icon

Poraďte kvalitný vysávač

jedlee
20. mar 2014

Ahoj. Potrebujem kvalitný vysávač, silný a odolný, ktorý efektívne vysaje aj chlpy po psovi a mačke. Na cene nezáleží, môže byť aj drahší, len aby bol účinný. Bolo by plus, ak by bol aj tichý, ale nie je to podmienka. Máte nejaké skúsenosti s vysávačmi? Vďaka. 🙂

dejka77
•
20. mar 2014

My mame Numatic Henry a vysava ako cert.

lentilka21
•
20. mar 2014

ja som spokojna s eta onyx jd 2000wat, mamka ho ma 6 rok.a ja som si vypytala na tieto vianoce.

ichbinich
•
20. mar 2014

@jedlee:
My mame AEG Electrolux Ultra Silencer, je naozaj tichy. Nas je uz par rokov stary (kupeny v roku 2008), novsi model maju svokrovci a zda sa mi este tichsi.
Svokra mala kedysi AEG Cats&Dogs, zevraj extra ucinny na chlpy (mali morske prasiatko 😉). Ale neviem, ci sa este vyraba, resp. pod akym menom.
Mojmu som prave "dopriala" novu hadicu, lebo stara uz existovala iba vdaka DuckTape 😀 A 20€ za hadicu vs. 200€ za novy vysavac, ked ten stary este funguje, nie je o com 😉

ivett1
•
20. mar 2014

@jedlee kärcher , špecializujú sa na profi vysávače ...ale majú v ponuke aj vysávače do "domácnosti"...cena cca od 60€-150€ ... a potom (osobná skúsenosť) zelmer (my máme "vodnika") (nepotrebuješ vrecká na smeti...) ... cena cca 180€ ...

caoli
•
20. mar 2014

Museli by vymyslieť niečo extra, aby som náš Dyson vymenila 🙂

marka11
•
20. mar 2014

Máme AEG Elektrolux ZUS 3970, cena od 169,00 eur, je to perfektný a hlavne tichý, regulácia otáčok od 1 až 5, sme sním veľmi spokojní.

jedlee
autor
•
20. mar 2014

dakujem velmi pekne za rady. ten numatic henry sa mi pozdava, aj ten AEG. a aj to niekto pouzivate v domacnosti kde sa nachadza pes a macka, resp. vysavate s tym denne? ten karcher je fakt drahy..nasla som za 320 eur 2000W, no ak by to za to stalo, tak by som to do vysavaca investovala.

kobliha22
•
24. mar 2014

Zkus si přečíst tenhle článek http://utulnydum.cz/clanek/Bezny-uklid-Vas-zacn...
Možná se ti tyhle vysavače zalíbí a budou se ti hodit.... 🙂

pollyanna
•
24. mar 2014

mame elektrolux ultraone a tiez spokojnost, tichý a povysáva perfektne

marusslavik
•
12. dec 2014

Já mám doma sáčkový vysavač http://www.sporilek.cz/sackove-vysavace/rowenta... Sice se hodně rozšířily bezsáčkové vysavače, nebo s vodní filtrací, ale já dávám přece jen stále přednost sáčkovým vysavačům. Nemusím po každém vysávání vylívat špinavou vodu a vymývat vysavač, nebo čistit filtr. Až je pytlík plný, tak ho prostě hodím do koše a konec starostí. Pokud máte doma alergika, tak se asi vyplatí s vodní filtrací, ale jinak v tom moc výhod nevidím.

petkaaa12345689
•
Odpoveď bola odstránená
•
rudolfinahatalova
•
30. dec 2015
xsmajlox
•
20. máj 2016

Uplne nahodou nastala situacia ze mam v jednom byte dva vysavace. Jeden lacny maly vreckovy s vyssim vykonom a potom priemyslovy na suche aj mokre sanie z Lidlu. Za 70Eur taka opacha. V druhom mam jeden drahsi a lepsi vysavac starsej vyroby- tichy. Ta opacha z lidlu je super.
Ps argumenty k Super filtrom: vas vysavac vam super prefiltruje vzduch... Ale - co sa deje s tym prachom rozfukavanym v miestnosti dokola z vyustenia vysavaca? Samotny vysavac sposobuje virenie vyfukovanim aj ked cisteho vzduchu. Riesenie: handra a voda...

xsmajlox
•
20. máj 2016

Este jedna rada, hlavne pre tych co nemaju penazi. Elektro sa snazim kupovat primarne v Kauflande koli zaruke. Vsetky hviezdne znacky sa zvyknu pokazit po uplynuti zaruky. Kaufland ma namiesto 2r. 3.r. Predavali u nas ( v kazdom meste je to inak) rozne znacky. Vzdy som reklamoval po 2r. ( zehlicky). Teraz maju takmer vsetky veci len od sencoru. Asi preco? Takto som vymenil 3 zehlicky za 6 rokov. Reklamaciou.