icon

Politika na Modrom koníku

6. sep 2022

Lúčim sa s mojim účtom, keďže určite mi ho vymazu. Vymyzavaju príspevky a komentáre, ktoré nekorešponduju s tým, čo by si ľudia MALI MYSLIEŤ a čomu by MALI VERIŤ. žiadna sloboda slova, ale zvratena cenzúra. Grc!!!

Strana
z5
babovka2321
6. sep 2022
starhawk
6. sep 2022

na ploche, alebo v sukromnych skupinach

autor
6. sep 2022

@babovka2321 to ze môj odchod zosmiesnite, nič nezmení na dôvode... Ak vám to vyhovuje, je to smutné

pribinak
6. sep 2022

Kto si?

babovka2321
6. sep 2022

Ved aspon napis, za ake nazory, inak to je iba smiesny vykrik do tmy

modramacicka
6. sep 2022

"Lúčim sa s mojim účtom" - no keď to napíšeš anonymne, tak určite vieme kto si a s akým účtom sa lúčiš :D

autor
6. sep 2022

@modramacicka myslíš si naozaj, že presne ty a ďalší "vy" to potrebujete vedieť? Je to odkaz pre adminov, formou ktorou som sa rozhodla ja. Môzte sa tu rehotat do rána, nechajte si na seba plut aj srať, hlavne aby ste neboli na smiech. Mne je to jedno

evica17
6. sep 2022

Neviem čo si písala ale niekde v diskusiách niektoré píšu vyslovene konšpiračné teórie čo majú načítanie kadekde po internete a sa ani nečudujem že to mažu. Prečo by to tu malo byť, príde niekto ca vezme to za fakt alebo tak. Proste si over keď dačo píšeš či je to pravda alebo nie

ckocka
6. sep 2022

Velká strata pre ludstvo.

babovka2321
6. sep 2022

Ja som za to, aby sa aj na inych socialnych sietach mazali dristy ✌️

modramacicka
6. sep 2022

Autorka - neviem prečo pôsobíš útočne, jednoducho to ako odkaz pre adminov vôbec nevyzerá, keďže tam opisuješ, ako sa správajú (oni) a nepíšeš to adresované im priamo, ale skôr nám ostatným :D Ľudia sú jednoducho zvedaví a ešte k tomu tu na koníku sa ti málokedy dostane len pozitívnej odozvy, takže ak si nechcela aby sme tu s tebou diskutovali, mala si adminov kontaktovať priamo a nie tu vytvárať DISKUSIU :D

dadis
6. sep 2022

Mne este ziadny prispevok nezmazali 🤷‍♀️, ale zase kkciny typu "vesmirni lide, chemitrails, zidojasteri, znak selmy, ockovanie zabija" nepridavam..neskusis s tym skoncovat aj ty? Mozno potom mazat prestanu..

ninusa221
6. sep 2022

Ahoj🙋🏽‍♀️

beata_k
6. sep 2022

Vsetko dobre prajem 🙂

autor
6. sep 2022

@evica17 ci ide o pravdu alebo nepravdu sa snáď dokáže každý dospelý človek rozhodnúť sám. Na 3 miliardy rôznych tém je v poriadku mať rôzne názory, no su tzv aktuálne sväté témy, kde sloboda slova šla do zadnice. Ak vám to ľudia naozaj nevadí, že je zakázané vyslovit sa, ak to s niečím nesúhlasí, tak máte založené na veľký problém.

dadis
6. sep 2022

A ake temy pridavas?

miskakyska
6. sep 2022

... útočné písmenká veľmi povedomé 😏
Zahráme sa na inkognito 🤪
...toto nebude prvý..ani druhý účet s ktorým sa lúčiš však?
... lúčiš sa v pravidelných intervaloch ,však?

dskjhfdlkdjhl
6. sep 2022

@miskakyska to bude taky lucivy typ😉

viestta
6. sep 2022

@miskakyska z tragédie sa stala tragikomedia

sisaka
6. sep 2022

Podľa komentov vidíš, že politici už majú ľudí presne tam, kde ich chceli mať. Ešte sami bojujú za to, aby sa k ním dostávali len cenzurované informácie a vytváranie vlastného názoru na základe rôznych informácií je pre nich už sci-fi.
Škoda debaty s takymi ľudmi, myslia si len to, čo im povedia, že si majú myslieť a ešte sú na tu svoju obmedzenosť pyšní.
Tak ale história sa opakuje, to si budeme musieť počkať pár desaťročí, kým sa ľudia budú schopní pozrieť na to, čo sa deje s odstupom, mladá generácia si bude búchať dlaňou po čele a rozmýšľať, kde ľudia podelí rozum, prečo sa nevedeli postaviť na odpor, ako mohli niečo také podporovať atď, vzorec už poznáme z minulosti…

lasoli
6. sep 2022

@babovka2321 toto si vystuhla uzasne😉

starhawk
6. sep 2022

@autorka zatial som nedostal odpoved na otazky (sorry prvy prispevok nemal otaznik)

1) cenzurovane boli veci na ploche alebo v sukromnych skupinach ?
Ak v sukromnych boli to lokalny moderatori co ich mazali ?

Ja som kvoli cenzure proste odisiel z kovidovej skipiny a nechyba mi.

2) ake konkretnejsie okruhy tem boli cenzurovane ?

autor
6. sep 2022

@starhawk bolo to vo verejnom fóre. Odpovedala som na otázku. Moja odpoveď ale nebola covidpoliticky korektná

autor
6. sep 2022

@sisaka toto je na tom to najsmutnejšie a zároveň najdesivejsie. Ľuďom vyhovuje, že niekoho cenzuruju, pretože to ochraňuje ich vlastný názor.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
6. sep 2022

@sisaka Konspiracne teorie, hoaxy a hybridna vojna su nebezpecne..

starhawk
6. sep 2022

@dadis problem dneska je, ze rozdiel medzi konspiracnou teoriou a realitou je 6 mesiacov a nebezpecne sa skracuje ;)

marca12
6. sep 2022

Este sa mi nestalo,ze by ma niekto stopol tu a to vzdy napisem,co si naozaj myslim a nie co by som si mala mysliet.

dadis
6. sep 2022

@zina234 si to ty? Tvoj prispevok ti zmazali, lebo ho asi niekto nahlasil, lebo bol nekorektny

Strana
z5