Politika na Modrom koníku
Lúčim sa s mojim účtom, keďže určite mi ho vymazu. Vymyzavaju príspevky a komentáre, ktoré nekorešponduju s tým, čo by si ľudia MALI MYSLIEŤ a čomu by MALI VERIŤ. žiadna sloboda slova, ale zvratena cenzúra. Grc!!!
teraz nedavno som sledoval video kde vysvetlovali ako svinsky zakryvali tie neziaduce ucinky tak, ze v dotaznikoch si casto proste nemala ten konkretny na vyber v nejakej kolonke
dalej vyplnanie takych dotaznikov bolo komplikovane a casovo narocne co tiez odradilo
@zoro9836 presne o tomto to je. Postavili si okolo vlastného názoru pevný múr s názvom : ak co i len trosku nesúhlasíš, si primitiv, dezolát, jednoduchšia ovca.. A je to v dnešnom svete normálne, chrániť si svoj vlastný názor aj za cenu, že tým druhým násilím zavriem ústa? Fakty tu už dlho nehrajú žiadnu rolu
@mondolina ešte chvíľku počkám, teba to nejako osobne trápi? Ci sa bojíš, že bude ohrozený tvoj neohrozitelny názor?
@mondolina nie kazda konspiracna teoria sa naplni, alebo naplny v stanovenom case - nemusis verit vsetkemu
ale asi si si vsimla ze nejak viac vrcholovich sportovcov konci svoju karieru a niekolko dokonca zomrelo
@dadis my sme tu niekomu napísali, že je ovca? Za to vy ste tu slovo dezolát spomenuli už niekoľko krát. To čo sú toto za vymysly? Ty si ešte aj vymyslíš ze ta niekto nejako označil, aby si mu to mohla vrátiť. Omg akože toto je už naozaj silná káva
určite sa nebojím, len sú už trápne tieto bitky o názor...
MK je proste súkromný portál, a keď s tvojím " názorom " nie sú stotožnení tak na tom nič nezmeníš.
hľadaj uplatnenie inde 💋
@dadis posledná vec. Ty si to zjavne nepochopila, ale ja tu nebojuje za svoj konkrétny názor. Ja tu bojujem za to, aby som mohla mať nejaký názor. Ak toto niekoho pohorsuje, naozaj ľudia porozmýšľajte nad tým, že aj vy sa niekedy môžte ocitnúť na strane, ktorá nebude tá médiami posvätena. Aj vtedy vám cenzúra bude vyhovat? Tu moja debata konci, ak máte ešte kúsok vlastného úsudku, skúste sa nad tým zamyslieť.

@starhawk No daj jeden priklad..