Ponaučenie pre rodičov navštevujúcich festival Pohoda
Dúfam že rodičia čo ťahajú svoje deti na pohodu majú konečne ponaučenie
👆
Na Pohodu by som nesla, ani keby mi platili. Neznasam masovky. S detmi uz vobec. Suhlasim, nevhodne miesto pre male deti
Každý, kto nereflektuje na predpoveď počasia, kde od obeda hlásili príchod silných búrok, je hlupák, a tú s kočíkom by mala stíhať sociálka. Viac rozumu má sliepka s kurencami pod krídlom. Zobrať na festival puberťáka je asi o inom. Ale búrka je búrka. A deti majú v noci spať
Ponaucenie z coho??? Ze si priroda robi co chce? Za to predsa festival nemoze. A ja dufam ze sa budu konat aj dalsie rocniky a kludnw aj pre rodiny s detmi.
mne sa ešte šialene páči ako na základe jednej baby slovom 1 ktorá nezvladla a podcenila situáciu a informácie odsudzujú a kopu do všetkých, aj tento prispevok je v množnom čísle ?
na základe čoho jedného zlyhania sa to hodí do jednoho vreca a kope v množnom čísle
a zaraža ma reakcie veriacich, ako to jasne vyhlásili a zhodnotili to mi padá sánka dokonale

Všetko to bolo naparadu zorganizované, úžasné, krásne, 29 zranených, pche veď to nič nie je. Aj to bábätko v kočíku prežilo a aké to bolo dojímavé, všetky ostatné bábätká, čo spali v postieľkach mu určite závidia. Trasie sa mi sánka od dojatia. Možno maminka dostane aj ocenenie od Zuzany.
A áno, chodievala som na pohodu, kým sa z nej nestal festival politickej piesne, čo je veľká škoda. Bola som na x koncertoch. Ale jedno viem naisto. Určite by som sa tam nepromenadovala večer v búrke s kočíkom.