Podozrenie na sfalšovanie lekárskej správy

magamamka
29. jún 2012

dobrý den, prosím vás ako treba postupovať v prípade že mam podozrenie na sfalšovanie lekarskej správy? dceru prijali do nemocnice s udajným otrasom mozgu ktorý však na zaklade negat. výsledkov nebol potvrdený ale zrazu sa v lekárskej sprave ako potvrdený objavil? mam možnosť jej dať urobiť aj nove vyšetrenie kde jej to dodatočne zistia?

strapco13
29. jún 2012

@magamamka na zaklade coho ho vylucili a ako to formulovali to ze ho potvrdili?
lebo na spravy sa pise aj diagnoza s cim je dieta prijate do nemocnice
mozes je dat sparvit ct, neurologicke vysetrenie...ale slaby otras mozgu sa tazko dokazuje, ci vylucuje dodatocne
potrebujes to pre poistovnu alebo preco?

trish31
29. jún 2012

@magamamka nerozumiem celkom.Najprv potvrdeny bol a potom nie?Ja by som to necharakterizovala ako sfalsovanie,skor pochybenie lekara,ak uz vobec.

magamamka
autor
29. jún 2012

potrebujem to pre súd. v nedelu bola dcera prijata do nemocnice a sým že ju niekto vyfackoval (je to dosť zamotane a dlhé) pre podozrenie na otras mozgu. v pondelok sme s exmanželom boli tam a kedže tam nikde nebol jej oštrujuci lekar tak nam niekto neviem či to bol sanitak alebo iný lekár povedal že podla správy z vyšetrení RTG,CT a lab. vyšetrenia boli negat. sa otras mozgu nepotvrdil a zrazu dnes ked sme tam boli tak ho mala v sprave uvedený ako potvrdený.

magamamka
autor
29. jún 2012

@trish31 najprv potvrdený nebol. všetky vyšetrenia boli totiž negatívne a zrazu ho mala.

trish31
29. jún 2012

@magamamka a nebolo na sprave len Podozrenie na otras mozgu?treba sa o tom pobavit s osetrujucim lekarom si myslim,nie s nejakym sanitarom.

trish31
29. jún 2012

@magamamka najprv by som si overila,s kym som sa bavila.Ak to bol sanitar-tak to by som vobec nebrala ako relevantnu odpoved.Bavim sa len s osetrujucim lekarom a tym,kto ju prijimal.

strapco13
29. jún 2012

@magamamka ak sa pritom dotycny nepozrel do jej papierov, tak sa mohlo stat ze ani nevie o kom bola rec
ale..v zavere sa pise aj diagnoza na ktoru bolo podozrenie
ak chces prefot mi spravu a posli do IP..kuknem sa na to

magamamka
autor
29. jún 2012

žiadneho lekára sme totiž v tej chvíli čo sme tam boli..cca 4hodiny "nevedeli" zohnat..bol to jediný človek ktorý bol ochotný sa s nami baviť

magamamka
autor
29. jún 2012

@strapco13 dakujem..pošlem hned ako to bude možne

magamamka
autor
29. jún 2012

e šte jedna otázka..da sa podat trestne oznámenie za zavadzanie, kryvú výpoved a neopravnené obvinenie? na všetko sú dôkazy že to čo sa stať malo sa nestalo . a kde?

anjelicek26
29. jún 2012

@magamamka - na policii ;)

magamamka
autor
29. jún 2012

@anjelicek26 predpokladam že v meste trv. bydliska

anjelicek26
29. jún 2012

@magamamka - najlepsie tak, ano v mieste trvaleho bydliska, nech sa stalo cokolvek, netreba to nechat tak.

magamamka
autor
29. jún 2012

ved ani nenechám..tento týžden mi vzal minimálne 30rokov života a už neviem ani na koho sa obratiť..

maznacik007
29. jún 2012

@magamamka ved to je ale dobre ze jej to porvdili ze mala otras mozgu kedze chces podat trestne oznamenie predpokladam ze na toho kto ju vyfackal...

inak sa otras mozgu klinicky nepreukazuje lahko ak nebol silny tak ze by bol nalez aj na CT to nemusi byt aby bol otras mozgu... skor je to priamy nalez pri prijaty bolestivost hlavy, reflexy vysetrenia, a tak... ja som to mala a tiez som nemala nalez na CT a v sprave bol otras mozgu... ja som to mala pri takom nestastnom pade na lyziach..

magamamka
autor
29. jún 2012

@maznacik007 je to uplne ale uplne ináč!

maznacik007
29. jún 2012

@magamamka pockaj neviem ci mi nedopina z toho tepla ale teda teba alebo niekoho z rodiny obvinili ze si ju vyfackala a ze ma otras mozgu? 😕 a chces dokazat ze to tak nebolo?

magamamka
autor
29. jún 2012

presne tak!!!!!! ak sa to da tak povedať tak našťastie ja som to nebola..

janinah
29. jún 2012

dodatočne /teraz/ nedokážeš,či tam otras mozgu bol, je dôležité čo presne je napísané v závere lek.správy. je to zamotané,ja som nepochopila o čo ide,ale mala by si riešiť,že niekto dcéru zbil,že vôbec niekto zdvihol ruku na dieťa,..a buď rada,že je ok,že sa nestalo niečo "horšie"

sonka_d
29. jún 2012

@magamamka trestné oznámenie môžeš podať kdekoľvek na polícií alebo kdekoľvek na prokuratúre. Nie je treba sa nechať odbyť, že iba v mieste trvalého pobytu (to robia radi v Bratislave a pošlú Ťa kľudne na druhý koniec mesta). Všade majú rovnako povinnosť spísať s Tebou zápisnicu, netreba sa báť...

anjelicek26
29. jún 2012

Hm takze niekto z rodiny ju zbil, odviezli ju do nemocnice a do spravy napisali otras mozgu. Ty to chces zo spravy vyciarknut, aby clen rodiny, co dieta zbil nemal problemy a chces podat obvinenie na toho, kto dieta do nemocnice odviezol s tym, ze bolo zbite, ze si to vymyslel? Chapem spravne?

Pravdu? Ktokolvek z rodiny zdvihne ruku na dieta by u mna skoncil 😔

vejula
29. jún 2012

@anjelicek26 ja si skôr myslim, že išlo o nedorozumenie... aspon tak som tomu pochopila ja

magamamka
autor
29. jún 2012

takže takto..idem na to priamymi otázkami! aký mate nazor na to že 16 ročné dievča ma 28ročného priatela ktorého jej navyše dohodila jej vlastna teta????

vejula
29. jún 2012

@magamamka čo to ma spoločne s tymi fackami?

traktor
29. jún 2012

@magamamka toto vynecham co sa pytas..a toto je to dôvod, pre ktory by som udrela dieta, ze skonci v nemocnici s podozrenim na otras mozgu?spravne chapem?..ak ano..je to neodpustitelne..myslim, tie facky..

dejnas
29. jún 2012

aj tetu ste prefackali? 😕

anjelicek26
29. jún 2012

@magamamka - predpokladam, ze ju priatel zbalil, ked videl ako vyzera a odviezol do nemocnice. A ty chces na neho poslat policiu za krive obvinenie? No pekne.

xlucia
29. jún 2012

@magamamka neschvalovala by som to, vsemozne by som to zatrhla. kto ju vyfackal. priatela asi neobhajujes. cize tvoj muz, ze?

boska79
29. jún 2012

Zakazane ovocie chuti najviac... V prvom rade by som pracovala natom, aby mi dieta verilo a vedelo prist za mnou aj s niecim nie prijemnym... Nieje to jednoduche vzdy, ale autoritativne vyfackovanie v 16 rokoch uz nema zmysel....vychovny....

Uz bohuzial 16 rocna mladez niesu deti

lucinocka
29. jún 2012

tato tema je dobre zamotana 😀 budem ju sledovat, co z toho nakoniec bude..:D