icon

Poraďte individuálny koníček pre ženu na dedine

17. aug 2024
Strana
z2
madeincssr
17. aug 2024

@katka700 ano, len ci prave neustale sedenie doma (len s displejmi/obrazovkami) neplodi neskorsie zle psychicke stavy, skreslenie reality, nevidenie obycajnych (krasnych) veci okolo nas.

autor
17. aug 2024

@madeincssr no a presne kvôli tomu chcem zaplniť voľný čas nejakpu aktivitou vonku, pretože dnu som cele dni a už mi to škodí 😀 najlepšie nejaká fyzická aktivita.

unicornlady
17. aug 2024

Na pinterest-e sa dá nájsť veľa kreatívnych vecí na vyrábanie (urobiť si dekoráciu do obývačky, do izby, môžeš pozrieť jesennú ozdobu, vystrihovačky z papiera..)

Čítať knihy (ja mám rada psychológiu či historické romány na oddych)

Činnosti môžeš striedať, nemusíš sa jednej venovať stále dookola, to by ťa ani nebavilo.
Raz sa poriadne ponaťahuj podľa nejakého videa, napr.
https://www.youtube.com/@LillySabri

potom si môžeš vyrobiť z prírodných vecí napr. jesenný veniec, výzdobu

knihu napr.
https://www.martinus.sk/2913075-nadej-je-pri-na...

katica06
17. aug 2024

Zlé myšlienky...hmm chod kopať do záhrady, alebo kosiť či drevo pripraviť na zimu ak máš veľa času a prebytočnej energie

madeincssr
17. aug 2024

AUTORKA a nie je v okoli niekto (matka samozivitelka, osamely starky, osamely mlady clovek...) komu s niecim pomoct/pomahat? Mohlo by to mat priaznivy vplyv na obe strany.

danica2711
17. aug 2024

ja cestujem 30 minút a viac bežne v rámci Bratislavy a nepovažujem to za "cestovanie", ale proste presun, aby som sa dostala za tými aktivitami, ktoré chcem/potrebujem/musím. Nehľadaj výhovorky

1ryba
Odpoveď bola odstránená
katka700
17. aug 2024

@madeincssr myslela som to tak že keby napríklad chcela začať pestovat rajčiny nemusí kôli tomu cestovať na kurz ale môže si rovno pozrieť ako začať. Namiesto tých rajčín si doplň čokoľvek, napísala som prve čo ma napadlo. V dnešnej dobe je veľký výber konickov, problém je jedine kde na to nájsť čas a peniaze 😆

unicornlady
17. aug 2024

@danica2711 Ale zase iné je cestovať v BA, kde ti stále chodia spoje a iné z dediny do mesta, kde ti môže ísť spoj raz za 2 hodiny.

danica2711
17. aug 2024

@unicornlady jazdím autom

madeincssr
17. aug 2024

@unicornlady no preto odporucam AUTORKE zvazit skuter 125, ak ma vodicak na auto. A ak byva niekde ma dolniakoch (teplejsie podnebie, menej dazdivych dni), tak tym duplom. Pekny a kvalitny jazdeny stoji menej ako ebajk (resp. kvalitny bajk) a spotrebu ma cca 2,3l/100km. Ziadne velke servisne naklady, frci to aj 100 km/h, takze zajdes aj dalej.

milanemila
17. aug 2024

Zahradka zelenina/kvety, nejake prechadzky v prirode, knizky, rucne prace, cvicenia online alebo teda od kvaskovania cez klickovanie az po zavaranie :D tazko povedat, ked je napisane iba dedina, lebo niekde je normalny kulturny zivot, da sa ist cvicit, funguje tam nejala komunita atd a niekde skapal pes a nie su tam ani potraviny, tak tam sa velmi
Neda hladat konicly.

autor
17. aug 2024

@unicornlady presne toto a keďže som študentka, tak na ten benzín na auto veľmi nemám, resp. viem si predstaviť lepšie minút peniaze 🙂 presne to je ten problém so spojmi.

lauriik
17. aug 2024

A co ta bavi? K comu mas vztah?
Ja najradsej bicyklujem alebo beham. Vecer v posteli ma bavi citat knizky miesto cucania do mobilu. Na zahrade sa staram o kvety, mam aj nejake rajciny, chilli a podobne. Doma mam vela izbovych rastlin, ktore rozmnozujem a potom darujem dalej. Vacsinov si k praci na zahrade pocuvnem zaujimavy podcast. A este s muzom radi hrame spolocenske hry. Ja niekedy v zime stavam obcas puzzle.
Na druhu stranu som uz prestala skusat rucne prace lebo som na to totalne lava.

autor
17. aug 2024

@lauriik rada trávim čas so zvieratami. Minule som začala behať, ale už som s tým aj skončila (chcem začať znova), už aj nad cyklistiku premýšľam no chcem si nájsť viac aktivít aby som zbytočne nevravela čas za mobil (mam pocit, že potom si neužívajte ten život a chcem ho tráviť inak).

viestta
17. aug 2024

nikto z nas nevedel dopredu co bude jeho konicek. Kazdy sme nieco skusili, nieco nas bavilo chvilu, nieco dlhsie z niecoho sa stal celozivotny konicek. Nevyskusas, nevies. Na to aby si skusala, mas miliony moznosti. Od rucnych prac az po zberatelstvo, cez sport, turistiku, cestovanie, varenie, pecenie, kutilstvo a aj napriklad to zahrakarcenie.

viestta
17. aug 2024

Este mi napadlo stat sa clenom obecnej kniznice alebo chodit do miestneho spevokolu alebo k dobrovolnym hasicom...

andrejka1974
17. aug 2024

Záhrada u mňa relax a potom virivka

rozculena
17. aug 2024

venčenie psov v útulku

anouschka5
18. aug 2024

@lujza123 vintage je super
, maľovanie a reparacia čohokoľvek - úplná topka je cestovanie no a potom z toho robiť reportáž na fb, instáč, tik tok ap.

eva8
18. aug 2024

Usporaduvanie roznych akcii, "party", stretnuti pre susedov. obyvatelov dediny. Staci na ulici, v parku, niekde na namesti, nie doma. Spoznate sa lepsie, najdete "spriaznene duse", budete sa stretavat, ubehne cas.

Individualne - zahratka, zvieratka (domace, alebo len maznacikov) beh, cvicenie, knihy, ucenie sa jazyka ako samouk (odporucam)

eva8
18. aug 2024

*d

kate_cs
18. aug 2024

Som žena žijúca v malej dedine. Chodím behávať, bicyklovať do prírody. V lete paddleboard, veľká kvitnúca záhrada. Čítam knihy, rada kreslím, som čo najviac vonku.
Keď prídu na mňa zle myšlienky, obúvam bežecké topánky a idem vyčistiť hlavu.

libusak
18. aug 2024

Motorka?

margotka17
18. aug 2024

Žijem na dedine od narodenia. Mám skvelých susedov, čo je základ, keďže čas trávim v dome, na dvore aj v záhrade. Miluješ čas v záhrade, hlavne teraz v lete objednám čo sa dá, ovocie, zeleninku. Rada zavaram, robím dzemiky, calamády, sirupy, a máme včielky v záhrade, čiže točíme med, robím voskové sviečky, propolisove kvapky, dávam arómou do medu, orechy v mede, voskovnicky - obal na potraviny...., ale rada si laj en tak posedim v záhrade s Radlerom či lavičkou so susedkou, často grilujeme spolu, vôňa pokosenej trávy má svoje čaro .....

bennn
18. aug 2024

Bicykel, Turistika, Beh, Prechádzka, Posilka, ísť na jazero zaplávať si, robiť doma rôzne cvičenia ...

hara_vara
18. aug 2024

korčule
neviem koľko máš rokov 😄

autor
18. aug 2024
hara_vara
19. aug 2024

korčule bicykel posilňovanie
leňošenie nejaké zvieratko 🤓

Strana
z2