Podozrivé číslo
Dnes rano mi volalo nejaké neznáme číslo, nezdvíhal som lebo som nepočula, na googli som našla že je to pravdepodobne robocall. Tak som to zablokovala.
Pred hodinou mi znova volalo nejaké číslo a nemala som pri sebe mobil čiže znova som nezdvihla a teraz som našla že toto posledné číslo je polícia. Nemáte niekto skúsenosť že by Vám volalo toto číslo? +421 961 401 000
(Prvé bolo podobne takze som zmätená +421 916 114 000)
@malinoismum no ja som im raz nestihla zdvihnúť tak kvôli mne volali mojej mame a ta skoro skolabovala. Predvolanie mi prišlo až neskôr lebo pani vyšetrovateľka sa ponáhľala tak ma predvolala skôr telefonicky ako bolo v predvolani 😃
@malinoismum ale ved dobehnu za nimi domov, ked nedvihaju 🙂 to je potom zabava, ako sa niektori zhacia ked im pani v uniforme zvonia :D moj chlap bol tiez frajer a este u susedov ho hladali :DDDDD
@accountant25 0961 je predvolba ministerstva vnutra. Viac uradov ju ma...
Boze baby, to co za diskusia? 🤦♀️To co mate abstak z tych nefungujucich diskusii dnes a bolo sa treba pohadat nad takouto blbostou?
Mna mozete supnut tiez do skupiny blbeckov, co nepozna predvolbu policie, v zivote som s policiou nic neriesila, to odkial ma clovek vediet? A sorry, tu fotku s uniformou radsej zmaz, posobi to tu fakt cudne @malinoismum
@0silvia0 akože aj ja to prvýkrát počujem našťastie doteraz som s tým nemala skúsenosti... teraz len tŕpnem že prečo volali, už budem strážiť mobil
Pokiaľ viem polícia má na konci štyri nuli nie 3
@accountant25 😂 pre nic, hod mobil do potoka.. tak ked urad nejaky vola, tak asi nieco potrebuju, nevolaju len tak zo srandy, lebo sa nudia. Ako "accountant" by si mohla vediet...
autorka: ale to jedno cislo su "otravovaci", tych kludne zablokuj, to druhe je policia
@simca06022011 Polícia má na konci štyri nuli nie tri.
@miankass https://www.vyhladavaniecisla.sk/cislo/42196140...
A myslim, ze v tomto pripade je predvolba podstatnejsia ;)
Mne z tohto cisla volali, ale mala som vypnute zvonenie akurat, tak prisli policajti osobne ku mne domov. Niekto mi cez noc rozbil okno na aute. A par rokov dozadu mi volali ohladne ukoncenia vysetrovania (mojho pribuzneho nasli mrtveho doma).
🍿🍿🍿🍿🍿🍿
@accountant25
@nexuska baby nehnevajte sa..., ale nechápem, prečo sa tu teraz kvôli jednej jemne ironickej vete (ktorá ani nemusela byť myslená v zlom) navážate do @malinoismum .🤔 Veď to berte tak, že policajti si tiež len robia svoju prácu - a pokiaľ majú k dispozícii telefónne číslo, logicky je asi jednoduchšie a operatívnejšie niekomu zavolať, než ho naháňať osobne. Nehovoriac o tom, že vám môže polícia volať nie preto, aby vás obťažovala a buzerovala, ale aby vám oznámila nejaké dôležité info. Hanbiť sa môžu "tiežpodnikatelia", ktorí svojím nevhodným marketingom vyvolali u ľudí práve ten spomínaný reflex "cudzie čísla nedvíham", a nie polícia. 😔
Mne taktiez volali 3:54 v noci..nestihla som zdvihnut,spat som nevolala keďže som tiez nazoru ze cudzie cisla ignorujem..no nespala som do rana a premyslala kto moze volat tak neskoro...na googli som si nasla ze cislo ma negativne hodnotenie tak som to ignorovala..dufam ze ma tuto noc nechaju spat😂
@simca06022011 áno vážne, pardon ospravedlňujem sa.
@simca06022011 mne vždy volali z jedného a toho istého, tak som nevedela 🙃. Ale dobre vedieť do budúcna.

0916 114 000 aj mne dnes okolo 13tej volalo.. zdvihla som a nejaky nahraty zensky hlas sa mi ozval, hned som zlozila