Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@p.j.jacky prave ,ze si bola mlada.vobec si nebola schopna poznat kto je zrely byt manzelom a pripadnym otcom a kto nie.nejavil sa nezodpovedne,pretoze si to ty tak nevnimala.
ale ver mi,ze on bol nezrely pre zodpovednost vzdy.a uplna nahota toho sa prejavila ,ked si bola najviac zranitelna.a aj uz vyspelejsia to vnimat.v hranicnej situacii.ved si pisala ze ta uz predtym chcel nechat.zrely clovek nekona takto.ten vie,co je zalubenost a co pozdejsi zrely cit k manzelke.ze zalubenost nie je laska.laska trva cely zivot.a ma rozne podoby.v roznych zivotnych dobach.
on sa chova ako nezrely sebec.takeho muza ty lubis?nezreleho,neschopneho zodpovednosti?co na nom lubis?tu jeho nezodpovednost
a bat sa ty nesmies byt sama.ty uz nie si sama.ty mas dieta .atym aj zodpovednost.takze strach uz musis odpozit pre tie,co si mozu dovolit taky luxus.byt sa byt sama
ver mi,ze cim skor sa osamostatnis, ym lepsie pre teba.co by si chela?byt ponizova muzom? len aby sa o teba niekto staral?
@p.j.jacky aaale prosím ta, aká stará 🙂 . Neviem kolko máš rokov 🙂 .ja som sa druhýkrát vydala v 34, malá sa mi narodila do roka presne na den 15.11 sobáš , 15.11narodenie malej . len sa treba na určité veci dívat už inak a oceňovat predovšetkým na mužoch iné hodnoty. prachy, prachy prachy 😀 . Ale nie , to bola sranda. 😀
a teraz som si aj spomenula ,ze mi vcera povedal,ze sa vratit nechce,lebo neveri ze by to bolo lepsie a ze jemu je momentalne dobre u nej....stale este len strebavam to co mi povedal....
p.j.jacky čo ešte by si mohla viac urobit ? Čo tým presne myslíš ?Tvoj manžel sa musí chciet vrátit , on porušil etiku on sa má snažit o nápravu.
@p.j.jacky jeho vyrok ta moze presvedcit.jemu vyhovuje jeho zivot tak,ako ho zije.a ty v nom nemas miesto.mas len 33 rokov.cely zivot pred sebou.len musis nadobudnut sebaistotu.zi pre seba.nie pre ineho muza.a uz vobec nie pre toho tvojho terajsieho.
cim skor pochopis ze laska sa neda vyprosit tym lepsie.a ked sa na vsetko neskor pozries s odstupom uvidis,ze taky muz nie je vhodny pre manzelstvo a rodinu.a v terajsom poznani by si si ho nikdy nevzala.ani nelubila.ved tvoje zivotne hodnoty su ine ako jeho.inak by si suhlasila s jeho chovanim.
ja si osobne myslim,ze ty sa ozaj bojis samostatneho zivota.preto hladas ospravedlnenie v laske k nemu.akonahle sa odputas a zacnes samostatne zit bude po pocite lasky.ver mi. 😉
ach dievcata dakujem vam,stale omielam to iste dookola..viem co je spravne ,co by som mala robit,aj to robil,ale nejako ma nicia myslienky a jeho slova
@p.j.jacky ty si bola dlho podriadna ,ze?pretoze inak by si uz pri poznani ze ta chcel opustit si dala dobry pozor,aby dieta neprislo do takeho naruseneho vztahu. ty si velmi riskovala.a teraz len zazivas nasledky toho rizika.ver mi najlepsia cesta k stastnemu zivotu pre teba a malu je tvoja samostatnost.a na jeho slova mysli.nie aby ta nicili.ale aby si vedela spravne reagovat na situaciu.este ta caka rozvod a majetkove vysporiadanie.ak sa nedohodnete,tak tych reci si este vypocujes vela.musis byt odolna.pre tvoje dieta.a v jeho zaujme.
@alice107 neviem kde som ja zila...a to ze budeme mat dieta nikto ani necakal ani my ja som teda velmi tuzila a uz ked som aj tusila v tehotenstve,ze to ide snami dole vodou,nelutovala som babatka,naopak.Som stastna ze ju mam.Viem ze by si zasluzila plnohodnotnu rodinu,ktoru ja jej nedam,ale ma mna a vtomto jedinom si verim,ze ma dost.Ze jej dam vela aj sama,bez muza. 😉
@p.j.jacky vieš čo som ja robila, nechávala som si všetky hnusné sms ktoré mi posielal a aj emaily, aby som ked by sa chcel vrátit si spomenula ako sa choval , ako mi dával iba dve tisícky na dve deti a nič viac ( dcére som vtedy doplácala už na antiepileptiká asi 300 Sk ).
Vždy ked na mna okolie tlačilo aby som pripustila návrat tak som si to čítala.
@p.j.jacky vsetko bude dobre, poznam tvoje pocity, zazila som ich, ale vies aky je to skvely pocit, nebyt na nikom zavisla, dokazat sa postarat o svoje deti aj sama? A najlepsie na tom je, ze deti ta miluju taku aka si, ci upraces, alebo nie, ci uvaris super veceru, alebo si date len chlieb s maslom. Nekritizuju ta, nevyhadzuju ti nic na oci. Ja som po rozvode zazivala neuveritelnu ulavu, prave kvoli tomu, ze som nemusela pocuvat hlupe reci o tom, aka som zla matka a manzelka a ako moj ex nie je so mnou stastny. Chvilku to trva, kym si zvyknes na novu situaciu a prejdu ta tie pocity ponizenia, ale sama s dcerkou budes spokojnejsia, len to chce cas. Drz sa a neponizuj sa
@barbora01 presne presne, uplne si to vystihla.
Ja som aj teraz v odôvodnení na zvýšení výživného 4 roky po rozvode čítala : že exmanželka je žena s nízkymi materinskými pudmi a cítením " a to sa o ne už 4 roky starám sama , dva roky ich už vôbec nevidel , nejaví žiadny záujem.
Viem že ma moje tri deti miluju aj ked po nich nakričím , aj ked nestíham a neuvarím teplu večeru a le je chleba s pomazánkou , ale vedia že ma zaujímaju že sa o ne bojím , že s nimi lietam po lekároch , že sa s nimi učím a vozím ich do školy a zo školy.
Tak ja neviem , som skutočne taká mama s nízkymi materinskými pudmi ? 🙂
@p.j.jacky čo sa má stať, tak sa aj stane. Ak by ste sa k sebe mali vrátiť, je to predsa možné aj po rozvode nie? Ale v tom prípade sa on vráti k sebavedomej žene, ktorá je schopná sa postarať o dve deti, nie k uplakanej troske, ktorá ho prosí, aby sa vrátil. A to je rozdiel. Keď by sa k tebe vrátil teraz, vlastne by to vyzeralo, že to nie je až taká katastrofa, keď si občas odskočí. A stále by mal pochybnosti, či urobil dobre. Ja nemám z neho pocit, že sa chce vrátiť, zrejme aj jemu je jasné, že je to tvoja túžba nie jeho. Podľa mňa, ak bude vidieť ženu vyrovnanú (viem, že je to teraz ťažké), ktorá si dokáže poradiť sama, uvedomí si, o čo prišiel.
@p.j.jacky tak a na nu sa nehnevaj , časom aj pochopíš aku ti službu preukázala, fakt časom dáš na moje slová ver mi.
Ja som napríklad s odstupom času vďačná manželke môjho exmanžela, že sa s ním spachtala a umožnila mi vlastne to že som našla iného muža, skvelého a spoľahlivého.
@mamavera ano toto mi hovori aj moja mama..ak sa rozvedieme a on sa uvedomi a ja budem ochotna ho prijat aj potom tak to bude tak....ale v kazdom pripade ak by som ho prijala,musi byt on ,kto si uvedomi svoje zlyhanie,nie ja.Ano urobila som aj ja par chyb,ale viem o nich..on o svojich nechce vediet a hadze stale vinu len na mna...
@p.j.jacky samozrejme dcerka je tu a ty si stasna ze ju mas.ona si predovsetkym zasluzi stastny domov.bez hadok,napätia,nervoznych rodicov.jasne,ze uplnu rodinu nenahradi nic.ak ta rodina vytvara pokojny domov.ak je len na oko dieta to citi.aj male.jasne,ze sa staras o malu dobre.ako najlepsie vies a mas moznosti.to je jasne.
preto treba aj tie pravne kroky.aby mala nielen pohodu ale aj dostavala,co jej nalezi.aj od otca.ak to nechce plnit z lasky a dobrovolne.a v rozsahu jeho zivotnej urovne.
vies velmi ziedka som sa stretla s tym,ze dalsi manzel zeny bol skutocnym dobrym´´ nahradnym´´ otcom jej dietata.je to velmi zriedkavy jav.ako pise maminuska netreba sa vrhat do dalsieho vztahu nerozmyslene.niekedy menej je viac.

@alice107 bojim..bojim sa byt sama i ked som sama...ale neviem to vysvetlit.