Podozrivé číslo
Dnes rano mi volalo nejaké neznáme číslo, nezdvíhal som lebo som nepočula, na googli som našla že je to pravdepodobne robocall. Tak som to zablokovala.
Pred hodinou mi znova volalo nejaké číslo a nemala som pri sebe mobil čiže znova som nezdvihla a teraz som našla že toto posledné číslo je polícia. Nemáte niekto skúsenosť že by Vám volalo toto číslo? +421 961 401 000
(Prvé bolo podobne takze som zmätená +421 916 114 000)
@accountant25 ja nemam problem zdvihnut vsetko radom. Clovek nikdy nevie co sa deje
@accountant25 socka ma 0906 😉
@accountant25 SP má 0906
@accountant25 ale koncovku 1000 len polícia - ty predĺžená miecha 🙂
@accountant25 nerob 🤷🏻♀️
https://www.vyhladavaniecisla.sk/cislo/42191611... hneď prvý komentár, toto volalo aj nám...tak teraz nechápem či si robíte žarty ženy s tou políciou alebo sa toto číslo využíva na 2 účely?
@accountant25 lebo sa vždy predstavíme ako polícia SR - či ty musíš mat všetkých uložených aby si dvihla? V poriadku- tvoje nebo. Ešte raz- pekný deň …
@malinoismum ja sa zasa necudujem, ze mame tolko veci nedoriesenych ked su ludia ako ty-netrpezlivi know it all
Ja sa zas čudujem, ako sa pri každej, hocijako nevinnej diskusii dokážu ľudia vždy pohadat 🤦🏼♀️
@accountant25 Vecer ? Je deň. 14:50 seč konkrétne 🙂 a nehanbím.
Pa
@accountant25 ok, nezdvihla si. Bud ti príde písomne predvolanie alebo za tebou prídu a doručia ti osobne. Keďže volali asi niečo chcú. Vybavené 😉

@malinoismum no tak to bude urcite hl dovod 🤣👏💯