icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

p.j.jacky
11. apr 2012

@omnia23 dobre...s tvojim priatelom si mala vybudovane co,okrem vstahu?Byt,dom na hypoteku?kolko deti?kolko rokov prezitych spolu??? Vies ty riesis seba...my tu riesime,zazemie.domov-strechu nad hlavou,deti-ktore nam bude brat do svojej novej rodiny,ak bude chciet...to nieje len o tom ze si to niekto nezasluzi aby sme sa trapili.My sa netrapime len pre seba,ale o to co sme za roky spolu vybudovali,pre nase deti.Nemozem sa len tak zbalit a povedat zbohom,mam toho dost.NIe ,lebo mam aj ja svoje povinnosti voci rodine,i ked on sa na rodinu z vysoka vykaslal....trapime sa ,lebo nas to boli a chce to cas kym to prejde....vies az budes mat dieta a tvoj mm by ta opustil...videla by si to az potom...tie milionove otazky s dietom v naruci..co budeme robit,co si pocneme...ako to bude teraz...?...hovorim pochopis az zazijes(dufam ze nie).Je to zrada tak velka,ze cloveku proste trva nez sa stym vysporiada....a aj tak navzdy ostane v srdci bolest.

omnia23
11. apr 2012

@p.j.jacky ja vam verim.Ja len pisem ze bohuzial ti chlapi castokrat nic take neriesia.A to je smutne.

irriss
11. apr 2012

@cigaretka5
😀 😀 😀
krasne!!
p.s. Stalo se mi neco podobneho..ale u nas nase stretnuti byla cista POMSTA.. 😎
Domluvily jsme se a to tak, ze ja byla u nej doma a ona prisla za nim necekane (mela klice) - ja jeste ne 😀 😀
No a prozvonila mne ve chvili, kdy byla pobliz, abych mela cas ho svleknout a "vse" pripravit na ostro.. .. 😉
Prisla domu, ON ZAPIRAL - NAHY A ZAPIRAL 😀 😀 😀 scena jak z filmu a na zaver filmu odchazely 2 klidne zenske duse... 😀

Tusily jsme to obe, dlouho jsme se trapily obe...nakonec jsme se nasly a vyresily to pomstou.. 😉

cigaretka5
11. apr 2012

No my sme sa stretli v kaviarni, len my dve. Ona mi potom dokonca navrhovala byt kamoska s nou a stretavat sa s ich partiou... No ja som to nevedela a ani nechcela s frajerom to bolo potom strasne krehke, stale za mnou chodil, pisal a volal mi furt s obavou ze sa z prace domov ( bol to jeho byt) nevratim, ze si to predsa len rozyslim a nedokazem mu odpustit........
Po roku sme sa vzali, uz je to X rokov ale ked vidim film o nevere - takej realnej - tak to este stale boli. A teraz ked sme ju stretli na tom ihrisku - cez den bolo fajn, vecer bol mm v praci a mne sa ta bolest zasa na chvilu vratila .................

silvia31
11. apr 2012

@irriss tak tomu musel spadnúť "hrebienok" 😀

sisaha
11. apr 2012

@irriss ale si predstav, to by som do teba nepovedala 😀 😀

irriss
11. apr 2012

@silvia31
a jak rychle 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ale nikdy nezapomenu, jak zapiral 😀 😀 😀

irriss
11. apr 2012

@sisaha
ze ne, ja taky ne..to bylo mlaaadiiiii..ach jo..
ale hubnu, opet budu "mlada" 😉

sisaha
11. apr 2012

@irriss mladou budeš, aj keby si mala 100 kg. Mladosť je v našom uvažovaní, nie v tom ako vyzerame.. 😉

irriss
11. apr 2012

@sisaha 😀 😀 😀 😀
KEEEEZ bych mela 100kg 😝 😝 😝

p.s. mladi je i v pohybu, kdyz jen lezis (cekas), zadna sranda..😉 😀

sisaha
11. apr 2012

@irriss viem si to zapieranie zivo predstavit..."to nie je tak ako to vyzera"...."to všetko ona..." 😀...alebo to bolo inak?

sisaha
11. apr 2012

@irriss neveríííííím 😀

omnia23
11. apr 2012

@irriss NAHI A ZAPIRAL 😉 neverim....🙂

omnia23
11. apr 2012

@irriss a potom si co urobila?

irriss
11. apr 2012

@sisaha 😀 😀 😀 😀 😀

no ono to bylo komplikovane..nakonec se tak do vseho zamotal..proptoze ta druha byla fotografka aktu..a jak tam stal nahatej a zoufalej...a "natvrdlej"...tak si nas v ten okamzik spletl..zacaly jsme obe na nej rvat..a on tvrdil, ze je to jinak nez to vypada, ze jsem ho prisla fotit..no a neuvedomil si, ze to nejsem ja ta fotografka aktu, ale ta druha 😀 😀 😀

silvia31
11. apr 2012

@irriss fuha ako to chcel zapierat 😀 holý s inou ženou v posteli 😀 niektori si myslia, že sme total drbnute .... 🙄

irriss
11. apr 2012

@silvia31
mne prijde, ze opravdu mysli jinym organem nez je mozek..

vejula
11. apr 2012

@irriss moja mama sa dozvedela o tom čo je tatko za vtačika ked bola na udržiavani v nemocnici od svojej spoluležiacej 😖 najprv neverila, potom ked jej opisala detajli ktore na neho sedeli tak plakala, z nemocnice išla byvať ku svojej mame aj s nami. KEd sa narodil braško so zdravotnymi prolemami tak sa ku tatkovi vratila 🤐 A povedala mi že zrazu jej ten problem s tatkom pripadal malicherny oproti tomu zdravotnemu čo mala s braškom, že prehodnotila svoje rozhodnutie

irriss
11. apr 2012

@vejula Tomu verim, ze zdravotni stav prehodnoti VSE a vse se stane "nicim"...

Je to neco podobneho, kdyz jsem prisla o trojcatko, narodily se mi dvojcatka a bylo mi receno, ze pokud preziji noc, tak maji sanci..
Za par dni jsem se dozvedela, ze jedno z nich bude slepe, BYLO MI TO JEDNO!!! Dulezite bylo, ze jsem ji mela v naruci... 😉
Slepa neni, ale zrak se stale zhorsuje..verim v medicinu a jeji pokrok..ach jo..ze srandy jsme se dostaly k placi 😢

vejula
11. apr 2012

@irriss ☹ 😢 Snad sa tie očka vyličia. Musiš sa velmi bať. Mojej mame zas dvaja surodenci takmer uplne stratili sluch, bez strojčeka nepučuju nič

adahk
Odpoveď bola odstránená
ywana
11. apr 2012

@adahk ...pozorne som si prečítala tvoj príbeh a je mi z neho smutno...
...my tým chlapom toľko vecí prepáčime a potom po uliciach behá kopec žien so smutnými očami (a dušou)... ☹

sissmiss
11. apr 2012

@omnia23 v tvojom veku by ti bol oviac osozne, keby si mala trosku pochybnosti o sebe. Lebo nevyzeras byt tak uplne blba na aku sa tu hras. Ale mudro pisat a pouzivat slova ktorym malo rozumies, roztahovat nohy chlapovi ktory spava s inou a je jedno na ktorej si strane, ci ta manelka alebo ta milenka...spravala si sa horsie ako manzelky ktore chcu odpustit neveru, a tie odsudzujes. Este nie si hotovy clovek a velmi to z teba krici. Tu nejde o nazor ktory mas, kazda mame nejake nazory, ale o jeho prezentaciu, urazanie ostatnych ktore s tebou nesuhlasia. Kazda z nas bola mudra ked mala 20 rokov a kazda vedela co NIKDY nespravi. Ano, v tom veku a v tom stave, v tej situacii sme si mohli byt trosku istejsie same sebou, ale nie po 15 rokoch vztahu. Neda sa ti to vysvelit, ked to zazijes, spomen si na tuto debatu. Lebo ak nieco vehementne tvrdis a si si sebou strasne ista, garantujem ti, ze dostanes od zivota lekciu kde budes konfrontovana sama so svojim postojom a budes prekvapena. A to nemam ovela viac rokov ako ty a uz som to zazila. Pokora ti chyba.

irriss
11. apr 2012

@adahk
Kdyz ctu podobne pribehy a vzpomenu si na svuj...
ja na rizikovem od sameho pocatku a zakazany intimni styk... manzel prilis mlady aby si utesil hormony jinak nez milenkou...
Porodila jsem ja, za par mesicu milenka...narodila se miminka, kluci - jak dvojcatka ☹

premyslim, jaka cesta a kudy vede k odpusteni..kde se zrodi chut odpustit a sila se po te ceste vydat a setrvat..

ja jsem se vydala jinou cestou...o odpusteni se mi ani nezdalo, natoz bych ho pripustila...ale i tak je to pro mne velke TABU..kde se zrodi myslenka a cesta za odpustenim takovych zivotnich tragedii..

Ja jsem rada, ze jsem se vydala cestou bez odpusteni, nemam vycitky...
Je na ceste za odpustenim vycitka? Pronasleduje Te vycitka?Co Te dela silnou a tolik rozvaznou? ☹ 😉
To ani neni odvaha...ani stesti, ani smula...je to "prezivani" a nebo jsi smirena a stastna?
Nejsi "napul mrtva?"

adahk
Autor odpoveď zmazal
irriss
11. apr 2012

@adahk

tak ja bych detske nemoci a zdravotni stav neprirovnavala k nevere a podrazu co se tyce partneru..
K nevere muzes prirovnavat mozna jeste jine podrazy a ulety, ale ne zdravi deticek 😉

Nevera i nemoc ditete jsou "bezkonkurencni" zivotni osudy a nedaji se spojit a takto provazat...

Ja osobne bych v takovem vztahu "onemocnela" a se mnou i moje deti..byla bych nestastna a zrejme bych nebyla tim spravnym prikladem pro ne..moje "ja" by mne urcite nekolikrat zklamalo a predvedla bych se jako histerka ..pri nejmensim...
Za kazdym prdem bych hledala velke hnizdo...

Ja vim, kazda jsme jina..ale myslim si, ze Tvuj postoj je zrejme takovy, protoze jsi na sebe vzala castecne vinu...je znamo, ze "obet" si pak vycita skutky druheho...a stane se tak pokornou a vinnou ve svem "ja" a tudiz si mysli, ze musi pykat...
Casto se podvedene zeny citi vinikem..ale plati to i pro obeti jinych nasilnych cinu 😒

omnia23
11. apr 2012

@sissmiss neviem,kde si vzala to,ze sa hram na blbu,ale budis.Za druhe neviem ani to,ako mozes tvrdit o lekciach od zivota,nepoznas ma a nevies,ci som zazila to alebo ono.Som si ista sama sebou a verim,ze este dlhe roky si ista sama sebou budem.Nikdy som tu nikoho neodsudzovala a ani odsudzovat nebudem,len opakujem a stale dookola tvrdim,ze ti chlapi si vase trapenie nezasluzia.

A s tymto som naozaj skoncila,lebo vidim,ze to nikam nevedie.

omnia23
11. apr 2012

@sissmiss este jedna vec-ja som viac pokorna ako vacsina ludi...Takze vaz slova a nepis o odsudzovani 😉

irriss
11. apr 2012

@omnia23
Muzes mi toto vysvetlit??
citace: okopirovano:
Nikdy som tu nikoho neodsudzovala a ani odsudzovat nebudem,len opakujem a stale dookola tvrdim,ze ti chlapi si vase trapenie nezasluzia.

O jakem trapeni mluvis? O kom?
Koho trapim-trapime?
S kym mluvis?
Vseobecne?
Tak radeji sup do koupelny pred zrcadlo a promluv si sama se sebou, protoze NASE chlapi nech byt, kde jsou.. 😠 😠 😠

adahk
11. apr 2012

@irriss zlatko ja som ho neprirovnávala, napísala som čo je pre mňa najdôležitejšie na svete "moje deti", manžel je dobrý človek, ale proste uletel, zaľúbil sa do inej, je to preč a treba ísť ďalej. Správne si podotkla že každá sme iná, a inak riešime svoje starosti a bolesti. A samozrejme cítim vinu že som dopustila aby sa zaľúbil do inej. pa pa ideme s malinkou stavať hrad.