icon

Politika na Modrom koníku

6. sep 2022

Lúčim sa s mojim účtom, keďže určite mi ho vymazu. Vymyzavaju príspevky a komentáre, ktoré nekorešponduju s tým, čo by si ľudia MALI MYSLIEŤ a čomu by MALI VERIŤ. žiadna sloboda slova, ale zvratena cenzúra. Grc!!!

dadis
6. sep 2022

@starhawk No daj jeden priklad..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
starhawk
6. sep 2022

@marca12 mna stopli moderatori na ploche ale uz si nepametam co to bola za tema, preto sa na ploche tolko nezdrzujem - riesim si svoje uzavrete kruhy skupin

starhawk
6. sep 2022

@dadis Nad priamo v parlamente tvrdil, ze darovanie S-300 na UA je hoax a hla o nejaky cas to uz bola pravda

to ze vakciny maju viacero neziaducich ucinkov a nie je to male mnozstvo bol zo zaciatku hoax, teraz to uz riesia pomali aj media, ked ludi pribuda

autor
6. sep 2022

@starhawk bingo

dadis
6. sep 2022

@zoro9836 A teda? Vies aky velky vyznam mala vakcina proti covidu pre spolocnost? Kolko zivotov zachranila? To snad spochybnit nemozes..jedine, ze si dezolat a ziadne argumenty ta nepresvedcia

dadis
6. sep 2022

@starhawk Ake neziaduce ucinky riesia media? Hod link..

starhawk
6. sep 2022

teraz nedavno som sledoval video kde vysvetlovali ako svinsky zakryvali tie neziaduce ucinky tak, ze v dotaznikoch si casto proste nemala ten konkretny na vyber v nejakej kolonke
dalej vyplnanie takych dotaznikov bolo komplikovane a casovo narocne co tiez odradilo

mondolina
6. sep 2022

@starhawk
hej aj to, že do 2 rokoch bude po očkovaných ľuďoch? už sa to blíži a nikde nič. 🤔

autor
6. sep 2022

@dadis hodíš link, koľko životov zachránila vakcína? Ďakujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
6. sep 2022

@zoro9836 Si dezole, to vieme uz davno 😂😂😂

autor
6. sep 2022

@zoro9836 presne o tomto to je. Postavili si okolo vlastného názoru pevný múr s názvom : ak co i len trosku nesúhlasíš, si primitiv, dezolát, jednoduchšia ovca.. A je to v dnešnom svete normálne, chrániť si svoj vlastný názor aj za cenu, že tým druhým násilím zavriem ústa? Fakty tu už dlho nehrajú žiadnu rolu

autor
6. sep 2022

@dadis ty máš dosť...

mondolina
6. sep 2022

a nechcela si už ísť pá pá? 🙈

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
6. sep 2022

@zina234 tak ako ste vy pre nas dezolati, my sme pre vas ovce..nic si nie sme dlzni..

autor
6. sep 2022

@mondolina ešte chvíľku počkám, teba to nejako osobne trápi? Ci sa bojíš, že bude ohrozený tvoj neohrozitelny názor?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
starhawk
6. sep 2022

@mondolina nie kazda konspiracna teoria sa naplni, alebo naplny v stanovenom case - nemusis verit vsetkemu

ale asi si si vsimla ze nejak viac vrcholovich sportovcov konci svoju karieru a niekolko dokonca zomrelo

https://yournews.com/2022/06/11/2357621/study-f...

autor
6. sep 2022

@dadis my sme tu niekomu napísali, že je ovca? Za to vy ste tu slovo dezolát spomenuli už niekoľko krát. To čo sú toto za vymysly? Ty si ešte aj vymyslíš ze ta niekto nejako označil, aby si mu to mohla vrátiť. Omg akože toto je už naozaj silná káva

dadis
6. sep 2022

@zoro9836 a tak vidis 😀, aj taky neprimitivny jedinec ako ty, sa ulakomi na urazky 🤷‍♀️

mondolina
6. sep 2022

určite sa nebojím, len sú už trápne tieto bitky o názor...
MK je proste súkromný portál, a keď s tvojím " názorom " nie sú stotožnení tak na tom nič nezmeníš.
hľadaj uplatnenie inde 💋

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
6. sep 2022

...ženy,ženy...ako v mš🙈🙈

dadis
6. sep 2022

@starhawk Mam dceru ma 13rokov, 2x ockovana pred rokom. Za rok ma 6 bronzovych, 4 strieborne a jednu zlatu medailu zo sutazi..a aj zije 🙄

mondolina
6. sep 2022

@starhawk
nevšimla lebo také somariny nečítam.

viestta
6. sep 2022

@mondolina zaujímavé, že zdraví mladí vrchovi športovci zomierali na náhle zlyhania srdca aj pred kovidom. Žiaľ, nebolo ich vôbec malo.

autor
6. sep 2022

@dadis posledná vec. Ty si to zjavne nepochopila, ale ja tu nebojuje za svoj konkrétny názor. Ja tu bojujem za to, aby som mohla mať nejaký názor. Ak toto niekoho pohorsuje, naozaj ľudia porozmýšľajte nad tým, že aj vy sa niekedy môžte ocitnúť na strane, ktorá nebude tá médiami posvätena. Aj vtedy vám cenzúra bude vyhovat? Tu moja debata konci, ak máte ešte kúsok vlastného úsudku, skúste sa nad tým zamyslieť.