Pomooooc, kúpim od vás potraviny
Dobre rano obchody su zavrete to mi je jasnee.je tu niekto okoli surian ktory ma spraveny nakup chcela by som si odkupit nieco odvas zaobchodne ceny budem vdacna
@sana611 Poučenie do budúcna pre vás: mať zásoby primerané zo všetkého. Ja by som hocikedy langoše mohla urobiť. Múku, droždie, mlieko mám stále. Syr, kečup, cesnak, prípadne smotana by tiež mala byť samozrejmosťou v domácnosti. Nateraz im uvarte/upečte to, na čo suroviny doma máte.
a co tak porposot susedov kamaratov o pomoc? pripadnne skocte na vacsie benzinky v niektorych maju aj potraviny napr. ba vlcie hrdlo
Gazdiná ako sa patrí keď ani kilo múky nemá doma...😉
keby si bola bližšie tak ti to kilo múky dám...
@sana611 prepáč ale toto mi naozaj príde scestné, ešte ekby si nemala čo jesť lebo sa vrátiš do prázdneho bytu z nemocnice qlebo prídete domov s celou rodinou z karantény to pochopím....ale lebo niekto dostal na niečo chuť? no nech si ju nechá zájsť....prípadne popros susedu že zajtra vrátiš....
Lebo dostali chut deti a muz 😂😂 umieram 😂👏 a ty namiesto toho, aby si im povedala, ze nic na to nemate a na obed bude nieco ine, budes vypisovat po nete, kto ti da nie 1, ale 10 surovin 🤦

Neviem, v iných témach spomína len dcéru - trojročnú, takže asi ťažko zabudla dcéra kúpiť a toto by predsa mala mať na starosti mama, či je doma alebo nie kg múky. Problém bude asi niekde inde, možno je v ťažkej finančnej situácii (podľa ďalších tém, kde pýta darovať linku, dvere a spomína, že manžel ostal doma s dcérou a ona nepracuje, čaká na predĺženie RP. Ale zase začať to riešiť v nedeľu ráno... a vyhovárať sa na deti a muža, keby napísala skôr, verím, že by sa našla žena, ktorá nebýva ďaleko a tých pár vecí za pár eur by jej poskytla. Ale dúfam, že to nejako už vyriešila
boze boze.... a ja hlupa som rychlo otvorila forum s nazvom "Pomooooc" ze reku pomozem ked je niekto v nudzi ale toto ? niekto je len rozmaznany 👎

To fakt jeden den nepocka!??!