Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
ja za seba zelam tym uspesnym ,ocarujucim a zvodnym milenkam,ked sa vidaju a otehotneju, nech ich manzelia tiez podvadzaju a ked bude babatko cele noci plakat a nebudu vediet, kde im hlava stoji, ledva sa stihnu najest a budu od rana do vecera behat v pyzame s mastnou hlavou, tak nech si ich manzel odskoci k takej istej ako boli ony za slobodna...potom uvidia ake je to super a nech nesudia milenky, ale svojich manzelov...
a tym manzelom, zelam, nech skoncia, odvrhnuty, od milenky, od manzelky, od rodiny ako posledny chudaci, ako ten uzasny milenec shiishi...
tot moj skromny nazor... 😉
Ja som nevedela o tom ze ma dieta...Enilora chcela pocut obe strany...ale vidim,ze do tejto debaty som sa nemala pridavat...Kazdy vidi chybu len v milenke....v chlapovi nik....ale ti vasi uzasni manzelia ak by nechceli,tak s milenkami nespavaju,nerobia im deti....ti chlapi to nerobia nasilu takze nie su ziadni chudaci....uvedomte si to.
shissha - suhlasim, kto nechce nepodvadza a preto si nemyslim, ze mm je uzasny... je to vypocitavy chudak, ktoremu lichoti, ze mu kurvicky skacu do postele, respektive ich pretahuje cestou z prace, aby si pipenky udrzali miesto a on to patricne vyuziva...nech mu to zivot oplati, ked to bude najmenej cakat... mna ta uzasna slecna vobec nezaujima... ja to zratam jemu... 😉
laila ja viem ze je to tazko chapat ale nemozes ich hadzat do jedneho vreca.Ja nie som kurva.Mne povedal ze sa rozviedol a naozaj som sa nemala odkial dozvediet ze to tak nie je.Nebola som s nim ani pre peniaze,ani pre majetok,ale naozaj pre to ze som ho milovala.Tam kde som vdacim len a len sebe,nie jemu.A nebolo to ani o skakani do postele.Ale ano,takych ako som bola ja je okolo nas kopa.Len sa nepriznaju.Nikdy.Lebo sa hanbia.Tak ako som sa hanbila ja.
shisha - nemusis sa obhajovat, ja pisem svoju skusenost o mojom mm... a tebe verim, ze sa hraju na chudacikov, co nemaju chapajuce manzelky... aj moj je isto taki... je to chudak... mozno si to vecer preciata.. 😉
Neobhajujem sa.Len vravim,ze castokrat sa aj tie milenky trapia....Odvtedy som nemala vztah a ani nechcem.Chlapi su pre mna zvierata ktore treba len vyuzit.Nic viac.
pre vetky podvadzane manzelky - zbavte sa tej havedeeeeee, ja citim ako sa do mna vlieva zivot a stavam sa tou bytostou ako som bola pred svadbou.... 🙂 uz som na seba davno zabudla pri tomto uboziakovi. stale som sa tocila ojkolo neho a problemov ktore vyrabal. teraz sa tocim okolo seba 🙂 a svojej dcerky a je nam fajn.a teraz si trsame na depeche mode... to tu nikdy nebolo pustene, ked bol ,,pan domu,, doma....j enam supeeer 🙂
Ahojte baby
ako ste sa tu rozkecali.Súhlasím s názorom
jana.ch • 1d • Dnes o 13:46 tiež si to myslím.
Hoci som bola podvádzaná nemyslím si že milenku sú zlé..oni rovnako ako chlapi majú svoj podiel viny na nevere..možno sa len zalúbili do nesprávneho muža a pod.Ale v prvom rade chlap mal vedieť že je ženatý a má rodinu!!! Ja riešim hlavne svojho muža.Hoci poznám tú jeho pipku ,viem jej adresu,číslo mt..nikdy som ju nekontaktovala a nie som zvedavá ani nato jej bábo či sa podobá na mm.Jednoducho sa mu snažím veriť. 🙂
laila
ja sa k rozvodu neviem odhodlať stále dúfam že sa mm poučil a možeme spolu ďalej ako-tak fungovať.
ja neviem zit s clovekom co je neverny... a selektujem ludi zo svojho zivota, ked zistim, ze mi klamu, takze s clovekom co podvadza nema pre mna zivot zmysel. znevazuje tym svoju rodinu... sila je, ze vsetci na okolo o tom vedia, len ja som sa to dozvedela posladna, ale aspon mam odpoved preco nase manzelstvo bolo take ake bolo...
ja si tiez myslim... eni. nebojis sa skor, ze keby si sa rozviedla bola by si bez neho stratena???
Ja možno troška z opačného uhlu, ale aj ja som podviedla. Stalo sa to asi pred 5 - timi rokmi. Ani neviem prečo - dnes keď sa na to spätne pozerám najradšej by som sa vyfackala aka som bola sprostá. Vtedy sme ešte nemali dieťa, môj muž bol super. Bolo to s kolegom v práci, ktorý sa do mňa zamiloval. Chodievali sme spolu na obedy a mne to lichotilo, že sa mu páčim, no skrátka na dlho ale pomotal mi hlavu. Náš vzťah trval 9 mesiacov, chcela som sa rozviesť - manžel to všetko vedel. Bolo to take iné - nevšedné, také aké píšete vy - doma manžel stereotyp a bol tu on...bolo to také vzrušujúce. Na čas som odišla z domu. Musím však podotknúť, že som nebola šťastná, pretože môj muž trpel, 1x som ho videla plakať, chcel ma späť. Takže na jednej strane to všetko vzrušenie, zamilovanosť na druhej strane depresia - a nevedela som ako ďalej. Rodina sa samozrejme postavila proti mne. Hovorím je to na dlho ale v skratke, jedného dňa som som sa zobudila a povedala som si, že čo tu ja vlastne robím? Veď toto nie je partner na život... presne opadlo to počiatočné šialenstvo a uvedomila som si, že toto vôbec nechcem.
viete čo som našla v jednej diskusii: k***a si svoje šťastie nikdy nepre*urví.. a to napísal chlap 😨
smileyka
a ako to nakoniec dopadlo,dali ste sa s manželom dopopy alebo ako to skončilo??
laila
v tomto mám celkom jasno,nie som od neho závislá som v podstate"samostatná jednotka" mám svoje peniaze a všetko okolo domu si spravím aj bez chlapa.
Bráni mi v rozvode to že syn s ním má pekný vsťah,keď niečo potrebujú moji rodičia,starí rodičia,ja syn zniesol by nám aj modré z neba,a ďalší dovod je ten že si neviem predstaviť čo by s ním bezomňa bolo..on sám nevie vybaviť nič,všetko všetučko som vždy robila ja on ani nevie kolko platíme za elektrinu,plyn a pod 🙂 ..Jeho rodičia žijú ako pes a mačka a mne by ho bolo lúto poslať nazad k nim lebo nemá kde inde ísť.Takže nie je to v tom že by som bola bez chlapa neschopná existencie..práve naopak. 😝
ani
zaujímavý názor chlapa..ktovie či je to tak 🙂
eni
je to zvláštne,že ty berieš na neho ohľad ale on na teba nie....aj mňa to napadlo,keď som chcela od mm odísť,že ako bude platiť účty- máme internet banku a on je v tomto mimo.Ale vzhľadom na to,že máme spoločné dlhy,tak by som sa o to postarala ja-a on o peniaze
a asi sa u rodičov necíti až tak zle,lebo tam je dlhšie ako je potrebné
eni - ja ta nechapem... ale kazdy ma asi iny prah tlerancie... ani moj nevie nic vybavit, nevie za co sme kolko platili, vzdy bolo vseko na mne, stavba domu od prveho po posledny papier...on nemal cas ani chut vybavit dcere rodinne pridavky, ani mne matersku ked sme prisli z porodnice, musela som ist ja od dvojtyzdnoveho babatka. presla som tri mesta, od 8rana. vratila som sa o 15:30 co mi prsia skoro praskli, hladna, vystresovana, sklamana... moj mm lezal v posteli s horuckou 37 C a o siestej vecer mu zavolal kamarat, ci nejde von...jasne, ze siel, sak doma nebolo co robit...moj mm musel byt stale v praci... piatok, sviatok, sobota, ste aj v nedelu doobeda... vyhybal sa starostlivosti o rodinu, nechcel nic riesit, len sam seba... v robote si narazal herecky, mozno tie vikendy tam ani nechodil... ja takehoto chlapa nelutujem. tiez byva u rodicov, nech si ho tam uziju uzasneho synka pana menezera...
ani 😉
veru táto tvoja veta ma nikdy nenapadla"asi sa u rodičov necíti až tak zle,lebo tam je dlhšie ako je potrebné" ale máš pravdu niečo na tom bude nikdy som sa nato takto nedívala ale už asi začnem otvorila si mi oči 🙂 k tej IP v niečom má aj pravdu ale ja to beriem inak,neviem ho tak odkopnúť.
laila
Mm nie je vždy mimo dom,ale je pravda že je tak aj kvoly mne raz pred 2r keď sme boli pohádaný pýtal sa ma čo chcem na narodky tak som mu povedala že chcem mať od neho pokoj a chcem aby keď bude mať dovolenku bol čo najmenej doma...tak asi sa toho drží neviem.každý sme iný asi svojho manžela ešte stále lúbim...čo už.
Enilora velmi sa ti cudujem...len ho obhajujes.Je to koli mne lebo pred dvoma rokmi....Je to hlupost.Otvor oci.
eni - ja som podala ziadost, ked mal dcerka 3mesiacky. potom som ju stiahla, lebo vyplakaval ako sa zmeni a ako nas miluje a zacal travit vikendy ,,doma,, bol doma - duchom nepritomny, ked sme sa aj rozpravali, tak len o tom co treba kupit, chodili sme na nakupi a on unikal zas k rodicom, co mna vytacalo, lebo dohoda bola taka, ze budeme travit cas spolu a budeme vsade chodit spolu ako rodina... on dosiahol svojim navratom to, ze malu som mu davala k rodicom bezo mna a on sa tvaril, ze chodi domov z prace o 19:00 a cez vikendy uz nie, iba obcas... a vies co robil??? cely cas ma klamal, len inak ako dovtedy a stale sa obhajoval, ved uz nechodim von, ved som doma... 😉 ja som na materskej a radsej budem zit s dcerou sama ako s chlapom co zaraba a ma ma za rohozku a vsade ma klame... ja ho nelutjem. aj ja som ho stale obhajovala a dnes mam tiez problem uverit niektorim veciam, lebo cely cas ma krmil svojimi dristami a ked sa na vsetko objektivne pozriem vychdza mi z toho len jedno, to, ze som podala ziadost o rozvod je najlepsia vec ktoru som urobila pre svoju dceru a pre seba. ale nieco vo mne, chvilami odmieta prijat to,ze som cely cas zila s takym gaunerom...
laila
ja som typ človeka ktorí nepotrebuje a nechce mať manžela vždy pri zadku.Jednoducho ak chce niekam ísť nech ide to že on je u rodičov celú sobotu nech je ja tam nemienim trčať celý deň len zato aby sme boli spolu.On tak isto nerieši mňa že som u sestry alebo u mami máme také nepísané pravidlo že ja sa nestarám do jeho volnočasových aktivít a on do mojich dlhé roky nám to takto fungovalo my sme dali jeden druhému volnosť a bolo to fajn.
Eni fungovalo vam to ked ste sa do seba nestarali?Ano,fungovalo to tak,ze si nasiel milenku a ma s nou dieta.Pises,ze fungujes sama.Vo vsetkom.Tak na co si s takym chlapom co ta ma za NIC?Mozno by si stretla niekoho, kto ti ukaze uplne nieco ine a budes stastna zase.Ja mam z teba pocit, ze ty len odkladas a odsuvas to, co uz davno vies...
eni - aj u nas bola volnost, ja som chodila vsade sama s dcerou a on vsade sam... dokonca aj cez vianoce on isiel pozriet rodicov sam a ja sama... na rodinne oslavy sme chodili osve... s kamosmi kazdy sam... takze ja som tiez neni typ co potrebuje mat chlapa stale za zadkom...kazdy sme mali svoj zivot... ale to nie je rodina.ja si neviem spomenut na jeden spolocny pekny rodinny zazitok...co by sme prezili spolu ako rodina. mne je takto lepsie. mozno raz stretnem cloveka co si bude vazit mna a moju dceru, lebo moj mm si nas nevazil a nikdy nepochopil co je to rodina...a tebe ked vyhovuje tak ako zijes, je o tvoja vec, ja ta nesudm... ja som sa tu potrebovala trosku vypisat... 😉
laila a shishaaa ale eni má svoj život a vie čo od neho chce, a teraz chce dať manželovi šancu, tak jej teda nevnucujte svoje názory, ona podľa mňa vie veľmi dobre koho doma má a či jej vyhovuje alebo nie, nehovorím, že by som sa zachovala tak ako ona, ale je to jej život a jej možnosti a má si vybrať ona
nehnevajte sa ale pripadá mi ako keby ste jej silou mocou chceli vnútiť predstavu, že jej muž ju ešte stále podvádza.....

Preco podvedene manzelky odsudzuju milenku a nie svojho muza? Muz vykonal svinstvo, alebo vinu hodit na milenku je najlahsie riesenie?! Ja som to este nezazila ( dufam ze ani nezazijem) ale keby sa to stalo mne, tak by som to riesila jedine s mojim muzom pretoze on je ten ucastnik v dvoch vztahoch. Nezastavam si jv245 ale ani ju neodsudzujem pretoze sa stala dalsou obetou flirtujuceho chlapa, ktoremu naivne naletela. Poznam pripad kde muz podviedol a podvadza svoju zenu s milencom, takze zamyslite sa nad tym kto je najväcsim vinnikom... 🙄 😔