Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
Ctu TE dal..ze jsi zil v Praze a ze tam je to jine.. 😀 😀 😀
Ja jsem Prazacka, co je v Praze jine??? 😉
Ze se schovas? neschovas...predstav si, ze muj kamarad ze Sicilie potkal u Bati na Vaclavaku sveho souseda ze Sicilie a zrovna si to randil s milenkou..a manzelka (take Ceska a Prazanda) sedela doma na Sicilii s malym deckem.. 😀 😀 😀
Svet je maly..a Praha je to same jako Zilina, Brno i zapadakov jmenem Prdankov .. 😉
Vazeni, 😀 napriklad co mna vytaca reci od ludi-okolia...ze chlap ked si najde nejaku bokovku,tak si proste uziva,lebo mu zena neda to co potrebuje,tak nech ona mu to potom odpusti pre dobro rodiny-deti atd.Ale ked sa to stane opacne ,tak ta zena je kurva,opustila deti a bla bla bla...nehovorim ze to je spravne,ale chlapi su samci-ako to tu bolo spomenute a zenu su proste poskokyne a musia byt pripravene na vsetko.
Len ked to veznem zo svojho pohladu.Ta zena ma vzdy na ramenach viac,ako chlap.Domacnost,deti-den-noc,pracu a chlapa...chlap ma pracu.......deti-tu tu tu a hlaaavne zenu-sex...ked je doma bordel je to vzdy vizitka zeny.Nikoho nezaujima,ze je unavena,chora alebo proste nevladze.....mozno to teraz vidim zaujato...ale takto to citim ja.
@mikman tak ale potom tvoja zena je chora a potrebuje pomoc,nie to ze na u bude sa ukazovat ze je blazon i ked je...je to diagnoza-je to choroba.
Boze tie keci ked sa ludia beru a slubuju si vernost a pomoc v dobrom aj zlom v chorobe aj ve zdravi...a pridu problemi,choroby a zrazu sa laska a sluby vytratia.... ☹
@mikman
BLBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST
na psychiatrii jsou podminky tak prisne, ze za okolnosti, ktere popisujes o sve manzelce, nemela by moznost mit ani navstevu.. 😠 😠 😠
Navstevy na psychiatrii jsou podobne jako ve vezeni..kdyz je treba "rozkraji Ti narozeninovy dort na kosticky"...
Je zakaz cokoliv nosit, darovat..
Nezalezi na vikendu, o svatcich..v nemocnici na psychiatrii neexistuji zadne svatky...vse je v neustalem strehu zvlast u pacientu, jako jsi popsal svou manzelku 😝
Tenisky jsou zasadne BEZ tkanicek...a nebo na suchy zip... 😖
nesmis mit ani gumicku do vlasu..sponku,
@p.j.jacky hm, mas pravdu. najsmutnejsie na tom su pripady,ked to s tymi manzelskymi slubmi myslia naozaj obaja vazne, avsak casom pride taka situacia a take nezhody v manzelstve alebo partnerskom zivote, ze sluby zostanu naozaj len slubmi a realita je niekde uplne inde... @vejula citala som par prispevkov, chapem tvoju oddanost manzelovi a drzim vam palce, ale tiez som bola kedysi velmi mlada a presne toto som si hovorila: nikdy si nezacnem so zenacom. nuz, pravdu povediac, nezacala som si, hoci nechybalo v minulosti vela...ale uz nikdy nehovorim nikdy. neslo o ziadnu bokovku z jeho strany, prave naopak. so zenou uz len "byval", kazdy mali svoj zivot, boli spolu kvoli dcere, ktora ich oboch zboznuje. a akosi sa do mna...zarachol. ja som bola sama, nemala som v podstate koho podviest, a nechybalo vela....ale akosi som citila, ze aj tak to nema buducnost, a v tomto som asi podobna tebe, ze ked ma ist iba o sex, tak ma to nenaplna. ale keby som sa bola aj ja zarachla...zrejme by som s nim skoncila v posteli... ale ja som ja a tak som s nim ostala kvazi kamaratka, nikdy sme spolu nic nemali a ani nebudeme, ja uz mam svoje priority, ktore su uplne ine, nez mal vtedy on a vlastne pokial viem, aj on sa ma co obracat, akosi prisli so spolubyvajucou manzelkou k druhemu dietatu a nasli si k sebe cestu, takze parada 😅 😅 🙂
@irriss to s tou psychoskou..nieco na tom bude. raz mi na jednej psychiatrii lezal kamarat. mimochodom, schizofrenik, tiez bol do mna kedysi zamilovany 😀 😀 no ale nelezal tam kvoli mne, ale sla som ho v ramci dobrych vztahov pozriet, ale k veci. spociatku som sa mu nedokazala asi 5 dni dovolat, pretoze mu zhabali mobil. proste ani len mobil tam nemohol mat z bezpecnostnych dovodov, nieto este snurky a podobne kraviny. potom jeho syn nejak ukecal personal alebo neviem akym sposobom si to vyziadal, ale vydali mu otcov mobil. on mu ho prepasoval a tak sme si konecne mohli aspon sms-kovat, ale vacsinou bol vypnuty a sprava dosla az v noci, ked uz personal nebehal po izbach. ano, syn mu prepasoval mobil, ale pochybujem, zeby mu pasoval snurky, lana, noze, ziletky...tot blbost, takze si tiez myslim, teda viem, ze na psychiatrii su tieto podmienky naozaj velmi tvrde a to lezal "len" v ruzomberku, po tvojom v "prdankove" 😀 😀 😀 😀 😀
@mikman ahaho, aka telepatia, prave pisem o tom, ze moj znamy lezal v RK a bolo to tam sakramentsky tvrde 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ty mi chces rict, ze v Ruzomberskej nemocnici mohou mit teplaky sebevrahove??
tam je gumicka.. 😖 nebo tkanicka...
Pokud jsi nelhal o tezkem stavu Tve manzelky, neni mozne, aby nebyl jeji stav chranen ustavnimi normami..tzv. pevny rezim - ochranny.
Pokud je tam, protoze "ji neni dobre" a ma depresivni stav napr. postpartum..chapu, ze ma kdeco povolene..ale TY jsi nam ji predstavil jako potencialni sebevrazedkyni a TO NENI MOZNE...
Je v nemocnici nebo v Ustavu - jak se jmenuje oddeleni??
@mandragora22
ja nemyslela Prdankov Ruzomberok!!!!...Prdankov je Prdankov..Vesnicka strediskova - Slunce seno a jahody... 😀 😀 😀
@mandragora22 😀 😀 😀 😀 😀
uz hodnu chvilu to tu citam a nestacim sa divit...........
@mikman dnes mas net,najdes si bokovku aj bez moznosti vyst z baraku....Tak ako to urobil moj,nechodil pobaroch,neflamoval,len sedel za pc a cital si na nete info ohladom prace a mimochodom sem tam napisal rp na pokeci...takze je jedno ci ma mesto dedina 25tisic obyvatelov,alebo 1000 obyvatelov.*Ten kto chce podvadzat nema sudnost ani hranice.
@aduskatt tak tak, to robia uz len zufalci 😉
@mandragora22 nechapem, preco musi za kazdu cenu niekomu dokazovat, ze ma pravdu a este si verejne vynucovat ospravedlnenie...ale jeho vec..ja sa vsak dozvediet, ze moje sukromne udaje takehoto charakteru bludia po nete.............asi by bol cirkus.......
@mikman 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ano, je to muj domov, oblilbeny..zrovna jsem byla nedavno na pracovnim pohovoru - tesim se...
Moje prani bylo a je dostat se do vezeni, mela jsem v planu muze..ale zrejme se mi otevrou brany Zenske psychiatricke lecebny s vezenim 😉
Psychiatrii znam velmi dobre i z domaciho pohledu ....muj syn byl tak dlouho sikanovan, az se o sebevrazdu pokusil a prave toto oddeleni bylo jeho i MYM domovem...
Ano, byl to muj OBLIBENY domov...bydlel tam MUJ syn...
Proc Ti to vlastne povidam?
Abys sel spat..
koncim...😉

@mikman
Bohuzel Ti musim oponovat..
Psychiatrie je "muj domov" - oblibene misto z ruznych aspektu 😉
Mozna i hobby...
Proto nesouhlasim s tim, co pises...co Tva manzelka udelala na oddeleni psychiatrie neni mozne!!!!
Protoze na oddeleni psychiatrie ji pred vstupem svlecou tak, ze nema na sobe NIC..dostane bilou kosilku a tkanicky, sacky apod. nepripadaji v uvahu!!!
Tato historka nepochazi z psychiatrie, mozna z domova..a nebo jednoduse je plodem "bujne fantazie" 😠