Pokladovka pre deti - inšpirácia
Ahojte,robil niekto nejaku pokladovku pre deti ? Lebo hľadám nejakú inšpiráciu na nete a nič neviem nájsť. Ak máte niečo ,rada sa isnpirujem.
@alenka545 mohla by som aj ja poprosiť do mailu peta.vojtekova@gmail.com. ďakujem krásne
@alenka545 Ahoj Alenka,prosím, mohla by si tu pokladovku poslať aj mne? Ďakujem krásne.
Môj mail je k.olesova@hotmail.co.uk
@alenka545 prosím ak este mate tu hru poslat na monikarolikova@hotmail.com ďakujem vopred veľmi pekne
@alenka545 môžeš tiež poprosit? Tinkatomasova@gmail.com
@alenka545 môžem aj ja poprosiť? farkasova.k1@gmail.com
@alenka545 mozete prosim poslat aj mne? ja mam 7 rocneho prváka, zhanam nejake ulohy inspiracie, ĎAKUJEM : bohuslav.dzurnak@gmail.com
@alenka545 môžem aj ja vás krásne poprosíť poslať na hatalova.zuzka@gmail.com,ďakujem
@alenka545 dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť poslať na mail? Budem veľmi vďačná
S.mundokova@gmail.com
@alenka545 Dobrý deň, ak stále máte tú pokladovku, boli by ste taká zlatá a poslali by stu ju aj mne? Ďakujem veľmi pekne nataliabaratova@gmail.com
@alenka545 dobrý deň,prosím môžete aj mne poslať? Ďakujem veľmi pekne lenka.tatanova@centrum.sk
@alenka545 Dobrý deň. Moholby som Vás poprosiť o poslanie naávodu na pokladovku?
26jonny05@gmail.com
Ďakujem
@alenka545 dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť poslať na mail? ďakujem
blunka13@gmail.com

@oskvarka len chýba ikonka verzia na tlač, prípadne po pravom kliku zapnúť auto skrývanie hlavného menu nech nezavadzia na mape