sa tomu zabrániť. Minimálne nie u tých fotiek z pláže, lebo vidieť nahé dieťa nie je nič tak zriedkavé, aby to (pokiaľ by to tým spúšťačom malo byť) neprišlo skôr či neskôr u každého. Fotky na Internete sú len ľahšie dostupnou vizuálnou stimuláciou, lebo keby nikde nezohnal fotky (už to samé je nereálne, pokiaľ ide o inak nevinné fotky, nie záznam reálneho zneužívania), tak by musel isť na tú (trebárs) pláž fyzicky, čo by bolo viac námahy. Tam si myslím, že ide viac o ten pocit (najmä) rodičov "fuj, nad fotkou môjho dieťaťa si niekto honil!" ako že by tam bolo nejakému dieťaťu ublížené.
Ale iste, bolo by dobré moje argumenty (aj k tým kresleným postavám) podložiť nejakým psychologickým výskumom, marí sa mi, že som niečo kedysi čítal, ale rýchlo to určite nedohľadám.
@hefo je pedofil. Vyjadruje sa tu veľmi pozitívne ku každej téme, kde sa spomína sexualizácia detí. Ak sa tu nachádza nejaký policajt, tak by som odporúčala, aby si na tohto pána čím skôr niekto posvietil. Vraj je hebofil, nie pedofil a 22 ročné dievčatká sú samice, že?
@mamamasama súhlasím, do basy s ním.
*12 ročné, nie 22 ročné. Každopádne pointa ostáva rovnaká
@mamamasama Teba som tu čakal hneď na začiatku, čudujem sa, že až tak neskoro. Ale čítanie s porozumením sa počas toho času i tak netrénovalo...
@b_a_m_b_i sklamem ta ale to niesu ziadne kozky z pipikov malych deti.. adenochrom je hormon ktory sa dostava do krvi, ked deti zazivaju extremny stres a strach. Cize male deti tyraju az do smrti aby ten adenochrom bol co najsilnejsi..
@domininini Adrenochróm je chemická zlúčenina, ktorá vzniká oxidáciou adrenalínu. V minulosti bol predmetom výskumu, hlavne v 50. a 60. rokoch, kde sa predpokladalo, že môže mať účinky na duševné zdravie, vrátane možných psychotických príznakov. V medicíne sa adrenochróm používal na zníženie krvácania, no dnes nemá žiadne významné medicínske využitie.
Napriek tomu, že sa o ňom hovorí v literatúre a filmoch, ako napríklad v Fear and Loathing in Las Vegas, kde bol vykreslený ako halucinogén, existuje veľmi málo vedeckých dôkazov o tom, že by mal takýto účinok. Jeho vplyv na halucinácie je teda skôr mýtom než realitou.
V posledných rokoch sa však adrenochróm stal predmetom mnohých konšpiračných teórií, najmä v kruhoch skupiny QAnon. Podľa týchto teórií ho údajne „elity“ získavajú z detí na dosiahnutie mladosti alebo halucinogénnych účinkov. Tieto tvrdenia sú však vedecky nepreukázané a považované za hoaxy s antisemitskými koreňmi.
https://www.indy100.com/news/adrenochrome-consp...
@hefo všetky tvoje reakcie sú súhlasné s praktikami vyššie a vyzneli ako bagatelizácia celej problematiky. Pozerám že ťa MK ani nezoblokoval, krásne…
no mne sa nezdá, že by napísal niečo hrozné.
@b_a_m_b_i ani mne sa nezda, že by schvaľoval pedofíliu.. takže súhlasím s
@mondolina a pokojne si prelustruj aj môj profil..
(O čom vlastne vypovedá vytvorenie profilu v 2014?)
Ja rozumiem, že toto je veľmi ťažká téma
Dokonca osobne kašlem na humánne tresty, keď príde na zneužívanie detí, tým bastardom by som ublížila rovnakým spôsobom..
Ale tvoje a autorkine reakcie sú až hysterické...
Teraz maju korejcania jeden film Pan cierny pas, bola som prekvapena ako tuto temu vnimaju aj v Korei. Nebolo to uplne sado maso ako by to spracovali Amici, ale nakoniec sme z toho aj tak nespali celu noc. Jednoducho je to hnus. To ani zvierata nerobia
No ja tiež nechápem, čo je také pohoršujuce na tom vtipe a a rovnako nemám pocit že by Hefo schvaľoval pedofíliu
@beronsche co ved ja som sem ten "vtip" nedala,
iba som poznamenala ze ak jej taketo veci pripadaju vtipne, tak je zrejme ze bude sympatizovat s nazormi ako ma ten hefo.
Ani som nic take nepisala ze to schvaluje,
tak si to bud precitaj ked uz sa ma tu snazis o niecom presvedcit, alebo neprekrucaj a netaguj ma v tom pripade.
@mandzula ja si pamätam na jeden pripad spred 10-12 rokov, kde jedno male dievca povedalo, ze ju farar obtazoval a dopadlo to tak, ze sa s nou a s jej matkou sa prestala bavit cela dedina a pana farara prelozili na inu faru.
Tak isto si pamätam ako farar v nasej obci, v ktorej uz vdakabohu nezijem, volal moje kamaratky s nim do virivky a v tej obci mal taku faru, ze ani Cernak by sa za taku nehanbil. Mnisky z nedalekeho klastora nanho prali a varili...bolo mu svetazit...
@beronsche skor som myslela, ze aj oni vnimaju pedofiliu ako problem. Neviem nakolko to je zhodne so skutocnostou, ale ak je to aspon trosku zalozene na realite, snazia sa podchytit pedofilov a cez naramky na nohach ich sledovat a takto ochranit tu najzranitelnejsiu skupinu.
Stoji to za pozretie,myslim ze je to novinka z 2024. Na prehrajto.cz som to pozerala. Ale treba si to naplanovat, lebo aj ked tam nebolo priamo zobrazene nasilie na detoch, mozog to spracuje po svojom, obidvaja sme mali velmi zly spanok.
Ja som myslela, ze tieto vychodne kultury vdaka ich nabozenstvam a historii su v tomto vyspelejsie.

@hefo ty si dobrý… dúfam, že k ním nepatriš keď takto ideš…