icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

alenka600
14. nov 2011

@jakavi
Skus si pozriet toto(to je teraz aktualne prebiehajuca diskusia, mozno tam nieco najdes):
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/idealne-manzelstvo-a-manzelove-chatovanie-na-pokeci/

viera27
14. nov 2011

@maggie2 zaujimave, kolko novych nickov sa tu dnes akosi roji 😀 . A vsetky o tom istom.....

jarkam2
14. nov 2011

@sasenapb mne sa to ako špina nezdá, ani to tak neber, nehanbi sa a nezatracuj ... skôr hľadaj silu, aby si
opustila takého človeka čo najskôr, lebo ti to len ubližuje ... ☹
Veď chyby sa dajú skoro vždy opraviť, tak hore hlavu, osloboď sa od neho, lebo si ťa vôbec nezaslúži ...
A časom si budeš samu seba opäť vážiť!

evgenika
29. nov 2011

Pridávam aj ja svoj príbeh. Dnes som už viac ako 2 roky rozvedená, bývalý manžel od nás so synom odišiel nečakane, zo dňa na deň začiatkom mája 2009. Každý vrátane mňa mal podozrenie, že niekoho má. Najviac tomu napovedal ten spôsob ako od nás odišiel. Nechcel sa so mnou o ničom baviť, len zahlásil, že sa chce rozviesť a o 2 dni na to si vzal oblečenie a ostatné veci a odsťahoval sa. Ja som pár dní na to mala sen, v ktorom som pri ňom videla tmavovlasú ženu a bolo mi viac-menej jasné, že je to dôležitá informácia. On samozrejme zatĺkal a každého vrátane jeho a mojich rodičov a našich spoločných známych presviedčal o tom, že dôvodom nášho rozchodu/rozvodu nie je iná žena. Čas plynul a mne sa práve v týchto dňoch dotyčnú podarilo zhliadnuť na tomto fóre. Prečítala som si jej príspevky a všetko sa mi objasnilo. Keď od nás bývalý mm odchádzal, už sa poznali, pár mesiacov potom ako sme spolu nežili oslavovali spolu výročie vzťahu, nasťahovali sa do spoločnej domácnosti a začali si plánovať dieťa. Dnes majú spolu dve deti.

Ja premýšľam nad tým, či bývalému mm dať jasne najavo, že viem o tom, že ma/nás celý čas klamal a klamal o dôvodoch rozvodu. Asi sa nezdržím a nejako sa to v mojom správaní voči nemu odzrkadlí.

sisaha
30. nov 2011

@evgenika a naco sa v tom chces vrtat? vykasli sa na to..., uz si rozvedena dva roky. kazdemu sa vsetko raz vrati a aj tej dotycnej..., raz bude ona ta podvedena, ked ju vymeni za iny kus..

macamac
30. nov 2011

@evgenika 😕 a ako môžeš mať istotu,že je to ona tu? či- má tu album s tvojim bývalým? či si ju spoznala z toho sna? či sedia nejaké fakty? za 2roky stihli 2 deti?
akosi nechápem, on asi chodí za synom-predpokladám a teda asi vieš kde býva a s kým,či?
chápem,že ťa to štve....neviem, mňa by to tiež možno nutkalo mu to vyhodiť na oči-ale záležalo by aj na tom, či by som ho už mala "v paži" 😉
tým,že sa do tejto debaty pustíš, mu ukážeš, že ti na tom ešte nejakým spôsobom záleží-a za to on nestojí
nezmeníš to,je to minulosť....asi poradím ako @sisaha-kašli naňho
ešte si bude myslieť,aký je dôležitý 😝

dia0403
30. nov 2011

Dobry den prajem,
Chcela by som vam vyrozpravat moj pribeh..Vydata som uz 10 rokov a z manzelom sme spolu uz 15 rokov..Kedze som mala problem zo svokrou tak som odysla-usla do zahranicia zarobit nejake korunky..Dohoda bola ze len na 3 mesiace..Ta praca mi vysla ako nejaky zazrak zo dna na den ani by ma nenapadlo ze niekedy budem schopna zbalit sa a odist do sveta kde nikoho a nic nepoznate...Po 3 mesiacoch som ostala este 3-meisace s tym ze zarobim viac a aj sa naucim jazyk co by sa mohlo hodit...Uz ked som sa mala vrati domov na SR vsetko uz bolo vybavene ze tu skoncim som zistila ze manzel ma podviedol medzicasom...To ze sa to stalo by som aj pochopila ale to ze to urobil z mojou vlastnou sestrou som nedokazala prehltnut..Proste mne sa zrutil cely svet nedokyzala som ist domov a ani som nemala nanic silu. tak som ostala este 2tyzdne plus v zahranici a ked som bola na samotnom dnes bez prece,ubytovania a bez manzela som spoznala jedneho cloveka ktory mi ponukol pracu a aj zazemie ako take...bez vahania som to zobrala a z kludnym srdcom som sla na Sr s tym ze aj tak sa vratim za 2 tt spet a budem zit novy zivot z niekym inym..Chciet -enchtiac som sa dla dokopi z mojim zamestnavatelom-kedze som ho videla ako mojho anieje strazneho v tomto case...po nejakej doba asi 2 roky prosikania manzela ze sa to nebude opakovat ze zlyhal ako chlap a take keci okolo toho som si povedala ze mu dam este sancu ale co z milencom a etse ked i u neho robim...Kedze aj on bol zenaty tak nemal navyber a manzel prisiel za mnou.Zijeme spolu dodnes bez rozvodu i ked som mu nikdy neodpustila.manzel nemoze mat deti takze som bola viackrat na IVF aby som mala dieta ale bez uspesne...Milenecky vztah som udrziavala dalej pretoze som nemohla zrazu povedat ze manzel je tu tak vy si trhni...Tahala som to na dve strany a poviem pravdu niesom nato hrda ale zakazdym ked som chcela cuvnut zo vztahu tak milenej to zle znasala azacal sa mi vyhrazat ze ma vyhodi atd..Raz mi dokonca polozil pistol ku hlave zo srandy ze ked ho opustim tak zistim aky dokaze byt zly..Tahalo sa to takto nejaky cas a ako naschval som otehotnela,no jedna hroza milenec siel za namzelom ze to je jeho dieta a ze on ho nechce nech ma prinuti ist na potrat...ten som radikalne odmietla aj keby mali odyst z mojho zivota manzel i milenec.Tak dnes mam 4 rocnu dceru a manzela-milenca zaroven.Jeden vie o druhom a naopak..Ja som zostrala o 10 rokov a niejak sa neviem z tojho zacarovaneho kruhu dostat von.Chcema dalsie dietato a kedze manzel nemoze tak viete co to znamena nie?Ale ked to ten druhy zisti zase bude ohen na streche.manzel vie ze mala nieje jeho aleani raz za 4 roky nepovedal krive slovo na malu..ona je jeho a hotovo a aj to druhe bude jeho.Naozajneviem co robit som nestatna lebo robim zle sebe-nazelovy a aj zene milenca..Problem je ze som naneho neskutocne naviazana ako keby som bola nejak pocarovana.To trapenie trva uz 7 rokov a nevim co dalej...naz vztah je neozaj zly same dpresie z mojes strany a same vycitky voci nazelovy.Manzel je dobry clovek i ked raz preslapol a ja ani neviem kde sa mam zaradit medzi ake zeny?neverne?zeny ktore si nevazia seba?naozaj neviem len veim ze mi ide vnutrajsok roztrhat od bolesti a trapenia..

lili_mia
30. nov 2011

@dia0403 ahoj, ja som síce prežila iné trápenie, ale chápem tie pocity, že ťa ide zvnútra roztrhať .. mne chlap s kľudom povedal, že sa s niekým stretáva a veľmi ju chce .. proste facka .. vraj sa poznajú celú dobu, čo sme my dvaja boli spolu (takmer 2roky), ale od leta sa ich stretnutia zintenzívnili .. v tom šoku som nedokázala reagovať, on ma ešte objal na rozlúčku a zrejme si myslí, že sme sa rozišli v dobrom .. časom som si uvedomila tok času a to ako priznal, že od leta majú intenzívnejšie stretnutia .. tak u nás dvoch to ochladlo, mňa to už aj prestávalo baviť a aj som začala túžiť po vzťahu, ktorý sa buduje s tým, že to smeruje ku rodine, k spoločnej budúcnosti a akosi som v tej budúcnosti môjho vtedajšieho frajera nevidela .. dá sa povedať, že to za nás vyriešil život .. ja som síce ešte ako harpyja ohľadom neho, šak čo to je za babu, ked cielene niekomu prevzala frajera, alebo ma on zatajil? no niekto z jeho kamošov sa isto preriekne, že so mnou sa rozišiel až v októbri, ked tí dvaja už začali biť partiu, tak nech si chlapec užíva novú hračku .. ja si pekne počkám na niekoho, kto ma bude naozaj chcieť od začiatku a nebude sa báť záväzku ... a k tebe, ja cítim že sa chováš ako utrápená žena a vyhovuje ti to na obidve strany, tak sa ti nechce odísť ani od jedného .. píšeš, že manžel je dobrý človek, proti dcérke nemá nič, ale čo milenec? vyhrážal sa ti zbraňou, aj ked len zo srandy .. chceš aby bol otcom tvojho ďalšieho dieťaťa? nepíšeš aké máš možnosti s nájdením si novej práce, či sa môžete dvihnúť a odísť do iného mesta, pretože v prvom rade ide rodina a pokiaľ nechceš opustiť manžela, ktorému zrejme ruky bozkávaš za to, že je s vami, tak potom koniec s milencom .. toť môj názor

evgenika
1. dec 2011

@macamac istotu, že je to ona mám, má vo svojom profile aj fotografiu, nie sú žiadne pochybnosti o tom, že je to ona. Okrem toho v jej príspevkoch sú detaily, ktoré potvrdzujú to, že hovorí o mojom bývalom mužovi.

macamac
1. dec 2011

@evgenika aha, ja len tak 😉 že aká ty dobrá detektívka 😉 🙂
no-viem,že ťa musel zraniť, ale taký "pako" ti nestojí za to,aby si sa k tomu vracala
Božie mlyny melú pomaly,.....ale isto 😉

dovenka
1. mar 2012

ja sa tiez pridavam k tym podvedenym. clovek si mysli, ze to sa jemu nikdy nemoze stat. mojho draheho nevera zacala pred par rokmi, nasla som mu emaily, smsky, z uctu zaujimavym sposobom minute peniaze.................................................................................................. kvoli dietatu som skusila odpustit, ale nie zabudnut. ale kto podvedie raz, urobi to urcite este. rok som tomu aj chcela uverit, ze sa zmenil, ze sa uz so ziadnou zenou ani nerozprava.......................................... ha, nahodne som nasla u ,,draheho,, druhy telefon, s inym cislom (no chcel byt za chytreho 🙂, po precitani par sms mi uz nebolo co vysvetlovat.
nema ani slov sa obranit, tak tiez suhlasi s rozvodom, co je prve, co mi vyslo z ust.
len ked mate male dieta, je mi toho velmi luto, ale odpustat donekonecna sa neda a uz po prvom zisteni nevery cloveku nedokazete verit..... zostat s clovekom len kvoli dietatu, ked viete ako sa ,,zabava,, za vasim chrbtom.......?.....................?........................?...............?................?

maminuska
1. mar 2012

@dovenka vedel ti vysvetlit čo ho k tomu viedlo ?

dovenka
2. mar 2012

ani nie, po prvom zisteni sa len ospravedlnil, ze chce byt s nami........ bla bla bla. druhy krat zevraj sa so zenami nestretaval, len si tak pikantne pisali a to zevraj len so zabavy..... no ktocie kde je uz pravda, lebo kazdy den tvrdi nieco ine 🙂

omnia23
11. mar 2012

Damy neverte muzom,ktori vas podvadzaju...

dovenka
11. mar 2012

omnia23 Vsak prave to je problem, ze uz neverime.

omnia23
11. mar 2012

@dovenka neviete si predstavit ake veci rozpravaju milenkam

omnia23
11. mar 2012

Taki chlapi Vam za trapenie nestoja

cellesta
12. mar 2012

@omnia23 svata pravda

filipal
12. mar 2012

@omnia23 vies z vlastnej skusenosti?

krajinka
12. mar 2012

@omnia23 nas teraz muz kvoli milenke opustil, urcite sa jej stazoval, ze ake ma doma peklo, zena ho stve, blabla 😠

vlasticka185
12. mar 2012

Ja som mojmu manzelovi odpustila,ved ako by svet dopadol,keby nikto neodpustil,...ale zabudnut sa to neda 😢 ,ta jazva na srdci tam uz bude vzdy a ta dovera aku som mala v svojom m.,ja som sa vzdy snazila byt vsemozne dobrou manzelkou a myslim si,ze za dobrotu na zobrotu 😠 ,v minulosti som nikdy na muza nezrialila,ale teraz,ked sme za vsetkym spravili ciaru a zacali sme odznova,ziarlim,ale iba vtedy,ak mi dava k tomu motiv
ja som veriaca a teda drzim sa nasho manzelskeho slubu,nikdy by som nevedela byt neverna,iked som mala plno navrhov a prilezitosti,jednoducho by som s tym nevedela zit,...som clovek,ktory nejak rozmysla trosku dopredu a nie naopak,vzdy si premyslym kazdy moj cin,a zvazujem kolko dobreho a kolko zleho mi prinesie a veru nevera ma iba same - minusy 😝 ,ja neveru definujem ako sebeckost,pretoze vsetko co sa dlhe roky budovalo a vsetko krasne co sa za ten cas podarilo spravit,sa znici iba dakym pudom,ci skuskou niecoho zakazaneho, 😒
k zachrane nasho manzelstva iba tolko,ze to musi byt z oboch stran ,a vlastne ten vinnik nevery si musi uvedomit,ktorym smerom sa chce ubrat,ja som manzelovi dala na vyber,rozhodol sa pre nas 😵 a teda dala som mu este jednu sancu-ale poslednu a dobre o tom vie,pokial by ma opat podviedol,uz by som mu neodpustila,urcite si dvate otazku ze kde mam tu zaruku,ved moj m. chodi na tyzdnovky,ale bez opatovnej dovery by nas vztah nevedel fungovat a veru na svete je vela zla a Bozie mlyny melu pomaly ale isto,cize na kazdeho raz dojde-skor alebo neskor,tak naco pokusat?aspon moj muz si to uvedomil 🙂

sisaha
12. mar 2012

@vlasticka185 ja ti drzim palce, aby sa tvoj muz z toho poucil. Ale nemaj ruzove okuliare. Ako sa hovori: dôveruj, ale preveruj. Bohuzial poznam vo svojom okolí páry, kde chlap dostal druhu sancu, ale podvadzal nadalej, az kym sa mu na to opäť neprišlo... 😖

dovenka
12. mar 2012

omnia23 Viem si asi predstavit, ze co take rozprava milenkam. Mala som tu cest si precitat zopar emailov od jej milenky, kde ma oznacuje za vystresovanu zenu.... no odkial to ona asi nabrala, ked sme sa nikdy nestretli 🙂 Uz sa na tom viem aj pobavit, na zaciatku mi bolo len do placu.

dovenka
12. mar 2012

vlasticka185 Ja som tiez dala druhu sancu, ale v kutiku duse mi to nikdy nedalo, vzdy ked dostal sms, zavolal mu niekto na telefon, zdrzal sa v robote,...... stale mi prislo na um, co ked nahodou je o5 taky chytry 🙂 a tiez novy zaziatok, moje reci, ze ked raz o5, tak toto je urcite posledna sanca..... a tak som nechala 1 rok plynut a nekontrolovala som nic, len nahodou som si pozicala po roku jeho telefon a nasla som tam smsky hovoriace za vsetko... a to musim povedat, ze ten ,,napravny,, rok to bol idealny manzel, ako on vsetko robi pre nas, aby sme boli spolu.... a ja som si myslela, ze asi sa teda zmenil, ale nie je to pravda. po mojom odhaleni, uz nechce o nas bojovat a suhlasi s rozvodom, vsak asi mu je teda s milenkou lepsie.
Len je to teda velke divadlo, dokym som mu zistila sms, ze on nas miluje, vsetko pre nas robi, ako som mu zistila milenku, zrazu s nami uz nechce byt a teda sa mozme rozviest.

omnia23
12. mar 2012

@filipal
@krajinka ano bohuzial pisem z vlastnej skusenosti.Bola som milenka.

filipal
12. mar 2012

@omnia23 tesi ma tvoja uprimnost. tak nam napis, co vravia muzi svojim milenkam o manzelkach. 😉 urcite to bude zaujimat aj ostatnych

habibi78
12. mar 2012

@filipal co by hovorili?? aki su oni chudacikovia, ako ich manzelky vytacaju, nechapu, ako nemaju zaujem o sex, nestaraju sa o seba, ziju so svojimi zenuskami len kvoli detom, blablabla... 😝

krajinka
12. mar 2012

@omnia23 a mozem sa ta spytat, co vedie zenu k tomu, ze sa zapletie so zenatym muzom? 😅

omnia23
12. mar 2012

@filipal ono nemozem ani tak povedat co vravi muz o manzelke,pretoze mne nevravel nic.O nej.Nikdy.Urobil to iba raz ked som ho hladkala po vlasoch a on mi povedal,ze toto mu jeho manzelka robila ked boli mladi a uz mu to nerobi...Ale inak sa o nej nikdy nezmienoval.A ja som sa nikdy nepytala.

Ale viem,co hovri zenaty muz milenke ked nie je s manzelkou.Ako ju ma rad,ako mu chyba,ako mu dava elan do zivota,ako by jej to urobil tak a tak a podobne...

Je to svinstvo

omnia23
12. mar 2012

@krajinka mna viedla k tomu naivita a hlupost.Mala som absolutne iny pohlad na par veci ako mam po tom vsetkom a verte mi,hanbim sa sama pred sebou a ak sa mi to raz vrati,budem to musiet brat a prijat so vsetkym co k tomu patri

Vytrapila som sa aj ja dost,jeho manzelka o nicom nevie a dufam,ze nikdy ani nic vediet nebude,nie koli mne ale koli tomu,ze nevinna osoba si nezasluzi trpiet koli takej svini ako je on a ako som bola ja