Poradíte mi dobrý parfém?
ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki
a este odporucam vone od Lalique napríklad Reve d´infini je fakt krasna a na styl light blue od dolce ale neni taka otrepana.. Lalique ma nadherne tajomne vone a hlavne ze ju nema na ulici kazda druha ako napríklad Versace bright crystal-tu nemozem ani citit a a uz ani vidiet
@lenadka vtacik je bud na klasickej Amour alebo na Amour Florale, ta ma priehladno-biely flakon.
https://www.parfemy-elnino.sk/kenzo-kenzo-amour...
@sintra ono to vzniklo hlavne tým, že sestra s mamou mi ho chcela kúpiť, pre mňa to na MD boli vyhodené peniaze. Len silou mocou parfém a aký chceš dvije narodeniny a aj tak vždy iný kúpili. A ani za svet sa dohodnúť že dajte peniaze ja si ho kúpim, nieee musí byť prekvapenie. Teraz svätosvete tvrdím, že už trafili 😂 chcem tento
https://www.parfemy-elnino.sk/kenzo-kenzo-amour...
A naposledy som dostala tento
https://www.parfemy-elnino.sk/kenzo-jeu-d-amour...
Dúfam, že týmto už majú srdce na mieste a parfémy si budem kupovať sama 😊
@sintra všetky Kenzo voňajú v podstate pekne okrem toho s vlčîm makom to je pre mňa doslova smrad. Bola u mňa švagriná a tá že aký pekný flakon a ja že zober si ju, mne sa nepáči. Vyskúšala aj nevzala si ju. Občas ju stretnem do vzduchu ako osviežovač 🙊 bolo mi ľúto ju úplne vyhodiť a manžel ju vzal raz na veľkú noc a skoro minul 😄
Odporúčam tento eshop na parfumy: http://fmgroupshop.sk/. Sú to inšpirované vône, mne osobne sa páči FM 33 inšpirovaná vôňa od Dolce Gabbana - Light Blue. Objednávam si odtiaľ raz za čas. Žienky aký parfum je obľúbený u vašich mužov?
@lenadka Samozrejme. To mas ako si kupit original Nike a Nike od cinana. Neporovnatelne
@robodracica Presne ako pises
@mircalla mám to odskúšané, moja rodina mi každé narodeniny kupuje originálne parfémy, v podstate essens som mala tiež pár od švagrinej čo mi ich ako registrovaná objednávala so zľavou cez seba. Pre zmenu, že tento lacný mi nebude ľúto mînať len tak. Bola som prekvapená ohlasmi. Dokonca jeden kolega chodil ku mne d kancelárie raňajkovať, že u mňa to vždy ak krásne vonia ... Tak som len dvíhala obočie, že to je už len dôvod 😁 Len pár dní dozadu som porovnala prvý krát originál Lanvib Eclat d'Arpege a originál essens W102 inšpirovaný touto vôňou. Ráno som si oba dala na predlaktie. Musím povedať že vôňa nie je celkom totožná v essens som cítila čosi navyše vo vyššej koncentrácii. Na obed som cítila obe rovnako, pobede o 15-tej som cítila len essens. Tak to má presvedčilo a zaregistrocala som sa sama, že budem sebe zbierať bodíky a zľavy, nie cez švagrinú. V podstate aj nie si spokojná parfém esesns môžeš bez udania dôvodu do 30 dní vrátiť otvorený použitý. Neotvorené do 90 dní.
Tie, ktoré si potrpite na drahy parfum, ako často si ho kupujete a koľko ste ochotné za to dať?
@lenadka Tak podla mna smejd je ten, co kopiruje original. Podporovat original slovenske vyrobky a slovenske fejky je rozdiel. Inak moj partner je fakt expert na parfemy a fakt sa tomu venuje, takze by ti ten rozdiel asi vysvetlit lepsie ako ja (doma ich ma asi 20). Zato ze necitis ty rozdiel, neznamena, ze tam nie je. Niekto, kto sa ozaj vyzna citi tu chemiu a syntetiku
A ja rada podporim slovenskych vyrobcov, najma potraviny kupujeme najma slovenske. Napodobeniny nepodporujem uz len z principu
@lenadka
@lorela
@mircalla
pracujem s essens, tak iba chcem vysvetliť, že parfumy essens nie sú žiadne fejky, ale kvalitné parfumy Vysledok je, ze je vona za neporovnatelne mensiu cenu. Pricom trvacnost vone je castokrat vyssia prave týchto parfemov.
Je to tym ze obsahuje minimalne 20% vonnych zloziek (je to naozaj parfem).
Zatial co v parfumerii castokrat kupite maximalne parfumovu vodu (15 az 20%), alebo toaletnu vodu (5 az 15%).
Co sa tyka vonnych esencii, tak tie pre znackove parfemy aj tieto vyraba rovnaka firma seluz..
pri drahých parfumoch platite hlavne za reklamu, za flakon a za meno.. essens má všetky parfumy v rovnakom flakone bez mena, len pod kódmi, zato je cena týchto parfumov taká nízka..
Prepáčte chyby v texte píšem aj sa hrám s malým a mobil mi upravuje posvojom. Nivea je to Novej 😊
@lorela ja neporovnavam, iba som uviedla ako to je pri essens parfumoch, essens má aj tri svoje parfumy, ktoré dva z nich stoja 40 a jeden 80€ a má svoj flakon aj meno
radšej budem mať parfum od essens, lebo si viac potrpim na kvalitu ako na meno/nazov a ukazovať koľko stál parfum či 20€ alebo 200€ keď ten drahší o kvalite sa ani nedá hovoriť.. platim za parfum, nie za flakon a za meno a ešte im na reklamy

@sintra taký vtáčik kolibrik bol na flakone.