Pokec pre mamičky III.
sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀
jak pomaly 😀
a kde mas ostatne posily? 😀 😀 😀
Ty počuj ale ozaj dobre kuchtíš, hm 😉 Tentokrát si mi ty spravil chute 😵 Tinka sa má na čo teda tešit však??? Taký dobrý obedík ju bude čakat - mňamky 😵 Ja sa večer chystám ešte jablkovú štrudlu robit, lebo nám jablká pohnijú - kým sa rozhýbem 😀
mno nvm ci tinka bude jesc to co som navaril ak ne tak do nej nacpem 😎 😎 pozyvam ta na obed ale iba ak budes do hodiny tu 😀 😀 😀 😀 veru a dones aj strudlu 😀 😀
inacej volade mam napisany recept aj co som v tom starom hoteli robil strudlu 😀 taku dobru 😀 😝
jaké posily, hm??? Neviem kde sú ostatné babenky ☹
Som rada že aspon ty so mnou pokecáš , kým varímmmmmmm 😝
Chodíš do posilky??? A kde ked budeš??? 😅 😕 Tej vete nerozumiem 😎 😀
😀 😀 😀 pozor nak ti nezhori kuchyna 😀 😀
tam de robim je vedla bazena aj posilka tak sem tam zbehnem 😀 😀 zadarmo no nesla by si? 😀 😀 sefovci maju pixi a aj do bazena mozem chodit tak mozme chodit aj s dadkov hockedy
No dovol, ty ma na obed pozývaš a ja mám štrudlu nosit??? A kedy ju mám podla teba stihat spravit, ha??? 😅
Dobre si to vymyslel - nemám šancu tam dorazit 😀 😀 😀 Pjosím receptík - naval ak máš - ale musí byt ozaj dobráááááááááá 😵
😀 😀 😀 cak po ceste urobis na kapote strudlu ne? 😀 😀 😀 dockaj idem to kuk volade ci to nemam hodene vo vrecku volade ale neze ma zas doje*eeees ze neodpisuem ze som pomaly 😠 😠 😀 😀 😀
Som v kuchyni neboj - ale idem pomiešat , čakaj 😉
Aha tak ten bazénik mi už Tinka spomínala 😵 to je supiš výhodička, tak nechod preč robit - zostan ty len pekne v kuchyni a posielaj mi receptíky, okej??? 🤐 😅 😀
oki, čakám 🙂
martinka ocuj asi to je volade kde daduska spi tak ja ti to potom kuknem ti to uz bude asi na dve veci ale mozno do buducna 😉 isto ho pohladaaaaaaaaaaaam ale tusim to bolo cesto robene podobne jak na linecke pecivo mno nvm ked vstane tak to tam pojdem pokutrat len hu nestem teraz zobudit okej? 😉
no dobre, Danielku nebud kvôli tomu, to je jasné - ale nie že zabudneš, lebo jabká čakajú Matúško 😀
neee neboj dockaj ja si to napisem na listok a fuknem ku klavesnici 😀 😀 😀 raceeeeej
Danielka ti už dobrú hodinku haja však??? 😕 A zlepšilo sa to dúfam aj s tým jedlom, hm??? Počuj však ty taký šéfkuchár by si ju mohol naučit dobre papkat,ee??? 😕
no oki - čakám na ten lístok, len či dofúkneš 😅 😀 A porozprávaj mi , ako sa ti podarilo dnes uspat malú Danielku??? 😕 Teda okrem toho piva 😝 🤐 😀
dadka zaspala kolo pol jednej tak nak si este pochrupka volajaku hodinku lebo doobeda nespinkala v obec tak uvidim ale tak volaco uz zedla neska pila mliecko a potom zedla plnu misku kasicky a zuzana nam doniesla volajaku polievku tak aj to spapala a ked stane tak jej skusim dat cestovinu
bože zase mám monolog - mr matthew NESTIHAS 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jak ze nestiham 😀 😀 😀 ti si nesimava 😀 😀
a nevynechavaj ma z hry jasne? 😠 😠 😠 😀 😀 😀 neved si tu monolog a simaj si ma laskavo 😀
No tak to sa pekne rozpapkala teda , wau 😵 človeče umíš zázraky 😀 😉 Ne ale vážne, však na začiatku som sa lakla aj ja , že vám nebude jest - ked iba grckala ☹ no naštastie dobrý mr matthew si vzal dovolenku a vyriešil problémy 😉 klobúk dolu 😉
Matuško však ja sa ti všímam - s kým by som kecala prosím ta 😀 😀 hups, počkaj káva sa mi vyliala 😝
😀 😀 😀 pocuj mne tato stranka volajak mrzne 😀 😀 t mi robi naschval ked je to pre mamicky a ja som chlap 😀 😀
mno a jak som ju uspal v kocari 😀 😀 dojcit nvm 😀
mno simas a drezirujes ze jak nestiham 😀
no de siiiiiiiiiii 😀 😀 😀
uf, dobre že len na spodku pohára som mala 😝 zišlo to - som sa zlakla, lebo na biele sa vyliala 🤐 😝
kde sme to prestali??? 😕 Mrzne ti stránka??? 😕 Tak sorry, nebudem hučat do teba 😀 😀 ja že už aj dojčit si sa naučil 😀
riadis kavu? 😀
😀 😀 😀 neste mi to nacitavat sem tam 😀 😀 😀 mno nenaucil som sa ja by som ju skor na to pivo naucil jak ja dojcit 😀 😀 😀
tu som 😠 už som poriadila 😀
Ako je u vás??? Tiež také o ničom, alebo máte ešte sneh??? 😕 Ozik často chodíš snowbordobat?? 😕

no pomalý si veru 😝