icon

Pomooooc, kúpim od vás potraviny

sana611
10. máj 2020

Dobre rano obchody su zavrete to mi je jasnee.je tu niekto okoli surian ktory ma spraveny nakup chcela by som si odkupit nieco odvas zaobchodne ceny budem vdacna

krisbar
10. máj 2020

To fakt jeden den nepocka!??!

sana611
autor
10. máj 2020

@krisbar nie lebo dostali deti na plnene langose aj muz

korunka1
10. máj 2020

@sana611 a to im nevies povedať,ze na to nemaš suroviny a nic z toho nebude? Nech na to do buducna myslia skôr

veronikaszabova
10. máj 2020

@sana611 tak im urob nieco ine 🙈

mondolina
10. máj 2020

😂😂😂

tenerifka
10. máj 2020

😂😂😂

asia83
10. máj 2020

@sana611 Poučenie do budúcna pre vás: mať zásoby primerané zo všetkého. Ja by som hocikedy langoše mohla urobiť. Múku, droždie, mlieko mám stále. Syr, kečup, cesnak, prípadne smotana by tiež mala byť samozrejmosťou v domácnosti. Nateraz im uvarte/upečte to, na čo suroviny doma máte.

klarissa25
10. máj 2020

Odpadnem asi uz 😂🤣😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

juliet86
10. máj 2020

a co tak porposot susedov kamaratov o pomoc? pripadnne skocte na vacsie benzinky v niektorych maju aj potraviny napr. ba vlcie hrdlo

deti95060810
10. máj 2020

Gazdiná ako sa patrí keď ani kilo múky nemá doma...😉
keby si bola bližšie tak ti to kilo múky dám...

mogaa
10. máj 2020

@sana611 prepáč ale toto mi naozaj príde scestné, ešte ekby si nemala čo jesť lebo sa vrátiš do prázdneho bytu z nemocnice qlebo prídete domov s celou rodinou z karantény to pochopím....ale lebo niekto dostal na niečo chuť? no nech si ju nechá zájsť....prípadne popros susedu že zajtra vrátiš....

sisa_s
10. máj 2020

Lebo dostali chut deti a muz 😂😂 umieram 😂👏 a ty namiesto toho, aby si im povedala, ze nic na to nemate a na obed bude nieco ine, budes vypisovat po nete, kto ti da nie 1, ale 10 surovin 🤦

sticker
daganov
10. máj 2020

Neviem, v iných témach spomína len dcéru - trojročnú, takže asi ťažko zabudla dcéra kúpiť a toto by predsa mala mať na starosti mama, či je doma alebo nie kg múky. Problém bude asi niekde inde, možno je v ťažkej finančnej situácii (podľa ďalších tém, kde pýta darovať linku, dvere a spomína, že manžel ostal doma s dcérou a ona nepracuje, čaká na predĺženie RP. Ale zase začať to riešiť v nedeľu ráno... a vyhovárať sa na deti a muža, keby napísala skôr, verím, že by sa našla žena, ktorá nebýva ďaleko a tých pár vecí za pár eur by jej poskytla. Ale dúfam, že to nejako už vyriešila

greta2017
10. máj 2020

boze boze.... a ja hlupa som rychlo otvorila forum s nazvom "Pomooooc" ze reku pomozem ked je niekto v nudzi ale toto ? niekto je len rozmaznany 👎

sana611
autor
15. máj 2020

@sisa_s nie dat ale kupit ale od tedy som uz tolko napiekla a vyvarala ze boli toho dost len mi je luto podaktorych co uz podpichovat treba 🤣🤣