Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@omnia23 pred 2 tyzdnami cestou na pivo si spomenul, ze ma milenku a stahuje sa prec...odisli sme s malym ku nasim, ze nech si to rozmysli...po tyzdni sme sa vratili, ked som sa spytala, ako to budeme riesit, povedal, ze sa chce rozviest...dotycna ma 26 a robi casnicku v bare, kam chodieva...uz to spolu tahaju 3/4 roka 😅
Náhodou som zbadala túto diskusiu, uf, až ma striaslo ked som si spomenula.. dievčatá, či uz manželky alebo milenky, myslím si, ze to málokedy býva tak, ze si žena vytypuje ženáča alebo zadaneho.. poznám to z oboch strán a poviem Vám, že to je cele o mužoch, su typy, čo si musia proste dokazovať, že maju na to zbaliť mladšiu, staršiu, ...to je jedno, vedia zatajiť aj nos medzi očami, hrať to na x strán... A niektorí sú este takí "úprimní a charakterni" že povedia, že doma majú rodinu, ktoru milujú, ale chýba im vzrušenie, neha a rozkoš od novej krásnej ženy..
S tým nikdy nič neurobíme, či už sa budeme doma otvorene rozprávať o všetkom, budeme sa na nich len usmievat a vždy mať chuť na sex s nimi... Chlapi sú egoistické bytosti, vždy to tak bolo a aj bude. Oni vždy krásne slubuju a čaruju slovami a niektorí aj skutkami.. každá máme sen o úprimnej, cistej láske a šťastnej rodine ale nájsť chlapa, co premýšľa ako žena je trošku nereálne ... Je to kruté, ale je to už pradavny problém .. chlap podvedie ženu, aj ked je spokojný, ma doma sex aj všetko, podvedie aj s menej úspešnou a menej krásnou či inteligentnou ženou ako ma doma.. žena podvedie vtedy,ked sa niečo v jej živote deje, vyberie si muza, ktorý je lepší ako ten jej... Prečo, neviem
@omnia23 ja uz som mala par tyzdnov citaka, ze sa nieco deje
problem bol asi taky, ze som po porode hrozne dlho nemala chut na sex, az na synove 1. narodeniny 😒 a odvtedy nic
ja nie som ten typ, co skoci na chlapa, stacilo z jeho strany prejavit trochu zaujmu
takze namiesto toho, aby sme to riesili medzi sebou, si nasiel milenku
viem, ze mam na tom kus viny, ale keby prejavil zaujem, neodmietla by som ho
@krajinka vies pytam sa preto lebo ja som vtedy v tom case aj premyslala,ci jeho manzelka nieco netusi...Smsky o pol noci,odchody na celu noc...ja neviem mozno nevedela nic...a mozno aj ano,len zatvarala oci?
Prepac ale tvoj manzel je chrapun...namiesto toho aby problem riesi utiekol za inou...ale aj s nou raz nastanu problemy a potom?Potom utecie opat za inou?Navyse nechat ta samu s dietatom je chrapunstvo najvacsieho zrna...
@krajinka to strašne zamrzi a ublíži, ked ty povieš, že je koniec a on na to ok .. nebojuje a nesnaží sa vôbec, ... Musíš byť silná žena, držím palce, takisto ako ti písala omnia si aj ja myslim, ze ho to casom prejde a bude to chcieť celé vrátiť.. v tomto sú ako deti, chcú to, čo nemajú, nevážia si čo pre nich robime ... Veľa sil
@krajinka ahoj... náhodou som si prečítala tvoj príspevok.Viem že to teraz veľmi bolí ale čas všetko zahojí 😉 a žiaden chlap si 2. šancu nezaslúži a ver že také manželstvo je už veľmi ťažké udržat.Nedovera je zlá vec a hloda v tebe stále. Ja som si tiež nevedela predstavit čo bude a ako bude a my mame požičky a tak ďalej...Všetko sa dá a hlavu hore naše decká nás potrebujú. Ja tým čím som si prešla mám zas opačný problém nevedela by som si predstavit už pri sebe nikoho mám neskutočný odpor .
@omnia23 ja by som to asi skusila, hlavne kvoli malemu, ale tiez mi kamaratky povedali, ze staci, ak by prisiel neskor z roboty, uz by som rozmyslala, ze ci nie je nahodou s nou 😠
teraz aspon vies, co su chlapi zac, ja by som v zivote nepovedala, ze moj muz bude nieco takeho schopny, vsetci nechapavo krutia hlavou 😖
@krajinka no len sa neobvinuj, stalo sa to, lebo ja som to a to. Prijala by si ho spat? Neblazni.
Vo vasom vztahu mu nieco chybalo, asi nemal zaujem to riesit a nasiel to u inej. Je to smutne, necesne, hnusne, tazke, ale netrap sa, ten chlap za to urcite nestoji.
Viem, ze pisat je lahko, aj ked mam svoje skusenosti a krok tiez neviem spravit.
@krajinka veď to, čas ukáže.. presne ako píše omnia 🙂 aj táto bude mat menzes, migrenu, problémy a starosti nejaké... Poviem to tak, ze ok ma milenku, ok je mu s ňou fakt dobre - sak aj tebe by bolo v takom začínajúcom vztahu kde len sexujete a plánujete výlety a stretka aj to len vtedy, ked máte chuť 🙂 to je len osial, poviem narovinu ako medzi babami že mu semeno tlači na hlavu ... A ju to tiež nemusí bavit potom časom.. kazda veľmi dobre vieme, aké chyby a návyky majú "naši muži" ... A možno to bude úžastna láska .. aby som nesidila, ak nahodou.. radím Ti, vyťažiť z neho maximum, buď sviňa a chci všetko pre malého

@omnia23 mne neostava ine, len verit, ze milenka mojho muza bude mat raz rovnaky pohlad na vec a bude sa trapit rovnako ako sa teraz trapim ja 😖