icon

Pomoc pre detičky na onkológii v Košiciach

mirka907
10. máj 2012

Radi v tomto fore privitame kazdeho, kto chce pomoct detickam na detskej onkologii v KE. Nastartovala nas myslienka sikovnych mamiciek , ktore pre tieto deticky hackuju ciapky. To je aj nasa aktualna misia 😉... Aby sa mohol zapojit ktokolvek ...a nemusi to ostat len pri ciapockach...otvaram toto forum.

mirka907
autor
18. máj 2012

zaroven by som sa chcela podakovat Anke, ktora do balicku pridala nejake peniazky. Odovzdam ich svokre, aby za ne detom na MDD kupili sladkosti.
Kto by si chcel overit, ci sa vsetky zaslane veci dostali do spravnych ruk, tu je linka na stranku detskej onkologie v KE aj s kontaktmi:
http://www.detskaonkologia.sk/

lauraespozito
18. máj 2012

mirka907 ja mám 4 čiapočky len na 2 ročné detičky

mirka907
autor
18. máj 2012

@lauraespozito
to vobec nevadi...ako som pisala, o tyzden tam mozu mat zas ine deti...takze oni si to rozdelia....minuly tyzden napr. mali viac malych deticiek

lili_mia
18. máj 2012

@lauraespozito čiže na háčkovaný svetrík si mám kúpiť radšej Danielu, či poznáš niečo vhodnejšie?

mata1976
18. máj 2012

cim vsetkym sa da prispiet ?

mirka907
autor
18. máj 2012

@mata1976 hracky, knizky...vid moj prispevok z dnes o 11:22

lauraespozito
18. máj 2012
lauraespozito
18. máj 2012

@lili_mia no na svetrík je lepšia Daniela je jemnejšia a v obchode mali naháčkované trošku takže si myslím že je jemnejšia než camilla

mirka907
autor
18. máj 2012

poctivo hlasim, ze prislo dalsich 6ciapociek... 🙂. Dakujem @tunylyk a @kibuk

ewana73
20. máj 2012

@mirka907 no ja hackovat neviem, som myslela nejake veci po synovi,teda odev a potom ma napadlo,ze to by bola asi volovina.... este som myslela na nejaky spotrebny material (napr.jednorazove plienky alebo mam napr.aj latkove klasika,ktore sme pouzivali vylucne len ako "podlozky" )..

trnka77
20. máj 2012

@mirka907 ahoj,tak mi začíname s knižkami,oslovím ešte pár ľudí a potom sa ozvem,kde ti to mám doniesť-ja som z košíc-časť sever 🙂

hhenike
23. máj 2012

@mirka907 ahoj. Tiez by som rada prispela ciapockou. Konecne som ju dokoncila, chcela som ich viac a skor, ale kedze som v 9 mesiaci, tak uz aj sedenie je troska problem. Snad sa aj takato mini snaha cení 🙂 Mozem ti ju poslat postou?

terina25
29. máj 2012

@mirka907 Ahoj,ja som ti včera poslala balíček s nejakými vecičkami.potom daj vedieť,či ti prišiel.a kedy sa to vlastne bude odovzdávať?

monalisatko
30. máj 2012

@mirka907 ahoj Mirka. Pred pár dňami som ti písala IP, že by som poprosila adresu kam sa dá poslať balíček.

mirka907
autor
30. máj 2012

@terina25 ahoj, balicek je na poste. listok vcera prisiel ale pravdepodobne sa tam dostanem az v sobotu...

mirka907
autor
30. máj 2012

@monalisatko neodpisala som? prepac....posielam adresu v IP

monalisatko
30. máj 2012

@mirka907 to nič, viem že aj ja keď mám viac IP za deň, tak sa stane že niekoho vynechám v odpovedi 🙂

mirka907
autor
30. máj 2012

@dnpo ...dakujem v mene detskej onkologie ...rada ti to poslem postou...napis mi prosim adresu do IP

anika11
30. máj 2012

@mirka907 ja niesom ani z Kosic a ani hackovat neviem,ale rada by som tiez nieco poslala.mozes mi poslat adresu? Inak..pekna myslienka..

dnpo
31. máj 2012

@mirka907 .mirka prosim ta nerob si s tym posielanim starosti mas okolo toho aj taj dost prace..ja nie som z tych neveriacich.bola som si ista ze sa to k detickam dostane posielala som to aby sa deticky potesili.dakujem ti za deticky pre ktore to robis.si skvela.anka

svetlankat
31. máj 2012

@lauraespozito Jani kedy ti mozem dorucit ciapocky?

vejula
31. máj 2012

baby ja sice v tom hačkovanií moc zručna niesom, ale čosi by som určite uhačkovala, aj ked to možno nebude tak rychlo ako vedia ostatne. Do kedy sa da zapajať s hačkovanymi vecami?

lauraespozito
31. máj 2012

@svetlankat hocikedy prezvon mi a ti zavolám a dohodneme sa :o)

svetlankat
31. máj 2012

@lauraespozito ok Jani

lauraespozito
31. máj 2012
mirka907
autor
1. jún 2012

baby, ktora ste z KE a chcete pomoct,mozete aj takto: http://www.teraz.sk/regiony/kvapka-krvi-pre-det...

Asi najpodstatnejsie: „Každý kto by chcel a mohol darovať krv bude vítaný na pracovisku NTS SR v Košiciach na Triede SNP denne v čase od 7.00 do 14.00 h a v utorok až do 17.00 h. Ak sa kdekoľvek v regióne nájde viac ako 25 darcov, môže za nimi vycestovať mobilná jednotka NTS SR,“

sue983
4. jún 2012

ahojte dievčatá.takže aj ja mám hotové nejaké dve čiapočky.trošku mi to trvalo keďže sa musím venovať ešte deťom.🙂pošlite mi adresu kam mám poslať čiapočky.

terina25
5. jún 2012

@mirka907 len sa chcem spýtať,či došiel balík.a kedy sa to vlastne odovzdá? 😉

mirka907
autor
5. jún 2012

@terina25 ahoj dnes som konecne bola na poste...si tam toho nabalila teda riadne 😀 😀 😀 ...chcela by som sa s Vami definitivne dohodnut na prvom julovom tyzdni....teraz idu deti k moru (tie uz vyliecene), aj my ideme na dovolenku, takze taky realny termin vidim prvy julovy tyzden....co vy na to?
@sue983
@lauraespozito

lauraespozito
5. jún 2012

@mirka907 mne to vyhovuje 🙂