Poraďte darček pre priateľa k narodeninám.

siska012
7. júl 2019

Ahojte, s priateľom sme spolu 2 mesiace a blížia sa jeho narodeniny... Mňa nič nenapadá, nechce kupovať tie trápne gýčové veci ako pohár alebo vankúš s fotkou a podobne blbosti. Chcem niečo originálne, nie príliš drahé ale originálne, napr. Nejaký zážitok, poradíte? Nejaké záľuby teda nemá, vieme chodiť na turistiku, výlety, vie chodiť behávať ale to je tak všetko...

jana_eyre_2
7. júl 2019

pozicajte si stan, vyrazte na turisticky vylet, urob vela jedla, kup mu pivo a oslavte to tak.. 😀 myslim ze nejake darceky nie je potreba..

hettinka
7. júl 2019

Kúp mu funkčné tričko na beh a vytiahni ho na spoločný piknik v prírode, upec tortu, alebo muffiny. Na veľké dary je asi zatiaľ čas.

kimchi_na
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
arcticcode
7. júl 2019

Rozhodne strelnica na hodinku. Po tom kazdy chlap tuzi, strielat z ozajstnych zbrani. Zbrojak netreba

pininka1
7. júl 2019

@arcticcode no veruze po tomto každý chlap netúži. Môj muž je vojak a paradoxne neznasa strieľanie a ísť raz za rok na povinné streľby je preňho utrpenie. Keby som toto dala ja mužovi ako darček, asi by som išla strieľať sama.

arcticcode
7. júl 2019

@pininka1 tak to je na urovni vojak, co neznasa strielanie 😀 akoby kuchar neznasal varechu, ale ok, to som ja nrmal odkial vediet. Tak sory. My sme boli so zenou v liptovskom jane vo wellness s masovym tanierom na tri hodiny. Sami. Stalo to asi 48€ sa mi zda.

pininka1
7. júl 2019

@arcticcode ale veď sa nezlost, ja len píšem že nie každý chlap má rád strieľanie a mimochodom.moj muž robí na takom úseku kde zbrane absolútne nepotrebuje, tak ich ani nemusí oblubovat.

lelet1609
7. júl 2019

@pininka1
@arcticcode aj môj muž je vojak a nejak mimo svojho povolania ho to ozaj neláka 😁 dokonca môj brat chcel ísť na strelnicu a povedali mu že len zo zbrojným tak s ním pôjde manzel aby bol doprovod 😂

@siska012 nejaké športové tričko by som mu asi kúpila ak má rad turistiku , pripadne ak nemá tak turisticky ruksak 🙂

abbey1
7. júl 2019

Navrhla by som romantický víkend niekde v zahraničí ideálne. Tam si každý nájde svoje a je to niečo iné zasa.

arcticcode
7. júl 2019

Tak hej no. Su aj muzi, co nemaju radi prsia 😀

fd31
8. júl 2019

Ako píšeš, že ste spolu 2 mesiace to je dosť malo na veľké darčeky. Ja som spolu s priateľom už 3 roky a stále ho s niečím poteším. Napr. Môžeš mu dat nejakú voňavku a zároveň aj fotku vašu v ráme a na druhej strane toho rámu nejaký milý odkaz. A výlet do prírody. Je to dosť milé aj keď obyčajne. Ale môj sa poteši všetkému. Alebo mu skus upiecť tortu alebo muffin a pichni sviečku do nej.

adelakom12
8. júl 2019

@siska012 zahrajte si spolu nejaký šport napr squash. Chodte na squash, tak na vecer, tak do kina 🙂