Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
ahojte,zaujala ma vasa posledna debata....
Ja nepatrim ani medzi podvedene,ani medzi "vedene" 😎
Par slov do duse mileniek... Podla mna su to take sexibudky, ked chlap potrebuje sex,tak tam zabludi. Nie je to o nicom inom..... Tie zeny pozeraju vela filmov,alebo citaju privela knih a ziju mimo realitu 🙂 Nahovaraju si, ze maju vztah, ze ich dotycny lubi..... Ale figu borovu, keby ochoreli na istu dobu a lekar by im zakazal sex, tak dotycny muz, si najde zasa inu sexibudku, do ktorej zahniezdi. he-he-he
Muzi su odprirody citovo menej zreli ako zeny, a ked sa vyskytne nejaky manzelsky problem, vedia rychlejsie zbludit ako zeny. Preto u zeny hladaju citovu oporu, a ked ju nenajdu u svojej zeny hladaju inde. Preto mile zienky, drzte si svojich chlapov nakratko..... Ale zasa ked to nejde, tak to nejde.....Nie vzdy sa to da. Ja by som sa asi na takeho chlapa vykaslala,co ma podvadza...Ide o to, ze dvaja si slubuju manzelsku vernost,ked sa sobasia.....Tak ked chce podvadzat,nech sa nezeni...A ked sa uz stane, treba nachadzat krasu v inych veciach. Zijeme len raz, a co pride po smrti.....??? Nijaki chlapi, nijake zeny, ci milenky....Ale duse......Niektore ciste, ine popisane, dalsie nijake....
Kazdy bude mat to,na com si zakladal svoj zivot......
Uz vela filozofujem, ale bavi ma to...Tak sa drzte a pamatajte, ze muzi su taki, akimi si ich robime my samy.... 🙂
Ked ich milujeme, aj oni miluju nas. Ked ich nenavidime, oplatia nam to 100nasobne horsie 😉
Vlastne celou touto debatou som chcela povedať len toľko, že je jednoduché osočovať, očiernňovať či súdiť cudzie ženy, ktoré nebodaj spávajú s niečím manželom. A zo seba robiť tie, ktorým bolo ublížené. Len si treba uvedomiť, že každý je zodpovedný za svoje konanie.
Možno dotyčná je lekárka, ktorá zachráni Vás, či Vaše dieťa. Možno je to vaša najlepšia priateľka z detstva. Možno Vaša sestra. Len toľko som chcela. Aby ste pochopili, že aj keď sú milenkami, nie sú o nič horšie, ako my ostatné.
o nic horsie???? a co moze byt este horsie pre zenu, ktora miluje svojho muza???
hovorim..... niekto cita privela romanov, ci pozera privela telenoviel..... je to asi tak....vytvori si pribliznu predstavu o takom vztahu a potom ho vyhladava...
netreba nikoho sudit, do svojho svedomia si musia najst cestu same.....ale treba im v tom pomoct, samy to uz totiz nevedia
slamienka, svet nie je predsa cierno-biely, neda sa generalizovat, ze milenky su sexibudky a chlapi, ktori ich vyhladaju su zbludeni, lebo su od prirody citovo menej zreli.. najprv si nastuj prislusnu literaturu o tom a potom pis...
to, ze je zena niecia milenka nemusi znamenat, ze zije mimo realitu... a naopak...
citova zrelost je o nieco uplnom inom 😠
a "drzat chlapa nakratko", sorry, ale menzelstvo predsa nie je o priviazani chlapa.. manzelstvo je zvazok dvoch rovnocennych ludi a spolupraci medzi medzi nimi
"zbludit" moze kazdy... nikto nie sme neomylny a dokonaly... a takisto nikto nema patent na vztah...
PS: nebola som zatial ani jednej z tychto stran, ale prehlasenia typu "mne sa to nemoze stat" si nedovolim povedat.. mozem len podotknut, ze budem robit vsetko preto, aby som tomu predisla
moja mila grettka, literatura je zivot sam, ale aj tak v problematike sa vyznam, to mi ver... 🙂
inak mas pravdu, okrem citovo menej zrelych muzov existuje aj vela zien, ale nie o tom...
nie sme nikto dokonali, ale musime sa o tu dokonalost snazit, nemyslis?
a asi este nie si vydata, lebo chlapa si treba drzat nakratko, to mi ver 🙂
zeny sa muzom dokazu vo velmi vela veciach prisposobit, no ony az tak nie, maju svoju hrdost...
zeny su zeny...Inak nie som feministka, ale poznam super vtip:
Viete, co by robili zeny, keby nebolo muzov? Skrotili by si inu divu zver 🙂
@slamienka Držať muža na krátko? to je ako? Neviem my sme manželia nie dlho, vyhovovalo nám to aj bez papiera až potom raz môj dovtedy partner povedal, že nevie prečo by sme sa nezobrali, čo ja nato? Žili sme bez papiera a teraz s papierom, bez akéhokoľvek rozdielu v našom vzťahu. Ja si neviem predstaviť, že mu poviem tam nemôžeš ísť, alebo ho kontrolovala jak dáka hysterka v jednom kuse. U nás je podstata vzťahu dôvera, ak tá nebude nemáme spolu čo robiť. A môžem ti povedať že to fungovalo aj keď sme od seba boli tisíc kilometrov a aj teraz keď sme vedľa seba. Ja som nebola ani na jednej strane zatiaľ, neviem čo je byť podvedená ani podvádzaná mojim manželom. Mám kámošku čo 11 rokov čaká nato že sa jej drahý rozvedie a budú spolu, ale to je utópia riadna. Je to moja kámoška, ale na túto tému keď začne furt má istotu ako to skončí - pohádame sa, mňa nebaví počúvať že vianoce, silvester bola bez neho, lebo ona si to tak vybrala, je to len jej a jej problém. Neodsudzujem ju ako človeka, len jedna jej stránka sa nezhoduje s mojou.
@martina2001 11 rokov? To je co prosim ta za samca, ked sa dve zeny (milenka aj manzelka) nechaju 11 rokov deptat? fuuha, co je vela to je moc 😕
slamienka, sorry
citim, z tvojich slov, povysovanie sa, ze ty to vies lepsie, lebo si vydata...trosku sa uvedom...
neznamena, ze ked nie som ja, ci niektora ina tu na fore vydata, ze toho vieme o vztahoch, partnerskych menej... 😉
jasne, ze je to ine.... muz sa inak sprava, ked je slobodny- nezadany a inak, ked ma vztah- manzelsky- partnersky
@viera27 a vedia o sebe obe a nevadí im to dáko doma sa nerozvádza - sponzoruje a u druhej si užíva a sponzoruje, ale tomu sa hovorí ........ a nie chlap
@dadis šak tiež čakám jak sa chlap drží na krátko, lebo si to neviem predstaviť
@martina2001 manzelovi nedovolis auto , mobil ani internet, vreckove iba kolko mu pridelis, po praci do 1/2h musi "cvakat" doma, potom uz len pod dozorom 🙂 ziadne sluzobky (to je najhorsie!), rodinne navstevy (nikdy nevies) o kamaratoch ani nehovorim...po ulici moze ist iba s tebu, samozrejme so sklonenou hlavou, pozriet na zenu nesmie - hned by mu jedna letela...a mas 100% istotu 😀 😀 😀
@martina2001 jaaaj a zabudla som...to mozes aplikovat iba na manzela...priatel, druh, partner sa spravaju inak (asi by hned zdupkali) 😀
@martina2001 nebet toto prosi ta odo mna v zlom.len ma zaujala tvoja veta-neviem,čo je byt podvedena ani podvadzana mojim mužom.Ako nič v zlom ,ale to že to nevieš, ešte neznamena,že nie si.Mala som v mojom okoli vela bab čo toto tvrdili a s odstupom času menili nazor a boli o skusenost bohatšie.Ale je pravda,že čo oči nevidia ,srdce neboli.jednoducho ani za seba človek nemože dat ruku do ohna,pretože nevie čo prinesie buducnost a nie to ešte za druheho človeka.A ver tomu,že je vela velmi šikovnych chlapov,kde im na to žena nikdy nepride a žije v iluzii cele manželstvo.Ale ked je spkojna,tak by aj bolo na škodu sa niečo dozvediet.Pri chlapoch ide totiž častokrat len o sex a tužbu si dokozovat,že su neodolatelni a pritom svoju ženu možu ozaj lubit.Vtedy je lepšie nič nevediet.Ja napr.viem o podvodoch niektorych mužov v mojom okoli a ich ženy absolune nič netušia a myslia si že maju vernych chlapov.Preto ma taketo tvrdenia vždy trochu pobavia.Samozrejme ten tvoj može byt ozaj verny,ale aj tak by som nikdy nič take ja osobne netvrdila.Maximalne,že neviem o tom ,že by ma moj muž podviedol.Neber toto odomna v zlom,len som neodolala napisat svoj nazor . 🙂
@martina2001
@dadis ja som tiež toho názoru, že práve muž držaný príliš nakrátko má oveľa väčšiu potrebu zažiť niečo viac. Ja nie som vydatá, som v šťastom vzťahu už 10,5 roka, sme obaja pracovne vyťažení, obaja chodíme na zahraničné pracovné cesty, a nič iné ako dôvera nerobí náš vzťah šťastnejším. Preto si myslím, že jednoznačný recept neexistuje. Ak muž, alebo žena chce, cestu k nevere si nájde.
@slamienka Môj priateľ je slobodný v tom zmysle, že nie je ženatý, ale žeby sa správal inak? Nechápem v čom papier zmení jeho správanie.
@dadis aho no dik ale takého ch.... by som asi ja so svojou inteligenciou nenašla a život s ním by bol pre mňa utrpenie, ja ostanem určite pri svojom manželovi čo používa net, telefón, chodí cvičiť, stará sa o seba, chodieva s kamošmi vonku, a s hlavou hore. A auto kurňa jak mu zoberem keď ho živí?
@kaja73 ok nik ti ho nebre, ale môj muž má hlavu a používa ju, vie že raz všetko vybublá na povch a máme dohodu ak by niekto z nás také niečo urobil povieme si to, určite to bude mať menej následkov ako keď bude tajiť a potom sa to dozvie ten druhý. A môj muž sa má natoľko veľmi rád, že jedna k..... mu nestojí zato rozbiť manželstvo a ešte aj niečo dostať.
@swarovski presne tak, keď nie je dôvera môžeš vzťah zabaliť. A rozdiel v tom či ženatý alebo slobodný u chlapa aspoň ja nepociťujem žiadny, my sme s mojim mužom ešte ani nie ako partneri, úplne za mlada chodili po diskotékach,zabávať sa a pod. a do dnešnej doby je rovnaký.
@martina2001 bodaj by ti takto viera zostala čo najdlhšie.Nemyslim to ironicky.
@kaja73 to prosim ta odkial mas taketo "drby" o svojich znamych, myslim, ze mam dost znamych, ale taketo infosky o nich urcite nemam...ani by som mat teda nechcela, ved je to ich sukromna vec.
Dalsia vec je, ze statistiky o neverach su jasne, nech hovorime co hovorime, raz sa v ulohe podvedenej alebo podvodnej s velkou pravdepodobnostou ocitneme, aj ked si to nerady priznavame...
@dadis žialbohu nejde o drby ale o iste informacie.Ako priklad uvediem jeden zdroj-mam kamaratku,ktora sa vyspala s viacerymi ženačmi,je to akoby jej "hoby" a par z tychto chlapov poznam a viem že su štastne ženati.je to z jej strany akasi pomsta,prštože ju jej nechal pre inu,tak teraz sa dava už par rokov do role milenie ona a zasadne zo ženačmi.Skuša ka sa da zajt.Doslova sa hra s ohnom.
Ta predposledna veta je "skuša ako daleko sa da zajst"Zatial ani jeden neodolal.A to nie je ani krasavica.
@dadis Presne. Ja som sa zastávala mileniek len preto, že aj moja najlepšia priateľka je jednou z nich.Preto viem, že sú tiež ľudia a majú svoje príbehy. Deje sa to posledných pár mesiacov, no nikdy by som ju preto nenazvala kurv... alebo štetkou. Je to úžasná žena, schopná a krásna, zo svojej pozície podporuje veľa charitatívnych projektov, vyčleňujú prachy aj pre organizácia ako sú škôlky, školy a pod... A áno, spáva s iným chlapom. Je šťastne zadaná, dotyčný tiež. Ale je jej amantom. O nič iné nejde. Len o sex. Prečo to robí? Pre sex. A on? Tiež. No nik mi nedáva to právo hovoriť, že je zlá, nemorálna...
A hovoriť o morálke v tejto dobe? Prosím Vás, nedajte sa vysmiať.

@swarovski Tou poslednou vetou si povedala všetko... Presne tak, ako sa hovorí, je to síce otrepaná fráza, ale pravdivá: "Nikdy nehovor nikdy". Ja som bola na oboch stranách a ani na jednej to nie je jednoduché......
A "škatuľkovanie" mi príde plytké.....nikdy nevidíme skutočné osudy tých ľudí....každý z nás vie prečo to robí a prečo to robí práve tak ako to robí. A je si za to zodpovedný.... 😉