Pomoc pre detičky na onkológii v Košiciach
Radi v tomto fore privitame kazdeho, kto chce pomoct detickam na detskej onkologii v KE. Nastartovala nas myslienka sikovnych mamiciek , ktore pre tieto deticky hackuju ciapky. To je aj nasa aktualna misia 😉... Aby sa mohol zapojit ktokolvek ...a nemusi to ostat len pri ciapockach...otvaram toto forum.
mirka907 ja mám 4 čiapočky len na 2 ročné detičky
@lauraespozito
to vobec nevadi...ako som pisala, o tyzden tam mozu mat zas ine deti...takze oni si to rozdelia....minuly tyzden napr. mali viac malych deticiek
@lauraespozito čiže na háčkovaný svetrík si mám kúpiť radšej Danielu, či poznáš niečo vhodnejšie?
cim vsetkym sa da prispiet ?
@mirka907 ok
@lili_mia no na svetrík je lepšia Daniela je jemnejšia a v obchode mali naháčkované trošku takže si myslím že je jemnejšia než camilla
@mirka907 no ja hackovat neviem, som myslela nejake veci po synovi,teda odev a potom ma napadlo,ze to by bola asi volovina.... este som myslela na nejaky spotrebny material (napr.jednorazove plienky alebo mam napr.aj latkove klasika,ktore sme pouzivali vylucne len ako "podlozky" )..
@mirka907 ahoj Mirka. Pred pár dňami som ti písala IP, že by som poprosila adresu kam sa dá poslať balíček.
@monalisatko neodpisala som? prepac....posielam adresu v IP
@mirka907 to nič, viem že aj ja keď mám viac IP za deň, tak sa stane že niekoho vynechám v odpovedi 🙂
@lauraespozito Jani kedy ti mozem dorucit ciapocky?
baby ja sice v tom hačkovanií moc zručna niesom, ale čosi by som určite uhačkovala, aj ked to možno nebude tak rychlo ako vedia ostatne. Do kedy sa da zapajať s hačkovanymi vecami?
@svetlankat hocikedy prezvon mi a ti zavolám a dohodneme sa :o)
@lauraespozito ok Jani
@svetlankat 🙂
baby, ktora ste z KE a chcete pomoct,mozete aj takto: http://www.teraz.sk/regiony/kvapka-krvi-pre-det...
Asi najpodstatnejsie: „Každý kto by chcel a mohol darovať krv bude vítaný na pracovisku NTS SR v Košiciach na Triede SNP denne v čase od 7.00 do 14.00 h a v utorok až do 17.00 h. Ak sa kdekoľvek v regióne nájde viac ako 25 darcov, môže za nimi vycestovať mobilná jednotka NTS SR,“
ahojte dievčatá.takže aj ja mám hotové nejaké dve čiapočky.trošku mi to trvalo keďže sa musím venovať ešte deťom.🙂pošlite mi adresu kam mám poslať čiapočky.
@terina25 ahoj dnes som konecne bola na poste...si tam toho nabalila teda riadne 😀 😀 😀 ...chcela by som sa s Vami definitivne dohodnut na prvom julovom tyzdni....teraz idu deti k moru (tie uz vyliecene), aj my ideme na dovolenku, takze taky realny termin vidim prvy julovy tyzden....co vy na to?
@sue983
@lauraespozito
@mirka907 mne to vyhovuje 🙂

zaroven by som sa chcela podakovat Anke, ktora do balicku pridala nejake peniazky. Odovzdam ich svokre, aby za ne detom na MDD kupili sladkosti.
Kto by si chcel overit, ci sa vsetky zaslane veci dostali do spravnych ruk, tu je linka na stranku detskej onkologie v KE aj s kontaktmi:
http://www.detskaonkologia.sk/