icon

Poraďte banku na vedenie bežného účtu

zvonkohra
18. feb 2013

Ahojte...Chcela by som vediet ktora banka je podla vas ta naj klasicky na bezny ucet kde vam chodia vyplaty...Ja mam v slov.sporitelni 8r ale to co sa tam deje za poslednu dobu je dost vela,najviac co ma nadchlo je ze manzel vyberal peniaze pri okienku a bolo nam odratane 2eura ako poplatok je mozne?nikde inde peniaze nevyberam len v ich bankomate...pri okienku sme museli vybrat lebo som nemala novu plat.kartu potom su tam este mes.poplatky,polatok za internetbanking...takze len tak ide vyse 5eur do vzduchu dakujem za vase nazory

sissy27
18. feb 2013

@zvonkohra mbank a zuno máš bez poplatku, akurát si teda nevieš vložiť / vybrať peniaze na pobočke,len cez bankomat...

jessica2225
18. feb 2013

@zvonkohra ja mám dexiu teda prima banka a som spokojná

liz_lemon
18. feb 2013

@zvonkohra ja mam tiez v SLSP ucet, a platim len 2,30 E mesacne a uz nic nevyse, len tusim z bankomatu, ale ja vyberam tak raz za rok, takze mi je to jedno
ak nechces platit uplne nic, tak sa oplati Zuno, ale tam sa vobec nedaju vyberat peniaze na pobocke, a z bankomatu je len 1 vyber mesacne zadarmo, inak sa plati 0,80 E, ak by si mala Ucet plus, tak musis vybrat min. 50 E
http://www.zuno.sk/pomoc/uzitocne-informacie/ce...

zuzanale
18. feb 2013

@zvonkohra my sme tak odišli z dexie teraz primabanky lebo odkedy ich kúpila penta katastrofa platili sme cez 3€ mes poplatok vklady na vlastný účet 0,50€ zrušili výbery cez cudzí bankomat zaviedli mesačný polatok za bankomatovú kartu atď čo účet predražilo kvalitne a nevykompenzoval by to ani nový ktorý vracia % z platby kartou takže sme sa vrátili po 7mich rokoch späť do otp keďže splňame podmienku 550€ mesačne obrat na účte máme vedenie za 2€ a v podstate nič iné neplatíme IB je v tom vklady na účet tiež bankomatovú kartu embosovú v cene bez poplatku druhú za 7€ ročne ...

čo sa týka výberu na prepážke v banke asi nenájdeš banku ktorá toto nespoplatňuje 😝

sisaha
18. feb 2013

@zvonkohra tie vybery na okienku su spoplatnene vsade.Mozno je rozdiel v banke, ale je vsade. Ak mas cas, stiahni si sadzobnik poplatkov z viacerych bank a porovnaj si co sa ti viac oplati. Ja mam TB a kazdy mesiac spravim viac ako 10 operacii kartou - preto napr poplatok za vedenie uctu je 2,50. Inak 5 eur..

ajozka
18. feb 2013

jednoznacne mBank, odporucam nechat si posielat vyplatu na eMax alebo eMax Plus ucet a potom si prevadzat peniazky podla potreby na mKonto, platobnu kartu mat len od mKonta. neodporucam mat veskere penazia na ucte ku ktoremu je karta. cez net sa da potom aj menit denny a mesacny limit. s kartou sa da platit na webe. vrelo odpurucam.

zuzana909
18. feb 2013

@zvonkohra pokiaľ nechceš platiť žiadne poplatky, tak potom mbank, ja mám tento účet cca 4 roky a zatiaľ som za vedenie účtu neplatila ani raz.
je pravda, že z bankomatu peniaze nevyberám, vyberala asi tak raz, ak potrebujem tak zaplatím kartou.
veľká nevýhoda je, že peniaze si na účet musíš poslať alebo ti ich musí poslať niekto iný, ak potrebuješ tak si ich vieš aj sama poslať na účet pomocou poštovej poukážky.
keď ti skončí expirácia karty tak v predstihu ti pošlú poštou novú kartu domov, túto kartu si musíš cez internet banking aktivovať aby sa pri strate nedala zneužiť.
platby realizuješ cez internet banking a overuješ pomocou sms.

zvonkohra
autor
18. feb 2013

Tak nieze nechcem vsetko zdarma len mi pride vela v ssp

cecil36
18. feb 2013

@zvonkohra urcite neodporucam mBank ani Zuno, nepodliehaju slovenskej ochrane vkladov. P.S. Do polskej banky (mBanka) by som svoje peniaze urcite nevolzila 😉 A ake mas mesacne poplatky?

liz_lemon
18. feb 2013

@cecil36 ale Zuno podlieha rakuskej ochrane vkladov, a ta je v rovnakej vyske ako u nas, detto polska

cecil36
19. feb 2013

@liz_lemon lenze napriklad pri tej polskej mBank mozes svoju hotovost dostat v polskych zlotych. Tak to dakujem, neprosim si 😀

spisiacka
8. feb 2014

neviete poradit banku na vedenie bezneho uctu? Aby poplatny neboli priliz vysoke a bol v tom aj internet banking? Dakujem