Podnikateľka Kralevich tajila tehotenstvo mesiace?
https://www.cas.sk/clanok/2919615/podnikatelka-...
veríte tejto správe?
@fido69
@stanulienkat
Len este doplnim, ze Lazar sa k manzelke asi spraval velmi pekne, braval ju do spolocnosti o vsetko sa postaral a zenu stedro financne dotoval, ona mu ticho luxusnu kurvu tolerovala - Daniela urobila robotu, ktoru uz asi pani Lazarova robit ajtak nechcela a vsetci boli spokojni. Koniec mojej uvahy;)
Lazar pravdepodobne už žiadne dieťa neplánoval. A už vôbec nie pohrobka. Veď milenka je na sex a nie na rodenie potomkov. Na to má zákonitú manželku.
Milenka nakoniec všetko vsadila na jedinú kartu. Inak by zo stola dostala akurát tak odrobinky alebo by utrela hubu. Vysadila antikoncepciu a trpezlivo rozťahovala nohy. Musela to tajiť pred všetkými, pretože výsledkom si nemohla byť istá. A dobrý bussiness plán vyšiel. Aké jednoduché a pritom aké výnosné 😀
Nic v zlom baby, ale navazate sa tu do Kralevich... ale čo vieme o manzelke? Ta samozrejme nikoho mat nemohla však? Keby to teraz K.nezverejnila, ani nevieme, či?... a koľko ze boli milencami? 17 rokov? Vsak to je ďalší život...A žena o tom nevedela? Nebudte smiešne 🤦♀️ proste si povedala, ako tu bolo napísané, že buď ho nepusti alebo proste majetky.
Inak bezne tu radite, ze ostat spolu kvoli detom a pod. Tak aj tu ostali spolu... a nevieme ani kolkoa to doeta rokov, či? Kľudne môžete aj 5 rokov napr. A jasne, ze žena o tom vie, ako to vedela aj stará Rezesova... bolo to verejným tajomstvom v Košiciach🙈🤣
@fido69 tak biologické hodiny tikali, on vedel, že to má zrátané, tak jej spravil dieťa.Uz rozumiem jej arogancii, keď zabila človeka mala za sebou vplyvného človeka s peniazmi.A morálka?tak takých kukucich deti medzi známymi ľuďmi je veľa aj medzi obyčajnými🙂pochybujem, že Lazarova plakala do vankúša, ale deliť sa o majetok asi netúžila so sokynou
@lienka.7 nie, to je malé dieťa podľa mňa rodila minulý rok, keď bola tá aféra kvôli pláži na Zlatých pieskoch tak bola guľatá asi už bola tehotná.
Táto osoba by v prvom rade mala byť niekde inde ako na slobode
No tak na jej mieste by som sa o dcéru veľmi bála. Bála by som sa pomsty Vietnamcov, ktorým zabila dcéru.
To, že je vez chrbtovej kosti ukázala viackrát.
Máš malo svojich problémov. Nemám problém starám sa druhému do života. Ani ju nepoznáš nič o nej nevieš koho zaujíma ONA.
Nie, ona je uplne vysinuta a vymysli si aj dieta...Neverim tomu
podla mna to je chorá osoba, zrelá na psychiatriu, stačí ju sledovať na Fb. Fotku ktorú zv erejnila Lazara s dieťaťom - no za prvé to vyzerá velmi stará fotka, kedže Lazar je na nej mladý a druhá vec - dieťa aj ked so zakrytou tvárou, oblečené na dnešnú dobu a na vkus Kralevich otrasne, predpotopne. Nemá to v hlave v poriadku, Ak by išlo o staršie dieťa, tak kde ho mala doteraz? Všade sa pretrča sama , vyretušovaná. Na fotke je možno ešte Lazarova ozajstná dcéra, dnes dospelá osoba. No celkom zaujímavé vedieť, ako toto skončí.
@hermanoval zaujimave postrehy
@juliet86 tak sledujem ju a žasnem, dokonca potom napísala že tú fotku s dieťaťom jej zmazal FB, no ktovie ako to bolo. Sledujem ju odvtedy ako začala vypisovať že Lazara niekto otrávil
@hermanoval ja presne tak isto
@hermanoval fakt ma zaujima ci bola.tehu ci ma dieta ci ho ma s nim... ci to ma ako dokazat. ak ano ma.dozivotnu rentu
akoze to ze bola 17rokov jeho milenkou tomu memam najmensi problem verit
@hermanoval tiež som si všimla že na foto je otec dieťaťa nejaký mladší...
kde ju sleduješ?
No ku Kralevich. Tie fotky sú veľmi cudne! Za prvé sledovala som ju na FB a v tých istých šatách bola bez brucha! A ta druha fotka zarámovana čo sedí Lazar v aute! Vy ako maminky by ste si takúto fotku spravili a zaramovali?! Ja určite nie. Za ďalšie ma o pár pozemkov od nás pozemok. A videla som ju pred rokmi s jej matkou a s malým dievcatkom. Či to bola jej dcéra neviem. Môžme len konšpirovat. Keby náhodou bola- dievča ma teraz od-10 rokov do 13rokov. Aj tu sa snažila všetko na čierno- mestský múr pílila. Bez povolenia! Je to aj na odkaze pre starostu! Riešia to od roku 2018 a mestská časť nič! Veľmi nefér. A susedom sa vyhrážala že starý ľudia na jeseň rýchlejšie umierajú! Robila tam zle a vykopala riadny kráter tam! A susedom aj popraskalo na dome! Ta žena vôbec nie je dobrý človek- ma dvojakú tvar.!na fb sa hra na tu obeť! A zatiaľ to je opak- mrcha. A keď ma dieťa ,jej matka ju ma v starostlivosti ,si myslím.

To je tá krásavica čo zabila na prechode to 18 ročne dievča. A čo sa jej stalo.. nič. Prekvapivé