Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@omnia23 z jeho pohľadu by bol debil, keby sa rozviedol, doma žena ktorá mu robí servis a u milenky milenecký servis bez tých rodinných rečí okolo detí, domu, domácich prác .. poniektorí si až veľmi uvedomujú, že aj milenka má svoj život a ked sa rozvedú a pôjdu žiť k milenke, tak tam sa ten kolotoč začne znova, nákupy stravy, pranie, domáce práce, prípadne ak príde ich spoločné dieťa, tak zase plienky, plač, venovať sa dieťaťu .. takže, nerozvedú sa
@cellesta pokiaľ je tá milenka fakt len sexuálny úlet .. máloktorý chlap sa až tak zamiluje do milenky, že nechá ženu a chce nový život s milenkou, neskôr už manželkou .. lenže ako vysvetliť také vzťahy? trebárs iba také chodenie .. je dlhodobý vzťah a on zrazu stretne niekoho, kto mu úplne zmení život, nechá priateľku, prípadne už snúbenicu a ide za novou, iba niekedy to vyjde, ale udivujú ma vzťahy, ktoré práveže vyjdú, takto niekedy aj vyjdú nové vzťahy v ďalšom manželstve, vid Puškárová so Švajdom, síce oni sa nevzali 😀 tam potom Brad a Angelina, Brad nechal Jenny a časom sa s Angie vzali 😎
@omnia23 takmer aj ja, mám predstavu čo prežívaš .. ja som bola síce so slobodným chlapom, ale ten šok, že už má inú cca 2týždne a v tej dome sme ešte spolu spali .. 2týždne som nebola schopná jesť, všetko som vyzvracala, taká nenávisť, že keby zistím, že som tehu, tak mu nič nepoviem a kebyže ma stretne s bruškom, tak mu šplechnem do ksichtu, že nechcem výživné, kedže ani nechcem aby prišiel do kontaktu s dieťaťom
taketo veci je lepsie diskutovat v sukromnej teme 🙂 pre istotu
dovtedy sa chodi s dzbanom po vodu, kym sa nerozbije...
ja obdivujem zeny, co sa nad neveru dokazu povzniest a pokracovat vo vztahu dalej. ja som to nedokazala 😒
@omnia23 ahooj, normalne ani nemam cas ti napisat 😝
mam sa fajn, normalne nad sebou krutim hlavou, ked ho vidim, ze co som na nom videla 😖
u svagrinej to dopadlo uplne super...nazvala svojho brata rozmaznanym frackom a hovadom, ktoremu sa vzdy vsetko prepieklo...je to maminkin maznacik, chodil sa tam vyplakavat, mamicka mu samozrejme uverila kazde slovo, ze aky je on chudacik, musi doma varit, upratovat, nakupovat 😲 a samozrejme bol nuteny najst si milenku, vsak ako inac
a co som nevedela, mojho maleho dost uprednostnuju pred jej detmi...vraj ked pridu, tak je to same Adam hento Adam tamto 😠
takze stoja na mojej strane a dvere mam u nich vzdy otvorene 😵
Ahojte dievcata...pridavam sa k vam.Mna muz podviedol po 15tich rokoch,teraz mame skoro 10mesacne vytuzene babatko.Nasiel si ju na pokeci.Pisali si ako som otehotnela,mala som tazke rizikove tehotenstvo a tym to vsetko zacalo.Vedela som ze si pisu,prosila som ho aby to ukoncil,ze nas to znici.Na vsetko kaslal,nedorobeny byt v prerabke.Ked sa mala narodila,vsetko sa z horsilo...teraz vo februari som dosla na to ze sa snou cca pol roka uz stretava,klamal ze chodi do roboty.Na mna a dcerku nemal cas,vyhovaral sa na pracu a ja som mu to do poslednej chvile verila.Az som si dala vypis hovorou a dostala sa na jeho RP spravy,ako spolu boli a bla bla bla...
Na byt mame hypoteku,ja na materskej,vobec netucim co bude dalej...on byva na striedacku u rodicov a u nej...prepada ma bezmoc..Muza uz nechcem i ked ho lubim,nedokazem len tak vypnut,ale to co urobil za to ho k smrti nenavidim....
@p.j.jacky no tak to je doslova v pr...eli, normálne som onemela. čítam tvoje príspevky už dávno, aj já mám májovčiatko, viem čím si si prešla, než sa malá narodila a aj potom. Myslím si na teba, drž sa. Tí chlapi, jasné že s tou druhou je to momentálne akože lahšie, len si neuvedomujú, že u suseda nie je zelnšia tráva (či skôr u susedy) Aj u nás doma sa nám príchodom Sofi dobre zhoršili podmienky, nie je to čo to bývalo predtým, ale toto by som nečakala
@zuzkabeno vyhodila som ho,Je to uz asi 6tyzdnov.rozpravali sme sa o tom.Ked som chcela to vyriesit nechcel,lebo sa jej nedokaze vzdat,miluje ju a do podvodu dal vsetky svoje city.Nedokaze sa ku mne vratit lebo vie ze mu to nikdy neodpustim a vsetko by bolo len horsie.,jemu je u nej dobre,ma tam klud a domov...takto mi to vysvetlil..ked pride za malou hadame sa ako psy...ja chcem rozvod on nie,on chce byt s malou a chodit k nam a hrat sa na rodinu a popritom spavat s inou...Uplne na vsetko sa vykaslal.A ked sa dohodneme ze pride za dcerkou alebo mi necha auto,tak to nedodrzi...

@lili_mia ano ale v konecnom dosledku sa zenaty muz nerozvedie...a je to absolutne chrapunske hrat na dve strany...Ja som si celu situaciu uvedomila az vtedy,ked som si predstavila,co by asi urobil ak by nas jeho manzelka prichytila?No co ymslite?Bud by prisahal ze to nie je tak ako to ona vidi alebo by sa rozplakal