icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

krajinka
14. mar 2012

@vejula mala som uz par tyzdnov citaka, ze sa nieco deje ale bala som sa spytat 😒
len na mna vybafol vo dverach cestou na pivo, ze ma milenku a stahuje sa, o tyzden neskor, ked som sa spytala, ako to chce riesit, povedal, ze chce rozvod a ani bu ani mu 😠
to uz som si sama pozistovala, co je ta jeho mrcha zac 😝

krajinka
14. mar 2012

@silvia31 tie spravy mam v archive...cela rodina stoji pri mne a nie je nas malo 😉 moja mama prekonala rakovinu prsnika, teraz sa jej vratila, tak toto ju aspon riadne nastartovalo do zivota, ta mu asi oci vyskriabe, ked ho niekde stretne 😀

vejula
14. mar 2012

@krajinka och bože, keby ženy popredu vedeli čo sa v ich mužoch skryva 😔 Neviem si ani len predstaviť taku situaciu, že je tohto niekto schopny. Hrôza- PRajem ti vela sil, a dobre že ide kade lahšie, ked si nevaži teba ani tvoje dieťa, ked vas tak lahkovažne opušťa, nestoji vam za to aby ste o neho bojovali....

silvia31
14. mar 2012

@krajinka obdivujem, že sa neopustas a aj tu davas smile 🙂 Jaj tak nech mamina pekne zbiera vsetky sily do boja treba ju tu .)

kveta
14. mar 2012

@krajinka Krajinka, nemusíš byť stále odhodlaná a silná... nezabudni si aj poplakať a smútiť... /to neber ako cynizmus, ale ako radu od ženy, čo to zažila... /

deti3
14. mar 2012

krajinka@deti3 Ahojt,aj ja som jedna z podvedenych a uz aj rozvedenych ☹ ☹ .Na zaciatku slubene modre z neba,ako mi nikdy neublizi a spravi ma stastnou.To stastie som nevladala odniest.Predlzene pracovne smeny,caste-opakovane nocne,sluzobne cesty.Nervozita,ktoru nosil zo sebou ex sa neda opisat 😖 .Vsetko mu na mne prekazalo,dokonca vlastne deti ho znervoznovali 😠 .Tolko som sa trapila,prosila ho o zachranu vztahu,no,on uz bol davno rozhodnuty odist,odstahovat sa.A teraz ta perlicka z inou zenou,do prenajmu tam si uzival dni spokojnosti,nehladiac na deti,moje zdravotne problemy 😝 Teraz po rozvode sa domaha deti,aky velky zaujem o ne ma a pod.Zistis,ze cas je najlepsi lekar.Dolezite je naozaj zdravie,ak ho mas, mas vsetko.Drzim ti velmi palce,aj ked je to naozaj tazke,bolestive

krajinka
14. mar 2012

@silvia31
@kveta ved ja si vecer porevem do vankusa, to sa zas nebojte 😉
fakt som to od neho necakala, nie je to ziadny plejboj ani extra krasavec a vidite 😠

bodka70
14. mar 2012

@krajinka , zato ty vyzeráš byť kočka, to myslím úprimne 😉

krajinka
14. mar 2012

@bodka70 tak dakujem 😵
len na mne vsetky tehotenske kila ostali, musim s tym nieco robit

omnia23
14. mar 2012

@krajinka tak na jednej strane neviem ci si bolo spravne davat sukromne zalezitosti na FB z tvojej strany ale na druhej strane ma ona drzat usta a krok a nevyjadrovat s k vasmu manzelstvu nech uz bolo akekolvek.Co si chce ulavit svedomiu???

nikita8
16. mar 2012

Poradte ako zit dalej. Teraz nejde o nho a o to co spravil. Ale co ja. Ako mam dalej zit? Ako na to nemysliet? Ako to pochopit? Ako sa s tym vyrovnat? Ako to prekonat?
Bol zmyslom mojho zivota manzel najlepsi kamarat milenec rodina opora najblizsi clovek. Ako prezit a zit dalej s tym ze to uz nebude?

eaka
16. mar 2012

@nikita8 v tom sa moc radiť nedá... len vydržať a veriť, že bude lepšie... také rany zacelí len čas... a dostatočne dlhý čas možno aj vylieči...

dovenka
17. mar 2012

nikita8 ako sa s tym vyrovnat? ako na to aspon chvilku nemysliet? ja som sa vratila k starym hobby, co som mala este pred porodom, zacala sportovat a tym stretavat novych ludi, venovat sebe, chystam sa vratit do prace po materskej.... a ked sa zacnes niecomu novemu, alebo co mas rada venovat, aspon na to nebudes stale mysliet... Ako pochopit neveru? Opakovanu neveru mojho muza ja chapem asi takto, ze patri k tym ludom, ktori su jednoducho taki, ma rad zeny, stale po nich pozera, flirtuje..... ,ale u niektorych je to, ze im nieco vo vztahu chyba, jednoducho zovsednel, chyba im to vzrusenie z noveho, este nepoznaneho.....................................

omnia23
17. mar 2012

@dovenka na vsetko je najlepsi liek cas 🙂

omnia23
17. mar 2012

@krajinka tvoja maminka je velka bojovnica drzim jej palce 😉 a tebe tiez,chlapi nestoja za toto trapenie co tu prezivate 😠

dovenka
17. mar 2012

omnia23 - aky dlhy cas?

omnia23
17. mar 2012

@dovenka ja som bola zase milenkou,bohuzial...zo sklamania sa spamatavam pol roka a vidim sama na sebe,ze je uz lepsie...ovela lepsie 😉

dovenka
17. mar 2012

omnia23 - bola si vydata a mala dieta/deti, ked si bola milenkou?

omnia23
17. mar 2012

@dovenka nie,ja som slobodna...

dovenka
17. mar 2012

omnia23 - a preco si bola sklamana?

omnia23
17. mar 2012

@dovenka pretoze cely ten "vztah" sa neskoncil prave v najlepsom,mne ten chlap ako som uz pisala vyssie ublizil velmi,poznacilo ma to bohuzial na cely zivot...aspon to tak teraz citim

Viem,ze som si to zasluzila,nemala som si zacat vztah so zenatym muzom,bohuzial,stalo sa a pekne si to odpykavam aj ja

krajinka
17. mar 2012

@omnia23 ahoj, dakujem, dufam, ze sa mamina z toho dostane 😉
inak idem dnes kuknut ku svagrinej, jaaaj to budu drby 😀

omnia23
17. mar 2012

@krajinka ejha no tak potom daj evdiet co a ako...a uz sa mas troska lepsie?

dovenka
17. mar 2012

omnia23 - ja som sice necitala tvoju story, ale urcite tym neublizil len tebe, ty sa z toho mozes len poucit, uzivat si dalej, najst perspektivneho partnera a urcite sa nemusis utapat v slzach. bud rada, ze mozes zacat odznova s niekym inym....... len nam, co sme vydate, mame deti..... sa tazsie odznova zacina, ked uz ten cas nevyliecil co mal. ako vysvestlit svojmu dietatu neskor, ze ty ocka bohuzial nemas, lebo ocko sa zabava s inymi tetami, vsak pockajme zopar rokov, ked sa vyburi mozno sa k nam vrati... 😢

omnia23
17. mar 2012

@dovenka ja som rada,ze sa to nedozvedela jeho manzelka...teda aspon si myslim,ze o tom nevedela.Nie koli mne ale presne koli tomu,co pises.Ako si to zistila ty?Vy ste rozvedeny alebo?

Ako si myslela to,ze tym neublizil len mne?Myslis,ze mal aj ine slecny?

dovenka
17. mar 2012

omnia23 - Tym,ze neublizil len tebe som myslela, ze mozno tym ublizil svojej zene, ci detom. Mozno o tom nevedela, ale urcite mala tusenie. To sa uplne neda skryvat, aj ja som mojho muza podozrievala, i ked som najskor nemala dokaz, ale ked som nemohla nakuknut do jeho telefonu, mal ho stale pri sebe, bral na zachod, do sprchy, ani omylom ho nezabudol niekde polozeny, nieco na nete vypisoval a ked som pristupila k nemu, zrazu vsetky okna pozatvarat, cez obedy sa mu nevies dovolat, neskor chodi z prace....... myslim, ze kazda zena by mala podozrenie. ja som to zistila nahodou, som sa mu dostala do mailu a precitala cele love story, z uctu som videla, ze posielal niekam kvety, objednaval pradlo, darceky, siel na drahu veceru, rozne vypisy z hotelov...... a to bolo pred 2 rokmi a jasne, ze vsetko olutoval, ze ako chce by s nami, nech mu dam sancu................. prisiel cas, ked som sa o to pokusila, ale stale ho kontrolovala, po nociach sa snazila dostat k jeho telefonu..... potom som to nechala tak, ze tak sa zit neda, aby som ho stale sledovala a presiel rok a uplnou nahodou som mu nasla dalsie pikantne sms v telefone a po nich som uz nic zistovat nemusela, hovorili o vsetkom. teraz zijeme s manzelom oddelene a rozhodujeme co dalej, jasne, ze momentalne som presvedcena o rozvode, len tomu davam este cas, ale ver, ze sa muzovi nedokazem ani do tvare pozriet, ked si predstavim, aky velky je klamar, ze idealny otec, ako sa o nas staral a vsetko nam dal, to je pravda, ale zistenie, ze hra len velke divadlo je sokujuce. Takyto chlapi sa nechcu rozviest, zu stastni, ze maju doma zenu, ktora sa stara o dieti, domacnost, navari, popr. sprevadza niekam svojho muza..... pre nich je dolezite co si ludia o nich myslia, musia navonok vyzerat idealne s usporiadanou rodinou, ale chcu aj to vzrusenie z novych vztahov, flirtovania....

omnia23
17. mar 2012

@dovenka vies ja som na jednej strane velmi chcela,aby sa rozviedol a teraz na druhej strane sa citim strasne previnilo a zle...ja som si vobec neuvedomovala,ze on ma rodinu...ono to islo tak nejak okolo mna,nevedela som sa tomu ubranit,ja som sa do neho velmi zamilovala a myslim si,ze ho stale milujem...Lenze on sa ani rozviest nechcel.Casto som premyslala,preco je so mnou,mozno to bolo naozaj a len koli sexu....Nerozumiem muzom,nerozumiem preco toto robia,ked maju doma vsetko.Nerozumiem tomu...Sama pises ze aj tvoj manzel chce zostat s tebou... 😠

PS:Ked mi odpisujes,klikni prosim na Odpovedz 🙂

dovenka
17. mar 2012

@omnia23 Chcu zostat so zenami, ako som spominala, lebo zena sa postara o domacnost, uvari, naperie,deti..... len po detoch uz chlap nie je prioritou, vztah zovsednieva, niet tolko casu pre spolocne hobby a naklonnost inych zien imponuje... nemusis sa citit previnilo, to je to posledne, aby si sa este aj trapila z takehoto vztahu, len aby si nestracala najlepsie roky zivota... on nemusi byt s tebou len kvoli sexu, mozte mat spolocne zaluby, na ktore jeho zena nema cas, ci chut, chyba mu pohladenie a mileho slova, len tak podebatit a nielen preberat kazdodenne problemy domacnosti, deti (kolko krat sa pocikali, nechceli jest, ci nechcu sa ucit...)............. ja rozumiem chlapom, preco podvadzaju, len nerozumiem, preco sa to stale mne. i ked mi to par ludi uz naznacilo, ked sme sa spolu zoznamili a kamosky mi vravili, ze aky fesak, ako sa stara o seba, o teba, priatelsky az velmi, zhovorcivy, ze mu to uz z oci vravi, ze ma rad zeny, ale aj ja som bola zaslepena jeho pohladom ako jeho milenky.... a keby sa ten tvoj ,,priatel,, raz rozhodol pre teba a rozviedol, ver, ze budes stale v strese, ze ci si/budes urcite jeho jedina.

omnia23
17. mar 2012

@dovenka ja viem ze som urobila chybu ale ja som si tiez nezasluzila az taketo trapenie... ☹

lili_mia
17. mar 2012

@omnia23 ahoj, kedysi som čítavala časopis Eva a tam v jednom článku boli aj výpovede mužov, že prečo podvádzajú .. tých počas randenia si už nepamätám, v hlave mi utkveli až manželia .. kedže som bola zhrozená, že ako také niečo tvrdí muž, o žene, ktorú si predsa vzal ... ak si odmyslíme prípady, že sa vzali z morálneho hľadiska, tehotenstvo .. tak potom nastupuje všednosť života a také veci ako to, že s príchodom detí sa prestala o seba starať, fajn, chápu že tehotenstvom priberieme, ale aj napriek tomu sa napchávať po večeroch sladkým, hamburgermi a polotovarmi a potom nariekať, že aké sme tlusté a nemáme nič na seba, tak to ich deptá, deptá ich aj to, že oni si vzali usmievavú kočku, ktorá nerozoberá detaily, ale dôležité veci a zrazu majú domácu puťku, čo neudrží peniaze, musí si kúpiť každú sošku, somarinku, vázičku čo uvidí a potom narieka, že sa jej rozpadávajú topánky a nemá na nové .. prípadne aj takí chlapi, čo už majú dosť rečí o plienkach, kakaní, grckaní, prerezávania zúbkov .. mnohí chlapi nechápu, že dieťaťu sa treba venovať nonstop a že sex zrazu nebude taký častý a ked nie je častejšie, tak sa paprčia, to isté aj vtedy, ak im žena povie, aby sa pohrali s dieťaťom, kým ona navarí a oni už po 10tich minútach, že majú dosť .. ale to sú už podľa mňa nevyvinuté osobnosti, u nich sa objaví čo najmenší problém a už nariekajú