icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

mamajarka
6. nov 2011

Skúsme žiť v zájomnej dôvere hned od začiatku.To že dnešný ľudia radi žijú iba partnerskom zväzku a nie v manželstve, pre prípad, dlhé roky, dáva hned od začiatku NEDOVERU. Dajme si otázku, ako by ste sa vy správali k partnerovi, keby vám nedôveroval? Možno aj preto hľadá pochopenie niekde inde.....

wilsonka
6. nov 2011

@alica22 ja by som tiez na cas odisla, aby ste vypadli zo stereotypu...aby to nebral tak ze je to zazehnane a ako lahko si to prekusla. nech je trosku sam a mozno to bude stacit ako ponaucenie:(
raz vsetko preboli a ak je tvoj muz normalny a naozaj sa len poklzol, spravi sa to a aj ked to uz nikdy nebude ako predttym..(moze to byt aj lepsie aj horsie)...sama casom zistis ci s nim chces ostat alebo nie. hlavne si daj cas a neries to rychlo a vzbrklo.
drzim velmi palce

wilsonka
6. nov 2011

@wilsonka

dievcata ja som bola aj na jednej aj na druhej strane a obe su velmi trpke a bolestne, ziadna zena nechce byt oklamana a ziadna zena nechce byt rozbijacka vztahov....zivot to tak dako zariadi, ze sa to moze stat kazdej hlavne ked vam pride do cesty nespravny muz.- tvrdi ze svoju zenu uz nelubi, ona jeho tiez nie, ze sa ide rozvadzat a pod.- pritom doma hra milujuceho muza a robi to takto z niekolkymi zenami naraz alebo ked aj len z jednou., ten vas zakonity zas trpi nedostatkom hladkania si svojho ega a prebudi sa v nom lovec a kedze este aj nasa doba plna sexu na kazdom kroku mu nahrava- pod ho na zalety...trosku nadnesene sa snazim pisat.🙂

moj poznatok je ale taky ze kazdy v tejto hre je porazeny :(

alica22
6. nov 2011

@wilsonka baby ja som aj odisla, zbalila som veci mne aj malemu a buchla dverami...utekala som von lenze maly mi za nim plackal...tak som revala s nim asi pol hodinku vonku na ulici a on prisiel pre nas a prosil nas aby sme sa vratili dnu... ☹ horsie je to, ze nemam kam ist a on aj tak dnes odisiel, robi v zahranici chodi na 3-4 tyzdne a potom je tyzden s nami doma...ja som si tiez myslela,ze nech sa potrapi aby som sa mu to tak lahko neprepieklo...ale......ja ho tak stasne lubim a zaroven nenavidim... 😢 sme spolu 10 rokov.......ja sa tak bojim....mam take vycitky........mali sme krizu od jari, viem bola som hnusna na neho, stale sme sa hadali a vsetko....ale.............Bože to je taká bolesť...a keď si to prestavujem 😢 😢 😢 😢

alenka600
6. nov 2011

@mamajarka Ahoj, neviem ci som to spravne pochopila - teda, ze tu muzov staviame do pozicie, ze si doveru nezasluzia? Chapem to spravne?
Neviem, bavime sa o pripadoch, kedy uz tu doveru velmi zasadnym sposobom porusili a podviedli. Taak aka dovera?Dovera za zradu? Da sa to znova vybudovat, to urcite ano, ale nemoze to prist automaticky. Ci ako to vidis? Mozno som si to zle vysvetlila, co si napisala.

vejula
6. nov 2011

@alica22 len si to nepredstavuj. ale asi to nejde... ja si aj väčšie blbosti pripušťam a idu mi na mysle v najnevhodnejší čas. Ach jaj, je to hrozne. Ja neviem si to predstaviť, tu bolesť. Ale pravdupovediac neviem si predstaviť ani odpustiť mu. Neviem čo by som robila lebo bez neho si život nevieš predstaviť, ale s nim sa už len trapiš ☹ 😢

alenka600
6. nov 2011

@alica22 Stalo sa to niekedy teraz, je to cerstve? Je mi to velmi luto....
Uvedomujem si pri Tvojich slovach, ako sa lahko teoretizuje, ale ako je to tazke zralizovat. Ja zijem napr. v zahranici, Rodinu mam 1600km odtial a najblizsich znamych mam 400km od nas. Tj keby sa mi nieco podobne stalo, tak asi nebudem taka hrdinka a .....co urobim? Kam pojdem? Dom je manzelov, pristahovala som a ja k nemu, "vyhodit" by som ho nemohla atd. A vobec, pokial su vo vztahu len muz a zena, tak ti nech si robia co chcu so svojimi zivotmi, ale ked su na scene uz aj deti, tak je to ine :( Drzim Ti palce

bruna7
6. nov 2011

@tequila0 jeho milenka je jeho byvala z pred 30 rokov. pisala som ze som si vypocula jeho telefonat s nou. takze on vie, ze viem kto to je , aj ona vie, ze viem o nich dvoch. kto mi povie, ako dlho, ako intenzivne? on nechce. ona predo mnou uteka.

vejula
6. nov 2011

@bruna7 niečo nove?

bruna7
6. nov 2011

@vejula list som mu napisala hned na zaciatku, lebo som nevladala rozpravat, napisala som, ze s nim koncim. on mi odpisal, daval nadej nasmu vztahu. ja som mu odpisala, stale bez nadeje na spolocnu buducnost. potom prisiel zlom a dali sme sa dokopy. odvtedy som mu napisala dalsie listy, to mi totizto pomaha davat to na papier. na listy uz nereaguje. pisem take zamyslenia formou listu. mam rozpisane dalsie a nim ani to nepohne.

vejula
6. nov 2011

@bruna7 prepač ale teba tento vzťah uplne ubije. On je strašny tupec. Vôbec nič si neuvedomuje. Chceš sa skutočne pri takomto človeku trapiť do konca života??????

alenka600
6. nov 2011

@bruna7 Nikto Ti to nepovie. A ked Ti aj manzel povie, nikdy nebudes vediet, ci je to pravda :(
A to je na celej veci na nic - clovek moze objektivne dokazat neveru, ale neexistuje objektivny dokaz pre VERNOST. Ako Ti dokaze ze s niekym nebol? Ze s niiekym nespal? Netelefonoval?Ja mam jedneho znameho, co ma tajny mobil o ktorom zena nevie a tam si riesi svoje aferky napr. Pred prichodom domov ho vzdy skryje v aute alebo necha v praci. Absencia dokazov pre neveru sa este nerovna vernost.
Nikdy nemozme vediet, ci je nam partner ozaj verny, da sa jedine verit, nic viac.

@bruna7 @alica22 Zaujimave, ze ti muzi presne v tej sekunde ked sa na to pride - presne vtedy si "uvedomia o co prisli", "uz sa to nikdy nestane"", az po prevaleni ich uletu "vidia nadej na zlepseie vztahu". Nechcem brat optimizmus, ale ja som v tomto skepticka. Dospely clovek vie co roi a to ze ho niekto nachyta na hruskach z nho este neurobi lepsieho cloveka. Preco to lutuju az ked sa na to pride? Prepacte prosim ak teraz tnem do ziveho, ste obe zranene a ubolene.Moj osobny nazor je - nevera sa odpustit da, clovek sa moze zlepsit, ale neratala by som s tym ako s istotou. Dokazala by som pochopit (nie lahko odpustit, alebo tolerovat, ale lahsie pochopit) iba cisto sexualnu jednorazovu zalezitost - su ludia silni co nepodlaahnu a su ludia slabsi co podlahnu. Ale nevera vo forme vztahu s milenkou je pre mna osobne dost velky rozdiel.

bruna7
6. nov 2011

@alica22 chapem ta ako ti asi je, aj ked si ovela mladsia ako ja, bolest je priserna. lubis ho, aj nenavidis. poznam to. hlavne sa neobvinuj. chlapi su slabosi. aj ked ste mali problem, alebo krizu, nic ho neopravnuje ani neospravedlnuje zradit a podviest. problemy su na to, aby sa riesili, nie od nich utekali. mozno tie zeny na druhej strane ti povedia ine, ale slubili ste si v dobrom aj zlom. keby kazda zena riesila krizu s manzelom utekanim do postele druheho, nebolo vy vernych. obvinovanie seba samej ti nepomoze. drzim velmi palce, aby si sa netrapila a nasla najlepsie riesenie pre vas oboch. to neznamena ostat s nim za kazdu cenu, ale ani neutekat bez boja. Kazdy vztah je jedinecny, nik vas dvoch nepozna tak ako vy sami. ak chcete bojovat obaja, mate sancu.

alica22
6. nov 2011

@alenka600 povedal mi,ze to bolo jedenkrat.....tak co mi ostava ak chcem ostat? musim mu verit....aj ked tazko....a on mi vravel,ze to skoncilo pred letom, a aj smsky boli v mobile s takym datumom, takze to by mi sedelo...prisla som na to tento tyzden....takze nepovedal len,ze skoci to koli tomu,ze som na to teraz prisla...podla jeho slov to bolo ukoncene este pred letom niekedy....
teraz ked prisiel domov v sobotu, strasne sa milo spraval, vsetko robil, co mi na ociach uvidel.....bola som taka stastna....tie smsky som nasla len vo stvrtok....takze vyzera to tak, ze si zacal vazit co ma doma, ked sa tak choval...lebo predtym som o tom nevedela....

bruna7
6. nov 2011

@alenka600 vies v tom telefone bolo teda dost jasne, ze sa na sex chystaju, a ze ten sex tam uz bol. to nebol obycajny telefonat s nejakou byvalou. to bolo dohovaranie konkretnych podrobnosti. len on nevie, co rozpraval. vraj pre neho telefonaty takeho typu su normalne. nemozem tu citovat, ale hnus.

bruna7
6. nov 2011

@vejula myslim, ze nechcem, ale momentalne nemam sil odist a stale verim v zmenu

vejula
6. nov 2011

@alica22 bože tí chlapi ešte aj blbí su ked si nechaju taketo SMSky niekolko mesiacov v mobile 😕 Ale tak samozrejme že to už nieje podstatne

vejula
6. nov 2011

@bruna7 chapem zvyk.. ste spolu vela rokov. No čo. držim ti palce nech sa to vyrieši ku tvojej spokojnosti

alenka600
6. nov 2011

@alica22 Tak potom to chce len cas a Tvoju vydrz a optimizmus v tom zmysle, ze ak ho milujes a dokazes mu to odpustit, tak tomu daj par mesiacov (ked sa vidite zriedka kvoli jeho praci). Lebo nikdy nebudes vediet s istotou co robi tam v zahranici. A neda sa zit s vecnym podozrenim. Neda sa vstavat kazdy den z postele s tym, ze co ked ma dnes zrazi auto. Takze bud veris vasmu vztahu (ak je toto jedine co doteraz urobil - nemyslim len neveru ale celkove ako sa sprava k Tebe a dietatu), alebo musis urobit razny rez. V dlhodobej neistote, pochybach a podozreni sa zit neda.
Ak Ti niekolko mesiacov dokaze, ze robi co Ti na ociach vidi, tak to je dobry znak 🙂

alica22
6. nov 2011

@bruna7 dakujem, smutne, ze to poznas.... ☹ 😢 ale co uz narobime.... 😢 mas pravdu, obvinovat mi nepomoze...ale ano od problemov sa nema utekat...lenze on nechcel o nicom komunikovat....jemu sa lahsie kecalo s pi..mi na pokeci....povedala som mu,ze toto je posledna sanca, viac ich mat nebude tak nech sa uvedomi...zda sa,ze si to vzal k srdcu...a dala som podmienku aby sme navstivili psychologa...tak uvidime co z toho bude ked pride domov....
Bože čo všetko sa mi preháňa hlavou.....ja tomu ani neverím...... 😢

bruna7
6. nov 2011

@alenka600 mas pravdu o tom nachytani na hruskach. presne tak to citim aj ja. keby som na to neprisla, dokedy by sme fungovali takto? ja nechapem tych muzov, co si myslia, ze my zeny sme hlupe spiepky, ktore im na to nikdy nepridu. dovtedy su velki frajeri, ktori to tahaju na niekolko stran. a ked im na to prideme, klacia na kolenach a placu.

vejula
6. nov 2011

@alica22 kym teraz nieje doma nič s tym nenarobiš. Najhoršie je že ťa toto všetko teraz velmi oslabuje a neviem či sa dokažeš tak sustrediť na tvoje dieťatko, ktore ťa teraz potrebuje. Ale rozumiem ti i ked som neveru chvalabohu nezažila, ale mne zamestnavaju mysle aj menšie drobnosti

bruna7
6. nov 2011

@alica22 neviem ako by som reagovala ja v tvojom veku na neveru. mas cely zivot pred sebou. ja som vzdy vravela, ze neveru tolerovat nebudem a bude znamenat rozvod. a dnes je to tu a ja som bezradna.

sisaha
6. nov 2011

@bruna7 velmi smutne pribehy, ktore tu citam, ale zial je to tak - chlapi niekedy miesto mozgu pouzivaju penis. Ja osobne by som za ziadneho nedala ruku do ohna, ani za toho svojho, preto sice doverujem, ale oči mam otvorene ako orol..., aj ked on si mozno mysli niekedy, ze spim... A stale nerozumiem tomu, ako sa tak blbo mohol nechat prichytit.. Prisla si nahodne domov, ze ta nepocul?

alica22
6. nov 2011

@bruna7 presne to som si povedala aj ja....ked to zaziva svokra...preco od neho neodide...a ona len pokci plecia a povie nie je to tak lahko odist... 😢 teraz ked som to zazila viem,ze ma pravdu....aj ked som si predtym myslela,ze toto nikdy neodpustim ani nebudem tolerovat..... ☹ a prislo to.........a tiez som mu vykricala ,ze som mlada a ze si nedoseriem cely zivot ako jeho mama, kt. nemala sil aby svokra opustila......
neviem, aj ja som taka slaba....ale ma poslednu sancu...ja toto tolerovat naozaj nebudem.....uvidim ako sa bude ku mne dalej spravat....a podla toho sa rozhodnem.......ale to je strasny pocit ta nenavist, zaroven pocit,ze ho milujem, a vsetko......Bože,... 😢 😢

alica22
6. nov 2011

@vejula to bol mobil ktory nepouzival.....ja som ho zapla, ale sim karta v nom nebola.....mal ju v penazenke....aj napriek tomu sa mi tam tie spravy zobrazili......... ☹

vejula
6. nov 2011

@alica22 ty si mala nejake podozrenie ked si mu kukala do toho mobilu? či to bola len nahoda?

filipal
6. nov 2011

@alica22 podviedol ta s dvoma naraz? akoze do trojky? prepac, ze sa tak hlupo pytam, ale nerozumiem tomu.

alica22
6. nov 2011

@vejula ano mala som podozrenie, uz dlhsie sme mali krizu,stale sme sa hadali....bol velmi nervozny....mal dva nicky na pokeci a o tom druhom mi nic nechcel povedat, iba zatlkal.....a z tohoto telefonu mi predtym pisaval, a zrazu prestal......mala som vela veci, ktore ma navadzali tomu,ze sa nieco deje...len mi stale tvrdil,ze je to v pohode a ja mam bujnu fantaziu....a nakoniec mi to vsetko pekne zapadlo....ked som si to davala dokopy, vsetko mi pasovalo....ked sme sa najviac hadali, vtedy viem,ze bol nervozny lebo musel byt s nimi 😢 😢 😢 a vsetko to zvaloval na mna.....

bruna7
6. nov 2011

@sisaha myslim, ze on to doteraz nechape, ako bol tak blbo prichyteny. nemohol ani len tusit, ze ho pocuvam. podrobnosti si musim nechat pre seba, ani on o tom nevie.