Podozrivé číslo
Dnes rano mi volalo nejaké neznáme číslo, nezdvíhal som lebo som nepočula, na googli som našla že je to pravdepodobne robocall. Tak som to zablokovala.
Pred hodinou mi znova volalo nejaké číslo a nemala som pri sebe mobil čiže znova som nezdvihla a teraz som našla že toto posledné číslo je polícia. Nemáte niekto skúsenosť že by Vám volalo toto číslo? +421 961 401 000
(Prvé bolo podobne takze som zmätená +421 916 114 000)
Tak dievčatá, práve mi volalo spomínané číslo 0916 114 000. Zrušila som hovor.
@malinoismum nehnevaj sa na mna, ale to moze hocikto do telefonu povedat ze Policia SR :D urcite by som po telefone nekomunikovala ziadne udaje ani informacie ohladne nicoho lebo niekto sa durhom konci sa predstavi ze tu Jozko Mrkvicka - Policia SR :D.
@zuvelyn Nemusím sa na teba hnevať, bežne povieme vždy čo je vo veci, voláme väčšinou aby sme si dohodli výsluchy - takze Jožko Mrkvicka ti určite nezavolá… pekný deň
aj mne to cislo volalo o polnoci...takze policia to asi nebude !!!!!!!!!!!!!! je to podozrive cislo.,ignorujem a blokujem !!!!
Kde kua len beru nase cisla?!?!
@alenamihal kriste pane, dookola.. Pletiete tu dve cisla. Jedno ma predvoľbu 0916 to je podvodné číslo, predvoľba 0961 je polícia 😉
@janka_23 Len ta doplním, s koncovkou 1000 ♥️🙃
@alenamihal kriste, ale to ti volalo to druhé číslo, veď si pozri, síce vyzerajú podobne, ale nie sú to tie isté čísla. A ak ti polícia bude náhodou volať o polnoci, odporúčam zdvihnúť, to by bolo niečo veľmi súrne, možno by ti horelo auto alebo niečo podobné, inak by ti o polnoci isto nevolali.
@alenamihal kontakty sa prrdavaju/kupuju už roky, cele databazy, pripadne sa iným sposobom posúvajú z firmy na firmu . Aj preto napr. Gdpr "vymysleli" ale aj tak sa to deje, keďže vedia si to zaonacit ako poskytnutie údajov tretím osobám, obch. Partnerom a pod. Stačí zdvihnúť a spýtať sa z kade majú kontakty. Väčšinou to dotyčná osoba ani nevie, zrazu na len číslo (pritom osloví človeka menom) a pod.
@ibrunova majú nejaké výhodné ponuky, čiže dačo predávajú...
@simca06022011 máš 100% pravdu - lenže “agresívne ponuky” boli od 1. Júla 2021 stopnute, čiže už môžu kontaktovať skrz marketing.ponuky len spoločnosti , pripadne ext. cc Firmy ktorým daná osoba dala suhlas. Už ti napr.
Nikto nezavolá ani skrz zmenu operátora bez predchádzajúceho súhlasu - ale as to bude nejaký špekulant, keď takto v noci vyvoláva..
@malinoismum tak investory volajú stále 😂
Bola to teda policia už sa dovolali
Inak myslím si, že takéto čísla, podobné číslam štátnych orgánov, by mali byť z komerčných telefónnych čísiel úplne vyňaté. Vymenené poradie dvoch číslic v predvoľbe??? Tak to je sila! To si kto v tej rýchlosti všimne? Storpo na to aj vsádzajú - že ľudia im to zdvihnú, lebo si budú myslieť, že volá polícia. Fuj! Toto je hnus! Nespadá náhodou takýto - s prepáčením - "výjeb" pod nekalé obchodné praktiky? 🙄🤔
@janne318 no ja ja ked zdvihnem, tak zlozim...
@alenamihal polícia o polnoci nevolá ...poplietli tu dve rozdielne čísla /Polícia predvoľba 0961XXX XXX a údajne podvodníci 0916 XXX XXX
Pre ten humor. Dnes poobede som toto tu citala a teraz som nasla z toho cisla ( 0916 114 000 ) zmeskany hovor. 🙂