Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@bruna7 nuz neviem ci by ma tesila skutocnost, ze mpj manzel so mnou ostava preto, aby mu mal kto v starobe zadok utierat....ved nemusis sa hned rozvadzat, staci ho totalne ignorovat, usmievat sa a zabavat, a kaslat na neho! vies kolko toho mozes este zazit v zivote ? a nemusis mat nato jeho, inac s tou garzonkou si madojala, on ti este chcel hladat......nol tak to ho teda laskou urcite porazas...
akosi to stichlo....
nedalo sa skor. este by som mala jednu otazocku. kedze moj muz nechce o tom hovori, nechce sa priznat, nechce ist za terapeutom, nemala by som ist za jeho milenkou? co ak sa tam dozviem viac?
@bruna7 neviem ci je to dobry napad si este viac ublizovat. Ma to vyznam iba vtom pripade, ze si s tym viacmenej vyrovnana. Co ak sa dozvies co nechces pocut? Na druhej strane, pokial sa teda budete bavit konstruktivne mozes zistit ako to je. Ale na druhej strane, ona sa tiez moze odmietnut s tebou bavit. Neviem ti poradit..
@sisaha chcem hlavne vediet, ako dlho to tahali spolu. to ma trapi najviac. rozdiel je, ak by to bolo pol roka, alebo viac rokov. a ak sa odmietne so mnou bavit, poviem jej, ze pojdem za jej manzelom. toho sa ona boji, lebo vraj ma dobre manzelstvo. si predstav, ze v telefone s mojim muzom hovorila velmi pekne o svojom manzelovi. to ja nechapem absolutne.
@bruna7 lebo jej asi islo iba o sex, alebo to taha na dve strany...Tak neviem, ak to potrebujes zistit, tak chod za nou..Ale chod za nou vyrovnana, snaz sa pred nou neplakat, nezhadzovat. Bav sa vyrovnane. Mozes jej pohrozit, ze ak bude este raz za nim doliezat (a je jedno, ci on bude iniciatorom alebo ona), tak sa stretnes s jej manzelom a rozbijes jej rodinu, tak ako to ona urobila tebe. Ale hlavne, bez kriku, invektiv...vecne a k veci..
@sisaha to by som nikdy neurobila. to si ani neviem predstavit. on je ten najsilnejsi z nas. on o tom nesmie vediet, ze sa za nou chystam, varoval by ju. on si mysli, ze uz je to za nami a ze to s nou uz nebudem riesit. preto si myslim, ze uz je nacase, aby som sa dozvedela pravdu.
@bruna7 ach joj, ťažko sa mi to čita, že si mysli že je to už za vami. Ved ty sa mu bojiš na rovinu povedať čo citiš a že za tym ešte niesi, a nebudeš pokial k tomu nezaujme stanovisko ako chlap. Zober silu a uvedom si že ty maš v rukach všetky tromfy a hlavne sa ho neboj... Zober si ako by to bolo keby to bolo opačne, zmieril by sa on, keby si sa ty odmietala o tom baviť a tvarila sa že sa nič nestalo?
myslite si, ze je blbe, ze chcem vediet ako dlho to trvalo? po 25 rokoch manzelstva? a rada by som vedela aj to, ci bola jedina, ci ich bolo viac a ako dlho. pri nej by som to mozno zistila. ci mi to pomoze, neviem. ale ako mam dalej zit s muzom, o ktorom toto neviem a ako sa mam s nim bavit o dôlezitych veciach, ked je medzi nami tolko veci nevyjasnenych.
@vejula to som mu uz vravela. on sa vlastne nema o com so mnou bavit, ti povie. ved som sa k nicomu nepriznal a vsetko sme si vyjasnili. a ze som v depresii vidi, kazde rano sa ma pyta ako som spala a ja mu vzdy odpoviem, ze od februara nespim a mam depresie. on nechce vidie, ze sa trapim. on je velmi sebecky egoista, ktory cely zivot myslel len na seba.
@bruna7 tak zacni mysliet ty na seba...vykasli sa na neho. mozete byvat vedla seba a nie spolu. Ja by som zacala riesit vlastny zivot. Samostatne dovolenky s kamaratkami, flirty ak je k tomu prilezitost...To ti zdvihne sebavedomie. A potom, skus zvazit aj moznost, ze pojdes od neho, ale predtym sa s nim skusit vyrovnat, aby ta vyplatil sam a dobrovolne.
@vejula nehovorim, ze to chcem. ja som tak naprogramovana, ze zbieram sily. ak to bude zle, ukoncim to a on to citi. keby som bola silna uz by som odisla, ale nezvladla som to. chcela som ostat v tom dome este byvat, myslela som, ze sa to bude dat ako dvaja rozumny ludia. ale to sa nedalo. behal za mnou a ziskaval si ma, kym som nepodlahla. a ako dlho to takto vydrzi neviem.
@sisaha ved ja mu nezehlim, neperiem, neupratujem a nevarim. teda vyzehlim len kosele ked popyta. my mame partnersky vztah a pozyvame sa navzajom na veceru a pomahame si. je to take divne, ale zatial nas to bavi. ja som si dala taku podmienku. nie som jeho manzelka, nema pravo na nic. on to prijal. a jasne ze mame spolocny nabytok, aj si ho mozem zobrat ak by som odisla, ale kde si ho nastahujem?
@sisaha dom mi v zivote neprepise, ani detom, to je uplne marne. z lasky mi v lete zadovazil krasny dreveny altanok. aspon tak povedal. ja len chcem vediet, ci sa mam na to vykaslat, a neriesit to, alebo sa v tom este sprtat. mne to pride nefer, ze sa urobi ciara a ide sa dalej. podla mna nejake vysvetlenie, priznanie a ospravedlnenie je na mieste. keby to bolo opacne, isto by to on neprijal.

@bruna7 ano, tato doba je bohuzial taka..multimedia v nasom zivote neveru jednoznacne ulahcuju...kedysi muzi vacsinou podvadzali svoje zeny s kolegynami na pracovisku. Dnes si milenky mozu najst ovela jednoduchsie..ale ako hovorim, dovtedy sa chodi s krcahom, az sa rozbije..A tvoj muz si to uvedomi, ked ho zasiahne povedzme zdravotny, alebo iny problem a vtedy uz pre svoju milenku zaujimavy nebude...resp. on si to uvedomuje, preto sa rozvadzat nechce, lebo si je isty, ze ty sa o neho postaras, keby bolo zle..