icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

p.j.jacky
21. apr 2012

@irriss prave jsem ti napsala IP 😉

p.j.jacky
21. apr 2012

@irriss ano ,som rozhodnuta podat o rozvod!Ale ne proto ze chcem,ale nemam ine vychodisko.

Preco som za nim isla bol dovod,ze sa stale ujistujem,ze je toto konecna.Tazko sa mi tomu veri,ale je.A vedela som ze doma nebude a tiez som vedela ze ma to rani,to mas pravdu.Asi potrebuju hooodne facek na to aby som to konecne vzdala a ukoncila.

p.s. ano Adelka je moja spasa,moja nadej a zivotabudic... 🙂

irriss
21. apr 2012

@p.j.jacky 😉 🙂 ip odpoved mi tvrvala dele.. 😉

kveta
21. apr 2012

@p.j.jacky Vase manzelstvo je zachranitelne... Chcelo by to psychologa pre Teba, aby Ta sprevadzal tymto obdobim a napr. aj vysvetloval, ze milenecky pomer spravidla nekonci okamzite, ale je este par navratov k milenke, nwz ich vztah skonci...

Pozri, sledujem Tvoj pribeh od zaciatku, viem, co urobil... Lahko sa radi rozvod... Ale budes to Ty, kto bude sam s dietatom, ked bude babo chore... Ty budes na vsetko sama... nie poradkyne z netu... Tak sa nenechaj tlacit radami k rozvodu... Mas cas... Chces ho predsa... Rozviest sa mozes aj o dva roky, ak budes chciet... Mnoho manzelstiev zaziva taku "epizodu" ako Vy teraz a ustali to... On dava signaly na navrat, tak mu nevykrikuj dokola, ze davas o rozvod, ked rozvod nechces... Aj jeho posledna reakcia bola takym signalom... Zjavne potreboval pocut, ze ho este stale chces... A chcel Ti spociatku zatajit, kde je, prave preto nech to medzi Vami este viac neposkodi...

Vychladni, nerob prepadovky, nevysluchaj kde je a bud mila... To je navod na zachranu manzelstva.

P.S.: Psychologa rafim na pomoc pri citani jeho signalov.. nie ze by si bola psycho.. ;)

p.j.jacky
21. apr 2012

@kveta ano chapem ta,ale ja nebudem bojovat stakou zenou co rozutahuje nohy zenacovy...vedela o nom vsetko..on mal mat rozum...a ak by sa chcel vratit nech to povie rovno,volala som ho,odmieta...mam bojovat...nebudem...mam dieta ktore sa staram den noc,nebudem este aj jeho rozmachy riesit...ak chce nech sa vrati..nechce nech ostane kde je, tam...Ano lubim ho ,chcem ho spat,ale nie za takych okolnosti,ze ja budem ta,co bude podliezat,ked on spava s inou.Ma tu male dieta,byt s hypo..nech sa vspamata....ved nieje 18rocky chalan,co si zahra flaskovu ,ktora vyhra...toto nieje hra...uz som naozaj vytocena!!!zurim,,,,

maminuska
21. apr 2012

@kveta zostat s takýmto partnerom je doživotné riziko . Vždy keď s amu niečo nebude páčiť tak sa jednoducho zbalí a odíde. Jej manžel nedozrel , nedozrel do úlohy otca a ani manžela.
Nedozrel ani do úlohy pochopenia kto napraví danú chybu. 😒 . A toto je ten problém , nie problém že on je u niekoho alebo nie je.

maminuska
21. apr 2012

@kveta a ešte som chcela tým povedať že takýto postoj ženy, byť milá , starajuca sa ho vedie len k tomu že mu to v podstate schvaluje a ver mi chlapi veľmi radi sedia na dvoch stoličkách .
Ja som k psychologovi chodila, nie preto aby som to urovnala v manželstve ale preto aby som to so zdravým rozumom ukončila, s určitou hrdosťou a noblesou.
Žena ktorá sa s chladnou hlavou a určitým rozhodnutím postaví a povie nie takémuto konaniu , jednak získa určitú sebaúctu a čuduj sa svete aj uctu odchádzajuceho partnera. Ja až ked som povedala nie, tak vtedy sa bývalý snažil vrátiť.

kveta
21. apr 2012

@maminuska Rozdiel medzi Tebou a Jacky je v tom, ze ona ho chce spat. Takze treba radit ako ho dotat spat. Ak by chcela to, co Ty, radila by som jej inak.

alice107
21. apr 2012

@kveta manzelstvo je aj o zodpovednosti.nevera nie je ´´epizoda´´.nevera je nezodpovedne konanie,ktore rozvracia vztah.je vaznym signalom,ze manzelstvo neplni svoju funkciu.tenktory podvadza,je nezrely .nezrely pre vztah manzelstva,pre rodinu.
ak by zostala v tomto vztahu,tak dieta to pociti.to budu zit v trojuholniku?alebo ak sa mu tato zunuje pride dalsia.?a moze ju nakazit pohlavnymi chorobami .okrem moralneho aspektu.

@p.j.jacky musi nastojit,aby si otec plnil svoje povinnosti.ak nedokaze ako nezrely jedinec sam pochopit co je jeho povinnost voci dcere,tak musi nastupit zakonna cesta. ak bude chciet tak ako otec sa moze postarat o svoje dieta aj ako rozvedeny.a velmi dobre.existuje vela sposobov.aj v chorobe moze pomoc.staci len vola a laska k dietatu.ona urobila tiez chybu.vzala si cloveka,co bol nezrely ako manzel a buduci otec. a ked videla,ze o nu nejavi zaujem neriesila to .ked nemali este dieta.niekto nedozrie na tieto pozicie nikdy.
pre dieta aj pre nu samu je lepsie,ak nebudu zit v nefunkcnom vztahu.ale s jasne definovanymi vztahmi.
nic nebrani tomu,aby otec aj po rozvode mal dobry vztah s dcerou a prikladne sa o nu staral.ak bude na to zrely.ale ani teraz nie je.
ona chybu urobila ,ked s takym clovekom zalozila rodinu a vzala na seba riziko hypoteky.ale s tym sa uz neda nic robit.len zmiernit nasledky.o dva roky sa hypoteka tiez nezaplati.a spravne vymozene pravo v podobe vyzivneho,upravy styku s malou a vysporiadanie majetkovych pomerov len prispeje k vyrieseniu situacie.aby pravidla bioli jasne dane.ona uz vela vahala a bola by na tom lepsie,keby nebola otalala s pravnym usporiadanim veci.

maminuska
21. apr 2012

@kveta možno , ale taký postup aký tyjej radíš je podla mna cesta k tomu že stratí aj posledný kúsok hrdosti.
Súhlasím s tebou v tom že mu nemá volat a ani ho prenasledovať , ale nie rozhodne v tom že má by tna neho mila a ja neviem čo ešte.
Má byt k nemu slušná to ano , ale stanvoit presné hranice - odtiaľ potiaľ.
Zrejme si prehliadla že ku mne sa muž chcel vrátit až ked som povedala jasné nie.

maminuska
21. apr 2012

@alice107 súhlasím v tomto úplne s tebou

kveta
21. apr 2012

@maminuska Povedala si Nie. Nevykrikovala si vycitky, nesnorila a nespominala nastvane rozvodove papiere..

kveta
21. apr 2012

Este jedna vec.. aspon z mojho okolia vidim, ze Odideny sa vzdy po case pokusi o navrat.. Dovody su popisane v knihe Partneri a rozchody..

vejula
21. apr 2012

@kveta neviem mno, ale tvoje rady mi pridu trošku mimo. To ako ked žena miluje muža ktorý ju tlčie hlava nehlava, ale ona ho miluje, ta mu ešte aj necha nech si udrie aby sa nemuseli rozvadzať... PRoste vôbec nechapem tvojmu zmyšlaniu. Ak teraz bude hrať dobru pokornu manželku, ktora svojmu mužičkovi bude tolerovať všetko, len preto že ho chce, tak skonči tak, že sa jej mm bude ku*viť jedna radosť dalej, popripade si ešte nejaku aj prida, lebo on si to môže dovoliť kedže jeho žena ho miluje

maminuska
21. apr 2012

@kveta ale vykrikovala 😀 , aj kvetináč po nom v začiatkoch hodila 😀 a aj povedala rozvod a nie raz , snorit som nesnorila to je pravda. Rozdiel je v tom možno fakt len v tom že ja som nechcela už návrat.
Avšak až ked som podala papiere o rozvod, až vtedy začal vyvíjať on sám aktivitu o návrat.

maminuska
21. apr 2012

@kveta vlasten ked na tým tak rozmýšľam začal vyvíjat aktivitu o návrat vtedy ked som podala o rozvod a začala sa stretávat s niekým iným.

kveta
21. apr 2012

@alice107 Tvoj postoj, ze sa treba okamzite rozvadzat, citam v kazdej diskusii.. zdovodnenia davas rovnake vratane viet o tom, ze dotycna si vybrala nezreleho.. Nestracaj cas dlhymi prispevkami, pouzivaj rovno Ctrl C a Ctrl V.

V Tvojom dokonalom svete zrejme neplati statistika, ze s neverou sa aspon raz potyka 90 percent parov /Plzak/. Zrejme vsetci by mali byt podla Teba rozvedeni, ked su tak nezreli.. Na dalsie Tvoje prispevky tu nebudem reagovat, aby sme tuto temu neznicili tak, ako uz minimalne jedna tema pri Tebe skoncila..

kveta
21. apr 2012

@vejula Prrr, nepodporujem domace nasilie.. to si vyprosim.

kveta
21. apr 2012

@maminuska Hej, to mam na mysli.. az ked si jednala kludne a "normalne", chcel navrat.. a tak by mala zacat jednat Jacky, ak ho chce..

alice107
21. apr 2012

@kveta ak nechces reagovat tak si nemala reagovat.tvoj postoj je ´´mimo´´ suhlasim s tym,co napisala o nom
@vejula .tvoje osobne pripomienky mimo temu ma nezaujimaju.
co sy tyka temy,tak v tom ´´mojom svete´´ prava casto vidim,ze prave tie pary,co su nezrele pre vztah a zodpovednost casto stoja pred sudom aj kvloi nevere.vela manzelstiev je uzatvaranych tak,ze do nich vstupuju nezreli jedinci.a nezalezi na veku.
nevera je velmi zavazna vada na manzelskom spolunazivani.preto som radila upravit si vztah pravnou cestou.pretoze ty to asi nechapes,ale uprava pr.vzhatov je mozna aj bez rozvodu. a to somk je predovsetkym radila
osobne. ako maminuska si myslim,ze nevera znamena koniec vztahu.pretoze ten kto podvadza,uz nema ziaden vztah k partnerovi.ani uctu.a preto taky vztah uz nema vyznam.
tu radu co si ty dala je rada byt ponizena,nesebavedoma,nesamostatna zena.to ublizi len jej samej a jej dietatu.ktore vidi zly vztah svojich rodicov.a s tym sa ja nestotoznujem.
reagovala som na tvoj nazor ako tu ine pritomne.a teraz som ti odpovedala na tvoje oslovenie .tvoja poznamka o zniceni temy je jasna provokacia.to ty asi mas zaujem na konfronacii.prezoze v takom duchu si odpovedala len mne.hoci aj ine pisatelky nesuhlasia s tvojim nazorom.tak sa mi tu nevyhrazaj a neprevokuj.
ja som svoj nazor na tvoj postoj napisala slusne.tak o to sa snaz smerom ku mne aj ty.tak ziadnu temu neznicis.

irriss
21. apr 2012

@kveta
Dr Plzaka bych do toho netahala 😀 😀 😀 😀 😀 😀

p.j.jacky
21. apr 2012

@maminuska
@kveta
@alice107 Vziadnom pripade ho nebudem prosit aby sa vratil.Vcera som mu dala poslednu sancu.Dnes som si isla proste overit,ci je doma ,alebo ci nevydrzal a isiel za nou.Isiel za nou,jasna vec...takze som sa ujistila,pre svoj pocit,aby som nemala vycitky ze som pre svoje stroskotane manzelstvo neurobila nic.A mozno som sa aj ponizila,strapnila...nevadi mi to.Nech je na koni ked si to mysli,viem ze inu cestu nemam ako o ten rozvod poziadat.Napisala som pravnikovy sms,tak ako sme sa dohodli a cakam na jeho datum a cas stretnutia....
Dokonca som aj zaujala postavenie,ze som bola mila,slusna,upravena ,byt tip-top a aj tak ked sa pokochal hodinku s malou isiel k nej.Prisiel na dalsi den,pokochol sa a isiel k nej...mala som pocit,ze uz mu lepsie ani nemoze byt....potom ma zacal skusat a vyprovokovat ma,ci to ustojim...ustala kym si bral do huby mna,ale ako zacal hovorit ze malej mam davat kravske mlieko,sirupove vody niesto caju,v bazare jej kupyt onosene topanky,tak som si povedala...POZOR...vidi ze mu vsetko prejde lavou zadnou a toto teda NIE!!! takze byt mila a pekna pre cloveka ktory si na tom orie....eeeee 😠 😠 😠 potom to ospravedlnoval ,tym ze som ho nahnevala,chytil nervy a trepal blbosti...ale ja viem ze to myslel vazne.

maminuska
21. apr 2012

@kveta ano jednala som potom už kludne a s chladnou hlavou , tvrdo racionálne ale určite nie milo, len slušne.

p.j.jacky
21. apr 2012

@maminuska a za aku dobu si sa k takemu chovaniu dopracovala???

sissmiss
21. apr 2012

@kveta hmmm...jedna vec je niekoho milovat a chciet ho za partnera a spracovat pripadnu krizu a druha vec je mat dlhodobo neuspokojivy vztah a mat strach zo samoty a lipnut na zvyku a len preto chciet byt s partnerom. Ja ked som sa rozvadzala, mala som strach, ze zostanem sama, ze nebude nikto kto by ma lubil a aj ked ma psychicky tyral, bol vynikajuci manipulator a este ja som sa citila vinna a neschopna. Chodila som aj ku psych., dokonca zo zaciatku spolu aby sme to dali dokopy a trvalo mi tri roky kym som nabrala sebavedomie a uvedomila si ze nie vo mne je chyba, ze manipulator jednoducho nie je vhodny pre spokojny vztah... Pytala som sa tu jacky ci ho lubila, ci bola stastna, ci bola spokojna, ci bol starostlivy manzel, dobry otec...odpoved bola negativna... preto si aj ja myslim ze rozvod bude znamenat krok vpred...lebo som to zazila a bojovala som onho ku koncu len pre zvyk a strach...ako partner uprimne nestal za nic. Takze len podla knizky bez zaziteho by som asi bola opatrnejsia s radami...aj ked si nemyslim ze nemozes mat pravdu a ze vzdy vsetko treba zazit...ale minimalne treba byt odbornik v danej oblasti...Lebo nie vzdy je dobre bojovat, a ist tym proti sebe...

p.j.jacky
21. apr 2012

@sissmiss ano aj ja uvazujem nad tym ci o neho nebojujem len zo zvyku a strachu samoty,ci ze ja som prehrala a ona vyhrala...no ale viem ze ho lubim...i ked zleho bolo dost az vela....a pre rozvod som pevne rozhodnuta.Len sa bojim ...co potom... ☹ ☹

alice107
21. apr 2012

@p.j.jacky samozrejme ze v tvojom pripade je na mieste len rozvod.zial je to tak.tvoj manzel nema ziaden zaujem ani o teba zial ani o svoju dceru.jeho chovanie je sebecke,nezrele a nehodne otca.nevera vztah rozbije vzdy.manzelstvo je o dovere.a vernosti.dobrovolnej.tvoj manzel si dobrovolne vybral.inu zenu.konal a kona ako nezrely,nezodpovedny muz.aspon ty konaj ako zodpovedna zena a hlavne matka.balancovanie a oddalovanie zodpovednosti nikomu neprospelo.ani tebe samej.
preto len pravne usporiadanie veci pomoze tebe aj malej.pretoze tu nejde uz len o neveru.ale o hruby nezaujem o dieta z jeho strany.a to robi len nezrely jedinec.ide o cely jeho postoj k zivotnym hodnotam ako takym.ako si mohla s takym muzom uzatvorit manzelstvo?
taky bol a taky aj je stale.a ziadne tvoje prosby ,ci ustupky na tom nic nezmenia a fungovanie manzelstva nezlepsia.cim skor budes nezavisla ,tym lepsie.prave zeny ktore su podradene,takyto muzi zneuzivaju.keby si bola hned nastolila otazku upravy vasich pomerov ,poznala by si jednoznacne jeho umysel.tak ako to vidis teraz.tvoje vahanie a neistota agoniu vztahu len predlzilo.
to,ze by si sa ponizovala,ustupovala a stratila svoju integritu by vztah neurobilo lepsim. v zaujme dcery si zachovaj sebavedomie.manzelstvo za kazdu cenu a aj za cenu straty sebaucty nema zmysel.na manzelstvo musia byt dvaja.dvaja,co si vazia jeden druheho.dvaja co sa miluju a dvaja co chu zit spolu v dobrom aj v zlom.a ako rovnoceni partneri.
nech cim skor napise pravnik navrh na rozvod a upravu prav a povinnosti k malej.ochranis tak dcerku pred prikladom manzelstva a rodiny plneho ponizenia,nezaujmu a frustracie.

maminuska
21. apr 2012

@p.j.jacky ja som to mala trocha ľahšie ako ty v tom že som mala jednak väčšie deti , pracovala som a s mužom som mla už vlažné vzťahy.Mňa ani popravde tak nenaštvalo že ma podvádza ale že mi to nepovedal ako chlap, že som na to prišla absolútne debilným spôsobom , jednodcuho si nezatvoril blb email a len odišiel na záchoda ja som si chcela niečo pozriet na nete lebo som varila a tam taký leberbreef ( neviem ako sa to píše ). No myslím že som vyvádzala asi tak dva tri týždne, potom dcéra dostala záchvat a tým to pre mňa všetko skončilo . Povedala som si dosť, pobalila som mu veci a odišiel sám , najprv k rodičom . Ale zatlkal a zatlkal , ešte aj na rovzode tvrdil že nikoho nemal vraj je to len kamarátka.
Popravde ale ja som sa rozviest už chcela aj predtým ,len som hľadela na deti .

alice107
21. apr 2012

@p.j.jacky ty sa bojis zodpovednosti a samostatnosti?
po rozvode budes samostatna. budes za seba a dceru zodpovedna.toho sa bojis?

p.j.jacky
21. apr 2012

@alice107 brala som si ho mlada a lubili sme sa...predtym sa nejavil vobec nezodpovedne..skor naopak.Kriza a prejavy jeho povahy sa zacali ukazovat az som otehotnela a mala som problemi.....