icon

Pokec pre mamičky III.

dannynka
12. feb 2008

sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀

mr_matthew
19. mar 2008

neska je tu pekne celkom slnko sviiiiiiiici 😝 😝 😝 😝 nechodim casto na board bol som asi 5x ked sa podarilo cez volno vybehnut aj tinku sa mi podarilo vytahnut jak je doma?

tinakul
19. mar 2008

Idem pomiesat, počkaj 😉

mr_matthew
19. mar 2008

mno sak racej var neze daco zhori 😝 😀

tinakul
19. mar 2008

Však píšem ne??? Snežilo aj svietilo slniečko naraz - taký bláznivý apríl akoby 🙄 a ochvílku tu bude jarná únava 😝 😝 ešte že ideme budúci týžden na relaxačný pobyt - by ma už porazilo 😝

mr_matthew
19. mar 2008

aj syna berete? 😀 😀 😀 😀 😀 prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

tinakul
19. mar 2008

Som počula že vieš dobre boardovat 😉 a ja cem, ale tu len na blate sa dáááááá 😀
Len sa o mna neboj, mám to pod kontrolou 😀

dannynka
autor
19. mar 2008

avojte,tu to zije 😀 😀

mr_matthew
19. mar 2008

😀 😀 😀 dobre? nvm neposudzujem to 😀 😀 😀 stel som ist tento rok na sutaz SKOC SY na donovaloch ale zrusili to 😀 😀 😀 som rad lebo by sa mi aj atk nedalo koli robote

tinakul
19. mar 2008

Matthew no 20 ročného syna by som ťažko mohla mat 😝 😀 ale rozmyslím si to - a vieš po česky dobre??? 😕 😀

mr_matthew
19. mar 2008

mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nebud peeeeeeeeeees 😲 😲 😲 😲 budeme sa hrat ze mam peeeeeeeeeeeeeeeeeeeet 😀

tinakul
19. mar 2008

No Dany meškáš, čauki - som ta čakala, malá hajá??? 😕
Fúha, žeby som mala nového inštruktora??? 😕

dannynka
autor
19. mar 2008

nestiham vas citat len vam chcem napisat ze sme boli u dr a Gabika ma atb,dr povedal ze ma zacinajucu anginu tak sa teraz budeme pekne doma lieckat 😒

tinakul
19. mar 2008

peeeeeeeeeeeeet??? A to už ako??? 😕 🙄 😀

tinakul
19. mar 2008

och dany to mi je lúto ☹ tak skoré uzdravenie Gabike malej - tak dobre že si nakoniec s ňou išla 😝 ale sa mi zdá že raz ste už túto chorobu prekonali, ee??? 😕

mr_matthew
19. mar 2008

sak dojdi so strudlov a potom by to slo 😀 😀 😀 😀 a jasne peeeeeeeeet sak coby ne nevypadam? 😀
danka tak sa liecte pekne

tinakul
19. mar 2008

Matthew bože spííííííííííííííííííííííííššš??? 😅

mr_matthew
19. mar 2008

zase provokujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees?????????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinakul
19. mar 2008

no pozrem sa dočkaj - do albumíku tvojho 😉 dám vediet 😀

mr_matthew
19. mar 2008

nasel som ten recept vo vetrovke dockaj idem ti ho napisat senorita neze mi zas napises ci spim lebo bude bitka 😠 😠 😠 😀 😀

dannynka
autor
19. mar 2008

tinka my sme sa vratili od dr az okolo 13-nastej,som hromzila ako 😠 ,sme si pockali u dr vyse 1,5-h a potom nas este po ceste domov chytila zapcha,pokazene auto v jednom pruhu a to bola zapcha cez polku mesta... 😖 😠

tinakul
19. mar 2008

no a vyhováraš sa Matthew na Danielku že tam hajá 😠 Ked sa chce , vvšetko sa nájde 😀

mr_matthew
19. mar 2008

30dkg margarinu 20dk cukru 1 vanilka 1 prasok do peciva 2 vajca 0.5kg muky hladkej vsecko zmiesis do kopy vyvalkas ale ne tenko das tam jablka cukor vanilku skoricu podla chuti a das piest 😉

tinakul
19. mar 2008

bože dany, tolko smoly - to čo 😠 no by ma porazilo - a prečo tak dlho ste čakali u dr?? To tolko detičiek je chorých???

dannynka
autor
19. mar 2008

tak sa tu zatial majte idem si obriadit kuchynu a mangela 😀 😀 😀

pa pa vecer 😉

mr_matthew
19. mar 2008

30dkg margarinu
20dk cukru
1 vanilka
1 prasok do peciva
2 vajca
0.5kg muky hladkej
vsecko zmiesis do kopy vyvalkas ale ne tenko
das tam jablka cukor vanilku skoricu podla chuti a das piest

tak viditelnejsie

mr_matthew
19. mar 2008

ale sak som si bol hladat cigarety sak som tam mal plno papierikov po vreckach tak som aj to nasel 😀 😀 😀 opravdu som si myslel ze to mam v rifliach 😀 😀 😀

tinakul
19. mar 2008

dany nechod ešte - však teraz si iba prišla 😖

no matthew - dobréééééé a kolko sa to pečie a na akom stupni v elektr. trúbe??? 😕

Inak tú druhú foto máš ako z reklamy 😉 no neviem či by som ta brala ako syna, to len kočky od teba odhánat by sme museli 😝 😀 😀 😀

mr_matthew
19. mar 2008

martinka ja nvm 😀 😀 pec to jak ked peces kolac aby ti to nezhorelo 😀 😀 😀 ja truby nenastavujem 😀 😀 😀
reklama na co? 😀 😀 na cumel? 😀 sak by som chodil zobrat daco ne? 😀 by mi kazdy volaco dal 😀 😀

tinakul
19. mar 2008

Matthew no ten druhý napísaný receptík vyzerá lepšie - musím ta opät pochválit 😀 no akurát margarin nemám domka 😒 ale neva, dokúpime 😉 dúfam že to bude dobré, lebo bude zle s tebou 😀

mr_matthew
19. mar 2008

😀 😀 😀 😀 dpc to som si zas navaril 😀 😀 ale ked to zoberem z tej lepsej strany ze od neska vecera ci zajtra tu bude tinka ne ja tak ja sa z toho vyvleciem 😀 😀 😀