icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

p.j.jacky
6. apr 2012

@sissmiss on byva u rodicov co maju volny byt,Oni si od neho vypytali 200e.Za nou chodi ked ma volno a po nociach.Len povedal ze neutiahne platit energie pre mna v nasom byte a platit rodicom za byt.On zaplati hypo.200e,poistku cca 130.
Ja mam rodicovsky.Ked mi da on 200,to zaplatim energie a rodicak mame na zitie.Ale ako ratam,tak ratam,mne neostane ani na vlozky.Mala ma 10mesiacov,potrebuje plienky,sunar,varu-obed.Hygiena,pranie,domacnost.Ci da sa stoho vyzit??? 😕 mne hovori ze nesetremi a vela minam.Ale ja len pre dcerku kupujem.Pre seba len zaklad vlozky,toal.p,sprachac,sampon a cistiace prostriedky.Periem si spolocne s malou co sa da.

koniarova
6. apr 2012

@p.j.jacky Ona je slobodná? Bezdetná?

p.j.jacky
6. apr 2012

@koniarova rozvedena a ma dve deti cca v puberte

koniarova
6. apr 2012

@p.j.jacky Ten chlap fakt nemá rozum. A ak sa smiem spýtať, prečo u nej nebýva?

p.j.jacky
6. apr 2012

@koniarova no ved to!!! muz mi dal na to odpoved,ze preto lebo je zenaty..... 😀 😀 😀

koniarova
6. apr 2012

@p.j.jacky Fúúha, aké morálne zásady. 😀 😀 😀 😀

p.j.jacky
6. apr 2012

@koniarova mi hovor...ale tu otazku preco u nej nebyva si davam kazdy den...pisali si spolu na pokeci cca 13-15mesiacov,od novembra-decebra 2011 sa stretavaju.Co som na to prisla a vyhodila ho,sa tym netaji ze za nou chodi.Sam ju nazval ze je kurva...ale ze sa cez to pisanie do nej zalubil... 😔

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky jeeej, no to je od neho milé, tak on je ženatý a to je dôvod, aby so svojou milenkou nebýval v jednom byte ale u rodičov, ale to nevládze finančne, tak riešením je, že sa nasťahuje naspäť k manželke! no ten to vymyslel!!! aspoň že ho humor neopúšťa!!

koniarova
6. apr 2012

@p.j.jacky A nepreskočilo mu len tak trošku prechodne?Prijala by si ho ešte späť, keby sa uvedomil?

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky mozog sa mi zastavuje, keď to čítam... je K...ale zaľúbil sa do nej... nebolo to predtým, že aká je dokonalá a vo všetkom najlepšia? to je podľa tvojho exM definícia K?? Ten chlapec je totálne mimo a neviem, či by nebolo vhodné zavolať naňho sanitku s kazajkou pripravenou preňho... nejaké lieky by mu mohli pomôcť... 😉

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka no ved to som mu povedala aj ja.ked je taka dokonala a je mu u nej tak dobre,preco u nej nebyva...alebo staci mu len such such...to je ozajstna laska....naozaj neviem co si o tom mysliet.... 😕

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky to asi nepochopíme...ja som mala dnes debatu s tou mojou životnou láskou a vlasy mi ešte doteraz stoja na hlave!!! to sa nedá ani opísať, čo mi narozprával...
ale nespomínala si na začiatku, že u nej býval a že jej nemusel nič platiť a sa tam stravoval a tak a bolo mu veľa dávať Tebe peniaze na domácnosť, lebo jej nemusel nič dávať a bola spokojná a Ty si nebola?
😉

p.j.jacky
6. apr 2012

@koniarova ale on sa neuvedomi...prave uz cakam dva mesiace a nic sa nedeje,len sa to zhorsuje.Ja som stale ta zla,vypocitava,nevdacna a sobecka...dokedy mam este cakat...odpustila? hm..to by sa ukazalo s akou by sa vratil a ci by som stym dokazala zit.takto to povedat neviem,ale od neho sa nedockam prepac,odpust atd...od neho nie,lebo ja som ta co to zapricinila...keby som bola viac mila,viac sexovala,viac ho pocuvala...ale kedy?ked on len pisal pisal a pisal..nestaral sa o nic...

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka nie ze u nej byva ale chodi tam tak na dva dni a ona od neho nic nechce...ani za jedlo ani nic,ze ona mu este pomaha.... 😖

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka co ti hovoril,ved daj do placu....

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky no tak sa našli, debilka a debil, Ty buď rada, že odišiel, najlepšie, keby sa už nikdy nevrátil...

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky no to by bolo treba veľa vysvetľovania k tým debilinám...no gro bolo v tom, že som samozrejme zapríčinila, že ho dieťa nepozná, že s ňou nemôže tráviť čas (dnes večer namiesto toho, aby sa s ňou hral a trávil s ňou čas, tak si hodil pár štamprlí a ryl do mňa!!!) no a v tom duchu ako Tvoj, že ja mrcha a on chúďatko neviniatko, ako sa ide zodrať pre rodinu (asi šukaním iných báb....Ďakujeme Ti pekne tatinko!) a ja si to proste nie a nie vážiť a od niekoho už určite bral rozumy, lebo na mňa šiel, že malú proti nemu očkujem, čo je fakt blud, pretože naňho nepoviem krivého slova pred ňou, ale už má sama rozum a vidí, čo sa deje...a dorazil to rečami typu, ako si ma váži a že je mi veľmi vďačný, že som mu zase priviedla dcéru, no ja viem, že to bolo poslednýkrát! pretože o takéto "ďakujem", akého sa mi dostalo dnes, tak o také záujem fakt nemám...

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka keby to tak islo ako nemu... ☹ stale marne dufam ze to je len zly sen a uz uz sa zobudim...stale som mu hovorila,aby snou nepisal,ze nas to znici....

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka to je sila...fakt sila...ani nemam co dodat...

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky Dnes som čítala príbeh v novinách, chalanisko si spravil rodinu a niekde sa zamestnal a dostal sa do tímu nejakej kočky blondíny, no a čo čert nechcel, na nejakej služobke...techtle mechtle...ale keby raz, ale ako šéfka im písala spoločné cesty a najviac mi utkvelo v pamäti, ako si to sám pred sebou obhajoval, však on sa ide zodrieť pre rodinu, tak predsa má nárok na nejaké uvoľnenie a relax... no...takže niečo podobné sa určite honí v hlave aj tomu môjmu ku*evníkovi a predpokladám, že aj tomu Tvojmu...
Inak si čítala aj vo svojom blogu, či ako sa to tu volá, že "chlapec hľadal inde to, čo nenašiel doma" a napísala to žena a takým tónom, že si si vlastne vinná sama...tak keď toto si myslia ženy, tak si nechcem ani predstavovať, čo si v skutočnosti o vine pri nevere myslia muži... ale ich chyba to určite nikdy nie je...

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka ano dost ma to ranilo,ze si za to mozem sama...nehovorim mam na tom svoj podiel aj ja isto,ale on bol ten kto sa nakoniec rozhodol snou ist trtkat...

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky len by som dodala, že to, ako si ma váži, by bolo treba počuť, pretože to váženie bolo cítiť v jeho hlase, ako povedal "Ty" a "Teba", tak mi začalo byť zle, s takým odporom a pohŕdaním... neviem, čo som si myslela, pri rozchode som tú jeho tretiu ku*vu, čo som mu našla v mobile, už ani nespomenula, pretože vzťah bol už aj tak dosť rozvrátený tými predchádzajúcimi a nemala som záujem o podobné dristy, ako som počúvala aj predtým, klamstvá, ako som to zle pochopila a obviňovanie, že je to vlasne moja vina a nakoniec, že keby som mu nevliezla do mobilu, tak by som nič nevedela a bolo by všetko v pohode.. 😖 Povedala som si, že sa proste v záujme dieťaťa rozídeme so zachovaním čo najlepších vzťahov, ale dnes tu do malej začal hustiť, aby ho volala strýko, že veď keď sa majú vidieť raz za dva týždne, tak vlastne ani otcom nie je...no hrôza des... Ale povedz mu do očí, že keby som ju nepriviedla, tak ju nevidí vôbec, lebo nepríde... radšej som si zahryzla do jazyka, lebo som začala mať z neho strach... Ale najhoršie je, že mali ísť na celý víkend na výlet a ja mám úplný des ju teraz s ním pustiť... ☹

briketa
6. apr 2012

Vyrok "chlapec hľadal inde to, čo nenašiel doma" je chudactvo a ubohost najvyssieho stupna. Na neveru neexistuje ospravedlnenie a neda sa tolerovat.
Akakolvek nevera bola samostanym rozhodnutim daneho jedinca a preto je za nu plne zodpovedny. Nezaleziac na okolnostiach, problemy v partnerstve sa maju riesit medzi partnermi a az ked sa tito dvaja rozhodnu rozist, az potom clovek moze hladat niekde inde co mu "chyba"

p.j.jacky
6. apr 2012

@briketa dakujem dobre si to napisala...

eaka
6. apr 2012

@briketa to presne tvrdím aj ja a písala som to tu už xkrát.. keď sú problémy, majú sa riešiť, ak to nejde, majú sa rozísť...a nie sa doma tváriť akoby nič a popritom si niekde načierno trtkať a oblbovať vlastné svedomie (ak nejaké vôbec majú), že je to vlastne ženina chyba, lebo mu neposkytuje všetko, čo on chudáčik potrebuje... 😠 😠 😠

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka aj mne povedal ze kedy som sa to snazila riesit ze ma podviedol a mam aj ja neho chapat....ale ja aby som to riesila,som ho vyhodila.Keby som ho ja podvadzala on by to riesil a hladal dovody a pochopil a urobil by vsetko preto aby to zmenil...ale ja som bola taka zla a vyhodila ho...a dalsi hlod...jeho milovana nam zachranila manzelstvo(to mi povedal,ked som len tusila...ze asi...)lebo ma chcel podviest s nejakou koleginou v robote,ale ona ho odhovorila aby mi nebol neverny 😅 grc grc...a pritom trtkaval nu... 😝

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky vole to je fakt marťanština, tak ona ho odhovorila od nevery s kolegyňou (asi tou, čo tu písala?? 😉 ), ale len preto, aby bol v konečnom dôsledku neverný s ňou??
akosi mi uniká, ako tým to Vaše manželstvo zachránila...
a to ešte hrdo vyhlási, že on Ťa chcel podviesť, ale ona ho odhovorila, no slavobránu jej postaviť, nedeľný obed by si im mala zaniesť!

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka nie ta co mi pisala je manzelka muzoveho kolegu..ona s muzom nic nema..nechaj ju 😀

Vidis to ma nenapadlo..sme velka stastna rodina... 😝

eaka
6. apr 2012

@p.j.jacky to som si neskôr uvedomila..sypem si popol na hlavu.. 😉

p.j.jacky
6. apr 2012

@eaka naozaj ale nechap,tie jeho reci.rozum sa mi zastavuje ze kde take vylovil..to aj keby chcel clovek vymysliet ho to nenapadne,nieto este ako zivotna situacia...