icon

Podobáte sa fyzicky s bývalou vášho partnera?

14. nov 2022

Tak mi napadlo, že ľudia si často vyberajú fyzicky podobne tipy partnerov ako už mali. Teraz sa mi to potvrdilo, pred pár rokmi skončil jeden môj turbulentný vzťah. Vzájomnou dohodou po mnohých rozchodoch a udobreniach. Proste to tak malo byť, nemali sme ostať spolu. Prekvapením bolo pre mňa, keď som ho minule stretla s novou priateľkou. Ona vyzerá ako ja v čase, keď sme sa dali dokopy! Rovnaká výška, typ postavy, farba vlasov, v tvári veľmi veľmi veľmi podobná. On už po mne nemal vážnu známosť, táto je prvá, asi o 10r mladšia od nás (boli sme rovesníci)
Tak ma napadlo či proste je jeden typ, po ktorom ľudia stále idú, alebo je to čistá náhoda.
Inak aj moja terajšia svokra tvrdí, že ja sa podobam na manželovu bývalú 😃

Strana
z2
hama007
14. nov 2022

Nooo niečo na tom bude. Keď som zbadala bývalého priateľku skoro som padla na riť. Mala som pocit, že sa pozerám do zrkadla 😯😀
A ďalší nemá doteraz nikoho. Asi to začnem brať osobne. 😂😂😂
Manželove bývalé boli úplne odlišné. Nemám pocit, žeby som sa na nejakú podobala. 🤔

mibel
Autor odpoveď zmazal
xsandrax
14. nov 2022

@petkasaurus asi preto si bývalá, vytrčala si uňho z radu 😄✌️

h2
14. nov 2022

Nie, s bývalou ženou môjho muža sa vôbec nepodobáme, dokonca sme skoro až opačné typy. Ale máme až pozoruhodne rovnaký vkus takmer na všetko: páčia sa nám rovnakí muži (nemyslím teraz toho "nášho" 😁, ale aj hercov napríklad), máme radi rovnaké jedlá a nápoje, hudobný vkus, oblečenie, obľúbené filmy a knihy...

vroni
15. nov 2022

"Moji" chlapi (teda ex aj terajší) idú evidentne po rovnakom type. Keď sme boli s chlapovou ex na večeri, považovali nás za sestry. A komplimenty, ako sa chlapci (chlapovi) podobajú na "mamičku" (akože mňa) som dostávala tiež bežne. A bývalý dostal od súčasného vynadane, že ma stále vylozenu moju fotku v obývačke. Len na základe pozadia (na fotke) som identifikovala, že to fakt nie som ja 🤣🤣🤣 Zato oni dvaja nemajú spoločne vôbec nič, výzor, povahu, názory, nič. Vlastne ano, povolanie 😁

petkasaurus
15. nov 2022

@xsandrax ja nie som byvala, je to moj manzel, zle si si precitala 🤣

Strana
z2