icon

Pomoc pre mamičku v núdzi

ladybird1l
12. jan 2012

Mile mamicky, dovolujem si Vas takto oslovit s prosbou o pomoc pre mamicku, ktora je v nudzi a zije vo velmi skromnych podmienkach. Zial osud to takto zariadil, a nema vychodisko sa z tejto situacie dostat..... Ma dve deti - 2 rocne dievcatko a 6 rocneho chlapceka, a na ceste je dalsie babatko. Zije sice s priatelom, ale od neho sa jej nedostava ziadnej podpory a ziadnej pomoci, ako to v beznych rodinach chodi, takze je vlastne odkazana sama na seba. Tymto by som chcela poprosit mamicky, ktorym to rodinny rozpocet dovoluje a mali by par drobnych veci pre este nenarodene babatko /dievcatko/, ci by mohli venovat tieto veci mamicke s detmi. Velmi pekne Vam dakujem.

karinka222
31. okt 2014

Dobrý deň..Som slobodná mamička v hmotnej nudzy.Mám 10mesačnú dcérku,ktorá mala problemy s nožičkami mala 4mesiace sadričky na nožičkach a 2 mesiace remence,,od narodenia jej zistili že ma zrastené obličky 😢 .Môj mesačný príjem je 223e s toho poplatím mesačné poplatky a ostane mi 10e na mesiac..som veľmi zúfala s toho..Rodičia mi zomreli,krorý mi veľmi chýbaju keby žili neocitla by som sa v taketo situácii.Nemám za čo kúpiť dcérke,plienky,mliečko hyg.potreby a kde su este ostatne potraviny...ťažko sa mi žije veľmi....Bola by som rada keby sa niekto našiel a trošku nám pomohol..viem každy to ma v živote ťažke ale ja už takto dalej nevladzem....Dakujem

daniela1461
8. jan 2015

Dobrý deň mamičky. Vidím, že je tu plno mamičiek, ktoré sú v zložitej situácii. Máme to my mamičky ťažké, ale my šťastnejšie máme rodiny, ktoré nám pomôžu. Ale sú aj také, ktoré nemajú nikoho. Aj u nás v dedine je mamička, ktorá nemá nikoho.Dve dcérky jej vzali kvôli zlým životným podmienkam. Nemá vodu, plyn, elektrinu. Najhoršie je, že čaká bábätko a nemá sa s ním kam podiet. Má veľmi veľký dlh na elektrine. Pomôžte Prosím, nech môžu deti rásť S mamou. Ja pomáham koľko môžem, ale nemám peniažky ,aby som jej pomohla. Preto sa obraciam na vás. Ak sa nájde dobrá duša čo na to má, pomôžte Prosím vás. Dakujem

bandzalka
27. jan 2015

@ladybird1l a dievcatko ma aku velkost?

bandzalka
27. jan 2015

@daniela1461 to je naozaj zle viem co to je i ked nastastie ja mam aspon moju dcerku pri sebe asi by som to neprezila keby my ju vzali toho sa najviac bojim

veroni000
24. mar 2015

Ktorì dobr srdecni by od vas im daroval deckè veci 5mesiace vnucka chlapceka Prosìm vas o pomoc. vopred dakujemveronika

galka1709
12. okt 2015

Dobrý deň,prosim vas kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi.. detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...velkosti na chlapcov 74,98,120.a cerka ma velkost 92.velmi vam budem vdačna

bijanita
1. dec 2015

@mamiatko dobri den mala by som zaujem mam malu dcerku 2 rocnu a babetko na ceste 🙂 dakujem

bijanita
1. dec 2015

@bijanita a ak by ste mi pomohli ostatne mamičky vo pred dakujem 🙂 🙂

veroni000
2. dec 2015

dobry den.ci by som od vas dostala pomoc som mimo nudzy zijem sama mam 14 rokov syna je lieceny na epilepciu mame nyski prijem stoho platim najomne co mam zostane to je mam malo na krytie potrieb dakujem pekny den

betusa
3. feb 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

mamiatko
8. mar 2016

Ahojte
rada pomôžem, ak nevadí aj občas na vecičkách sem tam fiačik môžem pripraviť aj pre staršie detičky
Veci sú po len mojich troch deťoch. Mám aj hračky , kočík.... darujem .
Majka

betusa
15. mar 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

bijanita
16. mar 2016

Ahojte maminky som mladá mamina a mám 2 ročnu dcerku a čakam druhé babétko chlapčeka som na zlej finančnéj situacií ak možem poprosit o PODAROVANIE vecí a potreb pre deťičky moc by som bola vdáčná...DAKUJEM 🙂

mamanikka
16. mar 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@bijanita ake velkosti? 🙂

bijanita
16. mar 2016

@mamanikka poslala som spravu dakujem

ivetkalm
20. mar 2016

Ahojte...rada aj ja pomozem nejakej maminke,mam nejake vecicky po 11 mes dcerke ci 6 r synovi,autosedacku vajicko,plysove hracky,ak by nejaka maminka potrebovala nieco rada pomozem...

kaja1
7. apr 2016

@bijanita darujem vecicky pre babatko, vacsina 0-3 mesiace, niektore aj 3-6 mesiacov

bijanita
15. apr 2016

@kaja1 ak je vasa pomoc stale aktualna bola by som vam nesmierne vdacna dakujem

kaja1
15. apr 2016

@bijanita uz to zial nie je aktualne. Ked ste sa neozyvali, posunula som vecicky inej mamicke..

betusa
17. máj 2016

Zo srdca ďakujeme všetkým za venované 2%, veľmi si to vážime. Do konečnej sumy nám však ešte málinko chýba, preto ak niekto môže prosím pomôžte nám akoukoľvek čiastkou, keď sa to spojí veríme, že to dotiahneme dokonca a liečenie budeme môcť absolvovať. Ďakujeme veľmi. IBAN: SK4609000000000461926076 https://www.ludialudom.sk/vyzvy/3190

brunhilde
31. máj 2016

Dobry den... ak potrebujete nejake veci pre deti, rada pozem. Veci po 2.detoch, velmi zachovale, niektore malo co nosene, ako nove. Od veku cca 4-5.rokov az viac, dievcenske a chlapcenske, nieco aj moje, velkost 36 - tie su uplne ze ako nove. Rada pomozem rodinam v nudzi. Bud osobny odber, HE alebo za postovne na dobierku.

majuss125
18. júl 2016

Dobry den,nenasli by sa prosim u niekoho nejake oblecenie,hracky,..pre 14mes.dievcatko? Dakujem velmi pekne

veron24
22. aug 2016

@bijanita
dobry den, mam poodkladane veci po mojom 4rocnom synovi, vela veci uz od narodenia ,ak by pomohli, poslem balik, ak je aktualne, poslite mi adresu,
dakujem
veronika

liaka
22. aug 2016

Darujem šmolkové plavky na vek 7-8 rokov za poštovné.

bijanita
23. aug 2016

@veron24 Andreja hlinku46 cernva ďakujem pekné

veron24
24. aug 2016

@bijanita este meno priezvisko a psc poprosim. Mozem poslat vecicky od malicka, ano? Dakujem Veronika

bijanita
25. aug 2016

@veron24 sabina facunova andreja hlinku46 cernova 03401dakujem vam a ano od narodenia ties moze bit dakujem este ras a kedy asi posete?

bijanita
25. aug 2016

@bijanita 03406 pomilila som sa psc

veron24
25. aug 2016

@bijanita dobry den, zajtra poslem, len poprosim ho prevziat, lebo to bude 10 kg balik, aby sa mi to nevratilo spat, to by som muslea platit este spatne postovne. Dakujem

saskia77
27. aug 2016

Darujem hracky pre chlapceka vo veku 3 roky a vyssie, tiez aj pre dievca - Hannah Montana vankuse, vaky, zapisniky, High School Musical - zapisniky, plagaty, lampu, batoh, kabelka..... za postovne. Mozte mi napisat IP.