Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@p.j.jacky
...ja chcem rozvod on nie,on chce byt s malou a chodit k nam a hrat sa na rodinu a popritom spavat s inou...Uplne na vsetko sa vykaslal.
Čo ti bráni podať o rozvod keď ho chceš ?Takto ako žiješ sa žiť nedá , vyčerpá ta to psychicky aj fyzicky. Potrebuješ to pri tak malom dieťati ?
Ak ju miluje nechaj jej ho teda. To myslím že bude najlepšia tvoja pomstva, lebo tento stav pomýlenia mysle trvá max 2 roky , potom nabehme stereotyp a je znova tam kde bol. Zas bude hľadať.
@elienka toto ale veľa chlapov chce, mat potomka, nestarať sa a mať kľud.
Ono chyba nastáva aj vtedy ak muž nie je pravidelne zaťažovaný povinnostami hned ale až po narodení dieťata, zrazu zistuje že on si to takto nepredstavoval a chce mať svoj kľud, chce PS a manželka ho stále niečím otravuje a to už nie je domov.
@maminuska ano dobre si to napisala....takto by to chcel aj moj muz...mat vyvalene gule a on je kral...a nie aby som ja cely den,celu noc skakala okolo jeho dcery....uplne som sklamana...necakala som toto ze sa stane prave mne.... ☹ a doteraz som si myslela ze mame idealne manzelstvo i ked sme sa hadali,ja som to ako tragediu nevidela....
@p.j.jacky ako viem že je to ťažké ale vždy sa dá nájst riešenie. Rozvodom získaš výživné na seba aj na dcéru , byt je pravdepodobne v BSM apredpokaldám že máte nan uver.
Súd prednostne byt dá tebe , a zaviaže tak vyplateniu , ktoré bude krátené o uver. Byt môžeš predat alebo si dočasne k sebe nastahovat nejaku inu mamičku s dietatom až do doby kým nepôjdeš do práce.
@p.j.jacky dievča moje zlaté , robíš rovnaké chyby ako ja že sa s ním vybavuješ vôbec.
Mne ked odišiel tak ešte vypisoval ako si ma váži ako ma vždy bude chránit a tie keci , druhej v ten den napísal aká je užasná a krásna , problém nastal ked som si niekoho našla . To už som bola kurva, štetka, on mi nič paltit nebude aby som sa nekurvila.
@p.j.jacky pozerala som tvoj album , máš velmi peknu dcérku .
Ako chápem že o byt príst nechceš, ale radšej príst o byt ako o vlastnu dôstojnosť.
Vieš deti vo veku 7,8 rokov nabiehaju postupne do puberty, su protivné , robia bordel tak dlho klud mat nebude, teraz je všetko super, lebo aj ona mu určite skáče okolo zadku ale ver tomu aj jej to časom pôjde na nervy.
Tvoj manžel vie prečo sa rozvádzat nechce, si mu ako zadné vrátka .
@maminuska dava mi vsetko za vinu,ze keby som sa mu venovala,ze on na mne vidi ze ho nenavidim a bla bla bla...mam sa uvedomit...co som robila zle...uplne idem niekedy do kolien ked nieco zapoti...a chcem sa spytat ako casto mu mozem ukazat malu,ked spolu nezijeme,ale sme v spolocnom byte?Lebo zatial to zalezi na mne ako mu poviem...respektuje to
@p.j.jacky pozri v každom prípade ty musíš ostať zdravá a pri zmysloch , s vlastnou sebaúctou a hodnotou.
Nespravila si nič také , aby sa k tebe takto zachoval.
Si normálna pekná baba, ktorá si bez problémov najde iného partnera, ja som si našla aj s postihnutým dietatom .
K rozvodu si zober právnika, to doporučujem každej aj keby si na to mala požičať.
@p.j.jacky treba to uťat, nemôže sediet na dvoch stoličkách , vybral si , nie je čo riešit. Ty sa musíš zmenit na peknu a umievavu babiznu , ktorá ho jednoducho kašle.
Ja som počas rozvodu chodila aj k psychologovi , lebo som to ťažko zvládala, a ten mi povedal krásnu vetu :
" Najlepšia pomsta je taká ked ukážete ako si dobre žijete." A ja som mu to ukázala.
Mám nového mažela, nádhernu malu dcérku a spokojné deti z prvého manželstva.
@p.j.jacky idem spat, ale zajtra ti napíšem do IP svoje skusensti a ako som sa z toho všetkého vyhrabala.
Ak ta to ukludní ja doteraz neberiem telefony bývalému manželovi , ktorý mi mimochodom v poslednej dobe vyvoláva . Zo začiatku ma nasieral , teraz ma nezaujíma čo už mi chce povedat.
Chce to čas, more času 🙂
@p.j.jacky neviem, ci si citala moj pribeh, ale mozem ti povedat, ze plne chapem ako sa citis a v akej situacii sa teraz nachadzas 😠
na takeho chlapa sa zvysoka vyser, ja nechapem, ako sa mozu vybodnut na take male deticky, mas nadhernu dcerku 😵
pred 3 tyzdnami sa mi tiez zrutil cely svet, chodila som s placom, ze co s nami bude, ale s kazdym dalsim dnom je to o nieco lepsie 😵
mas pri sebe aspon rodinu, ktora ta podrzi? ja ano a moc mi to pomaha 😉
@p.j.jacky No keď ty chceš rozvod a on nie, tak ťa má ešte rád, jemu to takto vyhovuje, chce sa o Vás starať a u priateľky má taký relax. Ale keď sa hádate, to znamená, že sa ešte máte radi. Tí ktorým na sebe nezáleží sa už nerozprávajú, nekomunikujú. Skús byť k nemu dobrá, pre neho to rizikové tehotenstvo bolo možno psychicky horšie ako pre Teba. Ja by som manželovi neveru odpustila, keby sa chcel starať o dcérku a o mňa a nechcel sa rozviesť. Milovanie je pre mužov veľmi dôležité, to nie je ako u nás žien. Viem že si teraz nahnevaná, sklamaná veľmi, no tým že si ho vyhodila, tak si ho veľmi ponížila a bude Ti robiť naprotiveň.
@zuzkabeno absolutne nesuhlasim, s tak bezcharakternym človekom sa žiť neda. Ved ten idiot ani neprejavil lutosť, všetko hadže na nu.... V tom vidiš čo je to za človeka... PRečo do takeho ešte investovať city? Keby to aspon lutoval a bojoval, ale toto čo predvadza, že rozvadzať sa nechce, ale milenku neopusti??? To čo je za pristup, taky si druhu šancu nezasluži, a v podstate o nu ani nestoji, ked na rovinu povie že miluje druhu
@vejula Ja len píšem čo by som asi ja urobila, no veľa žien je iných ako ja, ja viem. Pre ňu je to strašné poníženie, sklamanie, je nahnevaná, no takto jej bude robiť len naprotiveň, s mužom si ťažko žena niečo vyháda. My s manželom sa tiež občas pohádame a preto viem, že takou zmierlivou cestou ľahšie niečo dosiahne aj keby to bol rozvod.

@elienka proste nezvladol snami zit ako s rodinou a mat doma babatko...i ked ta jeho je starsia a ma dve deti myslim ze okolo 8 a 7rokov maju.Tahal ma za nos niekolko mesiacov...spaval aj somnou aj snou...hnus...nechapem ako mi toto mohol urobit a prave teraz ked mame dieta....