icon

Poraďte individuálny koníček pre ženu na dedine

17. aug 2024
Strana
z2
janinah
17. aug 2024

kvety

minenkak
17. aug 2024

Beh, chôdza ,knihy,krčma,zvieratá,chlapi,vyšívanie,strikovanie,

autor
17. aug 2024

@janinah čo s kvetmi?

autor
17. aug 2024

Myslím zenu 25rokov

kiki68
17. aug 2024

Hocico popravde, kvety a rozne dekorovanie je hadam standard. Tiez pecenie je podla mna super, Ale mozes robit hocico.

mk1111111111
17. aug 2024

Ja som myslela, ze konicek znamena, ze Ta nieco bavi. Tak ako Ti mozeme poradit my?

minenkak
17. aug 2024

Však asi všetky športy čo môžeš sama robiť,krava,päsť dojit ,to sa dá celý rok,husy pásť

janinah
17. aug 2024

no čo s kvetmi? pestovať,sušit,aranžovať,darovávať,predávať....ale treba mať k tomu vzťah

lujza123
17. aug 2024

Beh, beh a ešte raz beh.
Ked nie beh tak turistika, prechádzky so psom
Ak je kreatívna a ma doma dielňu tak výroba hocičoho, napríklad renovácia nábytku, pletenie kosikov, vnútri šitie, maľovanie obrazov, vypaľovanie do dreva, výroba šperkov
Vonku záhrada, spomínané kvety - pestovanie, výroba vencov, vianočných dekorácií, domáci milacikovia napríklad chov nejakého čistokrvneho plemena

Ak je akčná a spoločenská tak organizovanie hocičoho, cez eurofondy alebo zbierky urobiť nové detské ihrisko, altánok s miestom na opekanie, organizovať rôzne stretnutia, záujmové kruzky

vakatko
17. aug 2024

Pozri si videá Zelenej bosorky na You Tube, možno Ťa inšpiruje 🙂

anjelicek26
17. aug 2024

To iste,co v meste.. Sport,kvety,domace zvieratá, rucne prace.. to není len o veku.. ale o tom,co ta bavi

autor
17. aug 2024

@anjelicek26 keby som vedela aka aktivita ma bude baviť dlhodobo.. vždy s niečím začnem a po čase skončím.

anjelicek26
17. aug 2024

No ale nevyskusas nevieš.. ja dodnes sijem,ked je čas a nalada.. vypnem pri tom hlavu a mobil a to je dobre🤣

madeincssr
17. aug 2024

Bajk/ebajk, skuter 125, atraktivny hudobny nastroj (kurzy na nete), tvoriva cinnost (kurzy na nete), turistika, zajazdy (poznavacie), autoturistika (hrady, zamky, parky, priroda, muzea, galerie, kupaliska/termaly, divadlo...), geocaching, bedminton, nejaky tanec/fitness/zumba/joga...

melanta
17. aug 2024

Beh, silový alebo funkčný tréning doma, joga či zumba doma, šitie, vyšívanie, čítanie, učenie sa jazykov, online kurzy.

koniarova
17. aug 2024

Aký je rozdiel medzi konickami ženy na dedine a ženy v meste?🤔🤔

autor
17. aug 2024

@koniarova taky, ze ak chcem ísť niekam napr.na kurz tak musím cestovať ešte 30 minút kým tam dôjdem 😀 hľadám niečo také, čo môžem praktizovať hneď keď ma pohltia zle myšlienky.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
melanta
17. aug 2024

hľadám niečo také, čo môžem praktizovať hneď keď ma pohltia zle myšlienky - turistika, cvičenie doma (silový tréning či joga), štúdium jazykov, štrikovanie, háčkovanie, čítanie kníh, vyrábať niečo z hliny, je toho toľko. Len je potrebné chcieť. Naozaj chcieť. Nielen písať že chceš, pritom mať na všetko výhovorky.

martinmmartin
17. aug 2024

tatoo removal

natalienka12
17. aug 2024

Este mozes byt influencerka 😂

natalienka12
17. aug 2024

alebo OnlyFans 😂 to ta bude bavit

babababka
17. aug 2024

puzzle,maľovanie podľa čísel,čítanie

stefka33
17. aug 2024

V jednom kuse by som chodila na huby. Aj úžitok je z toho a aj kondičku naberieš, psychohygiena, relax... Keby toho mám už priveľa tak susedom rozdám, na zimu nasuším... Dokonalý koníček na vidieku.

kajakamura26
17. aug 2024

@stefka33 super nápad 👍🏽👍🏽

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
akvi
17. aug 2024

Ťažko sa radí, keď sama nevieš, čo ťa baví. Ja napríklad som sa našla v zahradniceni, milujem sa hrabať v hline, sadiť, starať sa o to, túžim po väčšej záhrade, viem si predstaviť mať aj nejaké tie zvieratá, sliepky, husi a pod. A s tým súvisí aj spracovanie surovín, rada robím lekvár, zavaram a pod. A ja som sa napríklad aj vrátila k záľubám z detstva, normálne si plním sny a robím, čo som si myslela, že už v živote nebudem.

cimage
17. aug 2024

Mozes zavarat ovocie a zeleninu, ocenis v zime, ze zbehnes do spajze a mas vlastnu zasobu.
Nevieme ci si kreativny clovek, alebo skor sportovy. Je jedno, ze ta to nedrzi dlho, ved vyskusas a ked nie, tak skusis ine.

katka700
17. aug 2024

V dnešnej dobe online kurzov a video návodov zdarma nepotrebujes nikam chodiť 😊

Strana
z2