icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

sisaha
5. apr 2012

@p.j.jacky to mate ako jazdu na bicykli...to nezabudnete.. 😀. Zo zaciatku je to take rozpacite, ale potom, ako hovorim..jazda na horskej drahe 😀

p.j.jacky
5. apr 2012

@eaka myslis ze nas potom porovnavali?prsia nase piculky,oholena neoholena??? 😀 mna by zaujimalo ako snou prezival orgazmus... 😕

eaka
5. apr 2012

@krajinka viem, že to chce čas, len ja mám proste pocit, že už žiaden čas nemám.. respektíve, že ho mám strašne málo na to, aby som sa stihla zrovnať s týmto nevydareným vzťahom aj po zrovnaní vybudovať nejaký nový a ešte v tom novom mať aj dieťa/deti..

krajinka
5. apr 2012

@p.j.jacky take na odlahcenie...aj ked pozeram, ze ste boli spolu 15 rokov, to uz je co povedat 🙂

krajinka
5. apr 2012

@eaka a s tym krasnym modrookym to preco nevyslo? 😉

p.j.jacky
5. apr 2012

@sisaha ja som nesedela na bicykli ani nepamatam...sex cca 2,5 mesiaca nic...ale skor mi chyba pohladkanie,telefonat ako sa mas...a take drobnosti...ale aj sex...sakra 😅

eaka
5. apr 2012

@p.j.jacky myslím, že áno... raz som sa ho niečo pýtala, ohľadom mňa tam dole... nič vážne, proste nejaké proporcie a raz som videla v TV plastickú operáciu, tak že nie, že všetko v poho a tak.. no a nedávno, že či o tej plastike ešte uvažujem a tak, zrazu sám od seba vytiahol tú debatu (teda ja som o tej plastike nikdy neuvažovala, ale keď som to videla v TV, tak som sa s ním o tom bavila), hneď sa mi aktivovali všetky radary a spustili alarmy.. som si istá, že tá otázka prišla preto, že mal opäť s čím porovnávať..

krajinka
5. apr 2012

@p.j.jacky tak toto sa ani nesnaz si predstavit, ten moj si napr. od nej nechaval vyfajcit vo verejnych sprchach 😝

p.j.jacky
5. apr 2012

idem dievcata,mala buntosi...a rano o 6 mam budicek...a on si bude spavat ako kral...a chodit po vyletoch...a ja mam otacat 200e ....ani na vlozky nebudem mat...kokso,dobru...

eaka
5. apr 2012

@krajinka ááále, to som ja bola ešte taká hlúpučká naivka (no to som vlastne bola donedávna...) a celé som to vnímala trošku inak, ako to bolo, teda pre mňa životná láska (boli sme "spolu" tri mesiace) a preňho dobrý sex... no aspoň že ho považoval za dobrý..a sním bol tiež fakt že super, aj preto ma ako jediný kandidát napadol on... nie že by som mala nejakú dlhú šóru bývalých, z ktorých by som mohla vyberať.. 😉

krajinka
5. apr 2012

@eaka ja som mala pred ex len jeden vazny vztah, tiez to nedopadlo dobre 😉 a je trosku daleko, aby teraz posluzil 😀

eaka
5. apr 2012

@krajinka ja som mala pred ním tiež len jeden, teda vážny, ale ten mi umrel...

krajinka
5. apr 2012

@eaka prepac, to som nevedela, co sa mu stalo? 🤐

eaka
5. apr 2012

@krajinka to je v poriadku, už je to dlho, nemáš to odkiaľ vedieť a nemáš sa za čo ospravedlňovať... havárka...

krajinka
5. apr 2012

@eaka no to sme teda nacali temu ☹ ...kde je sisaha s umelacom? 😀

eaka
5. apr 2012

@krajinka no jo...napadlo ma také nevhodné ukončenie... ale od malička počúvam od otca, že po smiechu prichádza plač.. no a tu to mám...neklamal.. 😉

eaka
5. apr 2012

ja idem asi toho umeláča vytiahnuť zo skrine a predstavovať si modrookého.. tiež mám budík na šiestu, tak som zvedavá, ako to zvládnem ráno.. dobrú noc a dík kočky za pokec!!!
@krajinka

krajinka
5. apr 2012

@eaka nech sa ti dobre zaspava 😀

eaka
5. apr 2012

@krajinka detto 🙂

sissmiss
6. apr 2012

@eaka ja som bola s byvalym dlho. Lubila som ho ale on mna nie. Bola som zaslepena a on ma vyuzival. Vyuzival okrem penazi a ineho aj moje vlastnosti, bol manipulator. Den poa svadbe som sa dozvedela iste skutocnosti a zacali sa mi pomaly otvarat oci. Ale stale som ho obhajovala. Pol roka po svadbe to uz bolo na rozvod, stale som prenho bola ku.va a p.ca tak som sa snazila aby bol spokojny. Lubila som ho. To je naozaj take nepochopitelne? Ze mohla som ho lubit ale vztah stal za hovno? To ani nebol vztah...len z mojej strany. Neviem kolkokrat clovek moze stretnut niekoho koho miluje...ale este najst aj partnera s ktorym si rozumie a je to vzajomne...to nie je pripad kazdeho vztahu alebo manzelstva. S mojho exa sa postupne vykluva zrejme psychicky chory clovek. Okrem teda tych bonusov ako ze je manipulator a velmi zdatny. Tam je to tazko vidiet to bez spoluzitia, a najcastejsie sa prejavia az ked je ten druhy nejako priputany. Ked som bola po porode, po dvoch tyzdoch co bolo podla neho tak akurat na zotavenie mi zavolal z prace a uz to zacalo. Mam zdvihnut rit a konecne prist nieco spravit do roboty on ma zadarmo zivit nebude. Lubit mozno kazdeho. A to je aj laska, bez podmienok. Ale ak to niekto zazije ze lubi manipulatora, ziarlivca, choreho cloveka...az ked sa z toho vymani zacne chapat suvislosti a ked stretne niekoho cestneho, s kym sa da budovat vztah tak to je velky rozdiel medzi laskou a laskou. Ak este niecomu nerozumies, kludne sa pytaj, je lepsie ked to pochopis bez toho aby si tuto lekciu od zivota nemusela dostat a zazit si to na vlastnej kozi

sissmiss
6. apr 2012

@eaka citala som par tvojich prispeckov a prepac. Vy tu mate skor ine problemy...vztahy ktore fungovali a chlapovi jedneho dna preplo. Ja som vychadzala zo svoho vztahu, ktory nebol dobry ale stale som sa snazila lebo on mi tvrdil ze to kvoli mne nie je dobry vztah. Vas pripad...ako zacat zase verit...terapia. Mne pomohlo obcas aj to ked som videla a uvedomila si, ze aj ja robim chyby aj kiksy a tak beriem ludskejsie aj toho druheho. Lebo potknut sa moze naozaj kazdy, ale ide o to co je predtym a potom.

p.j.jacky
6. apr 2012

dievcata,tak co mam na blogu napisane,som pevno presvedcena,ze to pisala ta jeho uzasna.Viem ako pise moj muz,,,toto on nepisal...to je fakt sila,ze jej toto dovoli!!! 😠

eaka
6. apr 2012

@sissmiss O návšteve psychologičky som tiež uvažovala..ale k Tvojmu príspevku, ja si veľmi dobre uvedomujem, že robím chyby a nie som dokonalá, a preto som bola veľmi tolerantná a chápavá aj k nemu, že sa potkol, že proste spravil chybu.. no už stačilo..

sissmiss
6. apr 2012

@eaka to o robeni chyb nebolo o davani dalsich a dalsich sanci nevhodnemu partnerovi...to bolo k tomu co si sa pytala ze ako sa da verit novemu cloveku v novom vztahu. A tu psychologicku isto skus, odporucam...na mne zanechal byvaly vztah skarede stopy...jedine cim som si pri ex mohla byt ista bolo ze klame...a to teda nie je dobry zaklad pre novy vztah. Doteraz mam zle navyky a zbavujem sa ich len postupne, pomalicky, ale uz su vidno nejake vysledky.

eaka
6. apr 2012

@sissmiss to, že to nemalo zmysel, som ale zistila až vtedy, keď sa napriek odpusteniu potkýnať neprestal... 😠

sue
6. apr 2012

@p.j.jacky sledujem a čítam...to čo máš vo svojom blogu - čo ti napísala užívateľka MK - ty ju poznáš? Ako vie, že to písal tvoj manžel? 😕

p.j.jacky
6. apr 2012

@sue je to manzelka muzoveho kolegu a zrejme vie viac ako ja...hm...pocitam stym ze dozviem sa este vela noviniek,ale nie prijemnych.Muz zomna vsade robi hyenu,semetriku..no budis.Ale aj tak co spravil,moze ospravedlnovat pred celym svetom,ale nie predomnou a svojou dcero.Aj ona raz bude dospela a urcite sa spyta co sa stalo....a ja jej poviem... ☹

sue
6. apr 2012

@p.j.jacky a isto to nie je tá žena???

p.j.jacky
6. apr 2012

@sue urcite nie.Je to zena muzoveho kolegu.A ona mu povedala ze tu si pisem....ale aj ked to pisal on,ako ona tvrdi,niekto mu stym pomohol.Muz neovlada gramatiku a aj vety usporiadane mi na neho nesedia,ale mozno sa mylim a uz ho naozaj nepoznam

sissmiss
6. apr 2012

@p.j.jacky este ako si pisala ze ti chcel davat dve stovky tusim a ze on bude platit hypoteku...mas aj matersku? Alebo rodicovsky? A teraz to ako mysli ze neutiahne dve domacnosti? Ved ked bude byvat s tebou, bude platit tvoju domacnost, a tamta sa zmieri s tym ze jej nebude davat nic? Alebo tebe bude platit len hypoteku a inak nic? Aku vyhodu to ma prenho ze bude byvat s tebou? Ak ho teda ona nevyhodila....