Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
no o tom to práve je - že chcieť musia obaja.......a aj to porušenie pravidiel sa dá vydiskutovať aj odpustiť , ale vzťah to naruší - tá dôvera bude už predsa len s otáznikom......tak že vlastne v rámci hesla " nik nie je bez viny" ....budú potrestaný všetci .......muž , žena a aj ten tretí ...
lebo ak aj ten tretí toho svojho partnera predsa len získa ......tiež si nikdy nebude môcť byť 100% istý
Poviem vam co sa stalo mojej svagrinej tiez sa zalubila do zenatého chlapa, mal asi 1 rocné dievcatko a byval stale s manzelkou ale vraj len ako podnajomnik a ze s nou uz nespava ani nic. Svagrina ho predstavila svojim rodicom a chodili spolu asi rok, on stale chodil domov k manzelke akoze len aby bol s dcérkou inac nic a vikendy si uzival s mojou slobodnou svagrinou. Jeho manzelka to trpela, vedela ze ma milenku ale nic proti tomu nerobila, bola doma, ticho a dalej sa starala o ich dcérku. Po roku sa moja svagrina dozvedela ze jeho zena je s nim opat tehotna, dostala taky zachvat zurivosti, ze si chcela zobrat zivot a pojedla celé balenie tabletiek. Ked sme ju nasli bola uplne mimo nastastie tie lieky neboli velmi nebezpecné. Zobrali sme ju na vyplach zaludku a dva mesiace stravila na psychiatrii v nemocnici. Este teraz co uz je to tri roky po tom co sa rozisli ked ho stretne tak sa cela roztrasie a je znicena. Velmi dlho sa z toho dostavala a mohla prist o zivot, kvoli klamarovi, co tvrdil, ze doma zije uz len kvoli malej.
darina- to som tým chcela aj povedať ......
aj tá milenka môže byť len obeť , lebo verí čo jej povie ....
aj muž nemusí zo začiatku klamať ......a naozaj považovať svoje manželstvo za stratené
aj žena , lebo ju mal patrtner pochopiť
a zároveň aj vinník
lebo milenka si nemala čo začať so ženatým
žena preto , lebo vzťah vyžaduje aj sa venovať partnerovi...nielen dieťaťu a domácnosti
aj chlap , lebo sa mal najprv porozprávať so ženou a nie si domýšlať
a samozrejme aj pretočene vtedy, ak je to žena čo má milenca
myviel ....no a teraz povedz či je obeť alebo tá zlá 😒
V kazdom pripade by som nechcela riesit takuto situaciu a dufam ani nebudem. Viem co od zivota chcem a ked sa mi nieco nepaci moj partner vie ze mu to poviem, ale vie aj to, ze sa bez neho nestratim a cakam od neho ze si vazi ze je so mnou ak toto moje manzelstvo prestane splnat tak nebudem stracat cas.
mirica neviem, oboje, ale on jej neslubil, ze sa rozvedie so zenou a zacne zit s nou takze si za to moze sama. ☹
Ja nevravim, ze nedam druhu sancu, ale pravidla vo vztahu musia byt jasné, inac nema zmysel stavat a robit si plany do buducnosti s clovekom co toho nie je schopny.
mywiel ...presne takto to beriem aj ja .....snažím sa ako najlepšie viem ...ale ak to nepôje ...nezastrelím sa
Moj manzel vie ze ho milujem ale vie ze ma moze aj stratit a to isté citim aj ja. Takze bud pojdeme spolu jednou cestou alebo nie ale intrigy, klamstva, pretvarka skor ci neskor vyjdu najavo a clovek sa ukaze ako bezcharakterny zbabelec a odnesu si to deti. Lepsie varianta je ked tie deti tam este nie su. Ale poznam zeny co ich chlap opustil s 5timi detmi lebo si nasiel mladsiu. 🙄
mywiel - no ale na druhú stranu , ak bol s ňou rok , tak svoj vzťah mohla považovať za perspektívny a stabilný a mohla mu veriť .....
lenze on je nikdy nepovedal ze zenu opusti a stale u nej byval a so svagrinou bol len vikendy rok!
Jasné ze som ju lutovala je to moja svagrina ale zapricinila si to sama bohuzial. 😔
mywiel- to je pravda ...ale na druhú stravu poznám aj prípad ak odišla žena k milencovi , vzala so sebou aj deti a nedovolila ich bývalému ani vidieť 😒
u nás je to tak , že sa milujeme sme spolu radi aj keď to je teraz ťažké .....verím mu a dúfam , že sa to podarí ,a ak nie tak , že sa dohodneme tak aby boli prvoradé deti....
ak by som neverila , nemohlo by to byť tak ako je - lebo ak by sme sa rozišli a on by bol s....a ...ja by som prišla o naše deti 😔
Aj môj muž vravel,že keď suka nedá,pes nedostane. Ja keď som ešte mala len nevinné známosti za slobodná a zistila,že ten chalan má ešte frajerku a so mnou flirtoval,tak som ho okamžite zavrhla a stratil u mňa dôveru,ktorá je pre vzťah veľmi dôležitá. Veď to isté by spravil o pár týždňov mne.
A v podstate sme to my ženy,čo si robíme zle....keby sme zadaným ( nielen ženatým) nedali žiadnu šancu na vzťah,tak by nás nemali s kým podvádzať.Viď môj manžel: pobavil sa s jednou ženou a keby si ona povedala,že takého chlapa nepotrebuje,čo myslí spodkom ( bola som v 4 mesiaci tehu a život bol krásny). Mohlo to skončiť pri jednom večeri ,ja by som sa nič nedozvedela a bol by pokoj.Ale zase na druhú stranu,keď sa mu také niečo zapáčilo,tak to môže spraviť zase.....
Chlap skúša ,kam až môže zájsť- či u manželky alebo u milenky A len na nás záleží,či im to dovolíme.
Najhorsie co moze byt je natahovat sa pre deti, verim, ze pre kazdého rodica to musi byt hrozna strata. 😔
ani presne tak ja by som si tiez nezacala ani s chlapom co ma priatelku nieto este zenu s detmi. 😔
Ked ma chlap jasno v zivote a povie mi som v rozvodovom konani ale naozaj nie rozpravky tak takému verit mozem lebo popalit sa moze kazdy ale taky co len klame, skryva a uziva si to s takym proste trvaly vztah nejde budovat, takého milenca by som nechcela keby mi to v manzelstve neklapalo, tak toto by urcite nebol typ chlapa ktorého by som hladala.
Proste nieco medzi pre mna nie je bud sme spolu alebo nie sme a manzel to vie. 😉
No napisala som milenca ale to beriem tak ze s manzelom by to uz bolo nezachranitelné a vedel by o nom ze si idem hladat nieco iné. 😀 😝
Pre mna je to nieco nemyslitelné lebo ked mame deti ja fakt neviem akoby som to riesila, lebo tu by som nezostala sama v zahranici bez mojej rodiny a zase odist s dietatom vyse 1000km prec od ich otca fakt neviem ako by to u nas vypadalo. On si to tiez nevie predstavit sme sa raz o tom len tak bavili. A zase ziadny sudca ma nemoze donutit tu zit sama ked tu nemam rodinu. 😕
mirica ty si ostala sama s kolkymi detmi?
mywiel - moja reč 😵 .....ak by som sa rozhodla pre koniec , bol by prvý čo sa to dozvie -samozrejme predtým , ako by som si začala s kýmkoľvek iným .....a to isté očakávam od neho
a samozrejme v prípade rozchodu chcem spoločnú starostlivosť o deti .....aj keby odišiel on odo mňa
mywiel - to či by si mohla odísť z deťmi len tak....to neviem - nie je to náhodou tak , že o tom musí rozhodnúť sudca? - inak je to únos? 😕
ale ináč je to u mňa iné - ja by som jeho prípadné jednozazovky ( sex na jednu noc ) za neveru nepovažovala a ani nepovažujem ......v tom súhlasím s ani3012 - ak žena dá na prvý krát chapovi , ktorého ani nepozná.....sama si je na vine a nemôže povedať , že je to vzťah
ale na druhej strane ...ak by chodil za inou , aj keď len na pokec bez sexu , pravidelne - tak to beriem tak , že ma podvádza.
Aha teraz citam ze s jednym..., tak nakoniec si nasla svoje stastie ked mate dalsie tri. 🙂
Mirica nemam sajnu nikdy som to neriesila a dufam, ze ani nebudem. 😉
Asi by som tu musela ostat, no nastastie tu je to dobre zariadené, tak ze ak zena je nezamestnana tak chlap musi platit nielen na dieta ale aj na zenu. 😉
No, nie som ani z jednej strany. Ale napíšem svoj názor. Neveru z duše neznášam, ale vždy ide o dvoch ľudí ktorých na ňu treba, takže nesúhlasím s tým, že milenky sú morom spoločnosti. Lebo ak by chcela len ona a chlap nie, tak k nevere nedôjde, nie? Apropo čo tak vydatá žena a slobodný milenec? Tiež je to to isté nie?
lante je to to isté, ale este horsie je ked su vo vztahu uz aj deti podla mna. Rozviest sa ked su bezdetni je podla mna mensie zlo.
mywiel -našla, 😵.....teraz len dúfam , že ustojíme a prežijeto toľko detí - lebo je to niekedy o h..u.......
a u nás je na materskej priateľ....so všetkými troma ...a ja behám práca a domov takmer na minútu presne - povinnost si delíme .....večer trocha skecneme.....na nežnôstky moc času nieje ......nevera teraz určite nehrozí ani z jednej strany 😀....tak dúfam , že to všetko dobre dopadne 🙂
Co uz taka zena co vychova tri deti a manzel jej v jeden den oznami ze odchadza lebo sa zalubil.... 😔
Ta ma tazku perspektivu na novy vztah, aj ked to nevylucujem ale predsa.
Kamaratka opustila manzela takto ze uz ho nemiluje maju trojrocnu dcérku, isli si stavat dom a on skoro spadol na prdel. Proste bola na vsetko doma sama aj na dieta on len zarabal a bol na pocitaci a viac sa nevenoval a ona bola taka povaha ze nikdy nic nepovedala az jedného dna to bolo na nu vela a odisla. Ale zrejme uz niekoho aj ma alebo mala len nam nechce povedat.
Deti daju zabrat a je to velka skuska vztahu ale je to aj stasticko, to zvladnete. Aspon manzel vie co to obnasa kedze je doma on. 😉 😀 😝

A este taji aj ze ma malé deti?! 😠