icon

Pokec pre mamičky III.

dannynka
12. feb 2008

sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀

martinadt
18. feb 2008

ahoj Miška, danny 🙂

no dnes som ich omrkávala v obchode a dokonca som si všimla aj cestoviny v tomato omačke som na to chuť dostala 😀 ale to je až od 15. či 18- mesiaca tuším 😅 ale ja som si kúpila s musli len kym mala spinkala ja som ju s prepáčením zožrala 😅
ale skúsila by som aspoň tie klasické ovocné a zeleninové 🙂

tinakul
18. feb 2008

No fasa Miška, mne sa to dnes tvorí - tak zajtra už bude asi neskoro, čo?? 😕 🙄 no neva, niečo s tým skúsim... a ako dlho to mávaš, ked ta to vyhodí,??? 😕

dannynka
autor
18. feb 2008

matka,aj ja som kupovala hipky,ale Gabike viac chutili pohariky od hami 😉 mali lepsiu chut a neboli tak umele 😉
tinka moj chlap si to natieral nejakou mastickou tusim oparostop mal,a este corsodil masticka je super s tou bol moc spokojny a ani nestoji vela asi okolo 100-vky 😉

tinakul
18. feb 2008

No to je ale super Miši - možno už nebude soplíkovat, lsú to možno už len nejaké odozvy 😵

No Mati ty si dobré baby 😀 😀 😀 😝

michalag
18. feb 2008

ja to mavam asi tak tyzden, niekedy dlhsie ☹ . Ale neviem co je na tom pravdy, ale ja si davam aj pastu na zuby (niekto mi to poradil) a celkom mi to pomaha, aspon si myslim 😅

tinakul
18. feb 2008

díky Dany 😉 tak skúsim ten corsodil asi 😒 a kolko to trvá cca, nevieš??? 😕 Je to hrozné , ja to nechcem 🙄 ☹

Inak neviete niekto ako dopadla v piatok Monkula v tej sútazi 5 proti 5??? 😕

dannynka
autor
18. feb 2008

tinakul-no chlap to mal naposledy asi tyzden a moc ho to bolelo ale ta masticka mu robila dobre 😉

tinakul
18. feb 2008

Miška až týžden??? 😕 O môj bože, radšej ani nepíšme na túto tému, lebo tu skolabujem 🙄 😢

martinadt
18. feb 2008

vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pišem pišem a neprida mi to 😠 😠 😠 😀

dani chutli malej tie výživky, ja neviem či ch môžem zaviesť, zatiaľ papala len také kašičky robené a mixované ovocie, zeleninku ale kupované výživy nie

tinka no aj ja som bejby 😀 😅 len mňa nemá kto chovať 😠 😀

dannynka
autor
18. feb 2008

matka jasne ze moze,ale urcite je zdravsie to co jej ty uvaris doma 😉

Gabika my papavala asi od 7-mesiaca 😀

tinakul
18. feb 2008

noooo, to si dopadla Mati 😀 Akože ta nemá kto chovat??? A čo tí tvoji chlapi,hm??? Ujo, bratranček, alebo chlapík z hotela?? 😕 Však ty si ako taký kvietoček medzi chlapmi 😉 😉 sa určite starajú, hm??? A hipká ti kupujú, len sa priznaj 😀

tinakul
18. feb 2008

No Dany podobne aj naša -asi od siedmeho ochutnala aj z obchodíku 😉

dannynka
autor
18. feb 2008

tinka-si trafila klincek po hlavicke,matka sa priznaj 😀 😀 😀 😀

tinakul
18. feb 2008

dany 😀

martinadt
18. feb 2008

danny skúsim aspoň sem tam nech to má pestrejšie možno jej zachutia 😅

inak som sa ete chcela opýtať, minule som si kukala že môžem už dávať aj bezvaječné cestoviny, to môžem dať len také holé? 😕 bez ničoho? neviete 😅 toľko otázok

tinka neodhaľuj mi tu moje tajomstváááááááááááááááááááááááááááá 😅 😅 😅 😀 ale čo z toho keď sú chlapi v robote, kto ma nakŕmi 😀 😀

dannynka
autor
18. feb 2008

baby ozaj kukate ten novy serial na joj-ke?? 😲

michalag
18. feb 2008

my sme zacali asi v 7-8 mesiacoch ale vacsinou sme hipp-ka kupovali , ked sme niekam isli na navstevu, ale na dlhsie von

tinakul
18. feb 2008

však ti dopredu nakúpia zásoby hipka a v pohode, ne??? 😀
bezvaječné určite môžeš a po jednom roku aj vaječné 😉 No a môžeš postupne s brokolicou, prepasírované rajčiny - to namiesto kečupu... so syrom.... s tuniakom 😉

martinadt
18. feb 2008

chi chi 😀 😀 nakoľko som všetky zásoby Hipp zjedla dnes ja čo sme mali na tri mesiace nakúpené budem musieť bežať zajtra do obchodu pre nejaké pre malú 😀 😀 😀 😀

inak môže malá už aj tuniaka? 😕 😕 to som nevedela 😅

tinakul
18. feb 2008

Dany no dobre že hovoríš, ja som na ten seriál zabudla 🙄 a manželík uspával - ale asi zaspal s malou 😔 tak mi to nemal kto pripomenút ☹

dannynka
autor
18. feb 2008

matka skus jej spravit aj na cestovinku nejaku zeleninovu omacku s kur maskom 😉
ja som tak robila Gabike svieckovu asi od 10-teho mesiaca chces recept?

michalag
18. feb 2008

danny, ja som tiez na to uplne zabudla.A pozeras to? je to dobre, ci nejaka blbina?

tinakul
18. feb 2008

No rybky a tuniaka , kuracie mäsko a ostatné biele mäská som dávala 😉 podla mna by už pomaly aj mohla - ale nie vo velkom množstve - viacej cestovín a menej tuniaka - jasnéééé 😉 Napr . aj ten receptík s cestovinami by mohla zvládnút čo som ti nedávno posielala 😉

babenky tahá ma to už do hajan, ale zajtra sa ozvem, sakra aj s tým herpesom, ma začína boliet 😒 no nič, idem ja, dobrúúúúúú nocku 😔

michalag
18. feb 2008

tinka bruuuu nocku 🙂

dannynka
autor
18. feb 2008

tinka bruu,ved aj ja sa pomalinky tiez poberiem 😉
miska-no kukam jednym ockom ale nic moc 😝

olianko
18. feb 2008

tinka ja som si davala na herpes vzdy Zovirax ale teraz ked sa mi to zas vyhodi tak skusim tie naplaste co tak strasne reklamuju.
A kam chodis cvicit? niekam do posliky alebo doma?

martinadt
18. feb 2008

danny môžeš hodit receptík 😉

tinka tie cestoviny budem realizovať ešte tento týždeň čo si mi dala receptík, len malá asi nemôže kukuricu z konzervy 😕
inak prajem dobrú nôcku a pekné dníčky 😉 a zajtra nech na ten herpes niečo dobré kúpiš 😉

dannynka
autor
18. feb 2008

matka -uvaris zeleninku,petrzlen a mrkvicku spolu s kuracim maskom do makka,nechas si aj vyvar s toho,potom rozmixujes,dolejes troska mliecka a zahustis mukou úpodla potreby ale nemusis,a dochutis ak uz dochucujes 😉
ja si vzdy dam uvarit,kur stehno zo zelkeninkou do makka,potom oberiem masko nakrajam na drobno,roztlacim zeleninku dam varit,pridam troska mliecka popripade zahustim mukou a dochutim,a davam k tomu Gabike bud knedlu alebo nejaku cestovinu(najlepsie tarhonu) 😉

dannynka
autor
18. feb 2008

a zabudla som napisat ze to strasne moooc lubi 😀 😀 😀

dannynka
autor
18. feb 2008

babulky idem ja uz veru bru bo som nejaka utahana,tak bru nocku 😉

😔 😔 😔 😔