icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

jania023
11. apr 2012

@omnia23 co ches povedat ze zeny z vachodu su vsetky k... ze nosia minisukne a ruzuju si pery??je to dost urazlive nic v zlom

irriss
11. apr 2012

@jania023
neeeeeeeeeeeeeeee...to je vytrzene z kontextu...to bylo provazane mym prispevkem.. 😉

sissmiss
11. apr 2012

@irriss muzi si nezasluzia aby sa zeny PRE NICH trapili 🙂

p.j.jacky
11. apr 2012

@sissmiss a ja sa prave snazim tu vysvetlit..ze to nieje o zasluhach.... ☹

mikman
11. apr 2012

@krajinka nie ja som opustil ju.Boli tam psychické vidierania na moju osobu. 7 krát sa pokúsila o samovraždu posledne tri skok pod kamión na psychiatrii si dala šnúrku okolo krku a potom sáček a obviazala to šnúrkou od topanok to bol koniec trpí schizofreniou a zatajila mi to ona aj jej rodičia pred svadbou

mikman
11. apr 2012

@sissmiss ani ženy 🙂 kedže som chlap a teraz som pre malého tatomama tak musím zastať aj tvrdšie pohlavie 🙂

omnia23
11. apr 2012

@mikman kolko ste boli spolu s manzelkou?

mikman
11. apr 2012

@krajinka A taka maličkosť teraz som pre syna tatomama takže polovička teraz mna patri aj do tochto fora 🙂 😉

mikman
11. apr 2012

@omnia23 Chýbalo pár dni do roka

mamavera
11. apr 2012

@omnia23 ja by som tiež nikdy nedala druhú šancu mužovi, ktorý ma podviedol, ani s deťmi v náručí. Lenže má to jeden háčik, vždy som sa snažila nebyť finančne na mužovi závislá. Pretože v 23 rokoch, mladá, krásna, zdravá, bez detí, s vlastným bytom, s dobre platenou prácou, s podporou rodičov - jóój, to je aké sebavedomie a úcta k sebe samej!!!! Ale keby som musela ostať s postihnutým dieťaťom roky doma, s podlomeným vlastným zdravým,bez vlastného zárobku, sociálnych kontaktov, bez možnosti pekne sa obliekať, s rodičmi, ktorí potrebujú moju opateru, to už je sebaúcta v .....asi tam. Potom by som asi rozmýšľala, či neveru odpustím, alebo nie. Samozrejme jednorazovú neveru, nie paralelný vzťah. Ale uhol pohľadu sa spoločne prežitými rokmi, spoločným majetkom, deťmi dosť podstatne mení.

omnia23
11. apr 2012

@mamavera ano,to mas pravdu,uznavam 🙂

mikman
11. apr 2012

Nechcem sa tu nikoho dotknut ale vypada to tu ako keby len mužske pohlavie podvadzalo. Len na jedno ste zabudli že je to dane aj prírodou každý samec ma v pudoch rozmnožovať sa čo najviac co s najväčším počtom samíc chichi PS: je to myslene len ako sranda aby sa dakto neurazil

vejula
11. apr 2012

@mikman podla tvojho posledneho prispevku by som povedala, ked sa tak mame riadiť prirodou a tym čo na nadelila priroda do vienka, že by nemalo byť ani sudnictvo, lebo je uplne prirodzene že tlupa vykynoží inu tlupu. Alebo ani zdravotnictvo, lebo predsa je proti prirode aby preživali slabí jedinci, prežiť by mali len silní. Vieš sme v civilizovanom svete, kde svoje spravanie a svoje normy nenechavame len na prirodne zakony(džungle) ale riadime sa aj zdravym rozumom nie len nejakymi pudmi. A takí čo to nevedia pochopiť tak svojim sa svojim spravani dostavaju na uroven nejakeho homo erectus či habilis.. A to je podla mna bieda 🤐

mikman
11. apr 2012

@vejula ak si čitala aj do konca nie len prvu časť tak je písane že je to myslene len ako sranda nie važny príspevok len tak na odreagovanie

vejula
11. apr 2012

@mikman aha oki. Ja len som zaareagovala, lebo už som dokonca aj od niektorych žien čitala, že muži su lovci a je pre nich prirodzene svoj geneticky material vložiť do čo najväčšieho počtu "samic" Ako toto vypustiť z ust je podla mna už sila 🤐

mikman
11. apr 2012

Ved som založil otazku inom blogu ci daka žena podviedla muža a hned sa ozvali tri nemenovane damy slečny asi som trafil klinec po hlavičke som tu novy da sa to pekne vysvetlit

krajinka
11. apr 2012

@mikman to si teraz ides robit statistiku ci ako? 😀

mikman
11. apr 2012

@krajinka Co ma kazda zena zo statistikou? na co by mi to bolo len vsade citam aky su muži hajzli že vas podviedli. a co podvedeni chlopy? a zas nech niektora napise že je to bog pre mamicky tak zas len odpoviem som polovicata mama tak pisem aj ja tu chichi

vejula
11. apr 2012

@mikman oki ja som možno na taketo reči troška haklivejšia 🙂 😉 tak ja samozrejme nevravim že ženy nevedia byť neverničky. Poznam take ktore si tiež stale potrebuju niečo dokazovať.

mikman
11. apr 2012

@vejula Tak ja mam v okoli same take kym som bol slobodny tak som mal par vydatých

krajinka
11. apr 2012

@mikman sa hned neondi 😉
ked si napisal, ze uz vies o 3 babach, prve, co ma napadlo, bola statistika 😀
odkedy sledujem tuto temu, si 1. chlap, co sa tu objavil, tak snad chapes, ze o podvedenych chlapoch sa tu moc nedozvies 😅

vejula
11. apr 2012

@mikman mno ja by som so ženatym ani zadanym nešla ani keby boli neviem akí 😖

mikman
11. apr 2012

@krajinka kde som napisal ze viem o troch?

mikman
11. apr 2012

@vejula tak mal som velmi maly vek a žil som v Prahe tam je to troska ine

mikman
11. apr 2012

@vejula
@vejula každa vraví že by nešla nikdy to nehovor nevieš čo sa môže stata za akych okolnosti sa ti to može prihodit

krajinka
11. apr 2012

@mikman "Ved som založil otazku inom blogu ci daka žena podviedla muža a hned sa ozvali tri nemenovane damy" tu 😀

vejula
11. apr 2012

@mikman teraz už isto nie. Mam manžela ktoremu som slubila vernosť až do smrti, takže už by som nešla ani so slobodnym 😉
A možno som divna ale ani v minulosti som nedokazala skočiť do postele mužovi ktoreho som nelubila. Za cely život som mala len 2 sexualnych partnerov. S prvym som chodila 3.5 roka a mojho manžela. A ver mi nemala som o napadnikov nudzu, ale ja nedokažem ani len falošnu pusu dať. Nieto sex, falošny sex bez lasky

vejula
11. apr 2012

no idem ja už spať som akasi unavena 😅

mikman
11. apr 2012

@krajinka docitaj celu vetu nie vytrhavas s kontextu. Tam boli tri damy ktore sa do mna pustili

mikman
11. apr 2012

@vejula nejdem ta presviecat.