Politika na Modrom koníku
Lúčim sa s mojim účtom, keďže určite mi ho vymazu. Vymyzavaju príspevky a komentáre, ktoré nekorešponduju s tým, čo by si ľudia MALI MYSLIEŤ a čomu by MALI VERIŤ. žiadna sloboda slova, ale zvratena cenzúra. Grc!!!

@babovka2321 to ze môj odchod zosmiesnite, nič nezmení na dôvode... Ak vám to vyhovuje, je to smutné
"Lúčim sa s mojim účtom" - no keď to napíšeš anonymne, tak určite vieme kto si a s akým účtom sa lúčiš :D
@modramacicka myslíš si naozaj, že presne ty a ďalší "vy" to potrebujete vedieť? Je to odkaz pre adminov, formou ktorou som sa rozhodla ja. Môzte sa tu rehotat do rána, nechajte si na seba plut aj srať, hlavne aby ste neboli na smiech. Mne je to jedno
Neviem čo si písala ale niekde v diskusiách niektoré píšu vyslovene konšpiračné teórie čo majú načítanie kadekde po internete a sa ani nečudujem že to mažu. Prečo by to tu malo byť, príde niekto ca vezme to za fakt alebo tak. Proste si over keď dačo píšeš či je to pravda alebo nie
Autorka - neviem prečo pôsobíš útočne, jednoducho to ako odkaz pre adminov vôbec nevyzerá, keďže tam opisuješ, ako sa správajú (oni) a nepíšeš to adresované im priamo, ale skôr nám ostatným :D Ľudia sú jednoducho zvedaví a ešte k tomu tu na koníku sa ti málokedy dostane len pozitívnej odozvy, takže ak si nechcela aby sme tu s tebou diskutovali, mala si adminov kontaktovať priamo a nie tu vytvárať DISKUSIU :D
Mne este ziadny prispevok nezmazali 🤷♀️, ale zase kkciny typu "vesmirni lide, chemitrails, zidojasteri, znak selmy, ockovanie zabija" nepridavam..neskusis s tym skoncovat aj ty? Mozno potom mazat prestanu..
@evica17 ci ide o pravdu alebo nepravdu sa snáď dokáže každý dospelý človek rozhodnúť sám. Na 3 miliardy rôznych tém je v poriadku mať rôzne názory, no su tzv aktuálne sväté témy, kde sloboda slova šla do zadnice. Ak vám to ľudia naozaj nevadí, že je zakázané vyslovit sa, ak to s niečím nesúhlasí, tak máte založené na veľký problém.
... útočné písmenká veľmi povedomé 😏
Zahráme sa na inkognito 🤪
...toto nebude prvý..ani druhý účet s ktorým sa lúčiš však?
... lúčiš sa v pravidelných intervaloch ,však?
Podľa komentov vidíš, že politici už majú ľudí presne tam, kde ich chceli mať. Ešte sami bojujú za to, aby sa k ním dostávali len cenzurované informácie a vytváranie vlastného názoru na základe rôznych informácií je pre nich už sci-fi.
Škoda debaty s takymi ľudmi, myslia si len to, čo im povedia, že si majú myslieť a ešte sú na tu svoju obmedzenosť pyšní.
Tak ale história sa opakuje, to si budeme musieť počkať pár desaťročí, kým sa ľudia budú schopní pozrieť na to, čo sa deje s odstupom, mladá generácia si bude búchať dlaňou po čele a rozmýšľať, kde ľudia podelí rozum, prečo sa nevedeli postaviť na odpor, ako mohli niečo také podporovať atď, vzorec už poznáme z minulosti…
@autorka zatial som nedostal odpoved na otazky (sorry prvy prispevok nemal otaznik)
1) cenzurovane boli veci na ploche alebo v sukromnych skupinach ?
Ak v sukromnych boli to lokalny moderatori co ich mazali ?
Ja som kvoli cenzure proste odisiel z kovidovej skipiny a nechyba mi.
2) ake konkretnejsie okruhy tem boli cenzurovane ?
@starhawk bolo to vo verejnom fóre. Odpovedala som na otázku. Moja odpoveď ale nebola covidpoliticky korektná
@sisaka toto je na tom to najsmutnejšie a zároveň najdesivejsie. Ľuďom vyhovuje, že niekoho cenzuruju, pretože to ochraňuje ich vlastný názor.
Este sa mi nestalo,ze by ma niekto stopol tu a to vzdy napisem,co si naozaj myslim a nie co by som si mala mysliet.