Poraďte dobrý telefón s dobrým foťákom
Ahojte 🙂 viem že na túto stránku to asi nepatrí ale kedže je aj forum na tému volné diskusie tak pridávam svoju..Mám v pláne vymeniť starý mobil za niečo lepšie..Zrejme by som rada nejaky android..a hlavne aby mal dobrý fotoaparát...Lenže zatial som nič nenašla čo by sa mi pozdávalo..Okrem teda Iphonu 5 ale vraj sa dosť kazia..tak neviem...Nemáte nejaký tip? 🙂 Ďakujeeem
@petra2226 poradila by som ti iPhone 5s, ale teda ten nechceš 🙂 má asi najlepší foťák, fakt super. Zatiaľ nepokazený, ani žiadny čo poznám a že ich poznám mraky.
Ja mám Nokiu Lumia 620. Robí fakt krásne fotky aj videá a keď som pochopila systém, tak sa mi aj s ním dobre robí.. (predtým som mala klasický mobil). 🙂
No momentálne ma najviac oslovil LG optimus L9 ii...vyzerá super a foťák mé presne taký ako iphone...takže o nič by som neprišla 🙂 ale dakujem za vaše názory, pozrem aj tie 🙂
Ktorý z týchto dvoch telefónov by ste doporučili? LG L70 alebo Prestigio MultiPhone 3451.

Samsung galaxy lll, IV, V....dobrý telefón a foťák má super. Ja mám HTC a tie majú foťáky šrot 🙂