icon

Poraďte mi prosím Historicko-romantický film

tereniz
3. aug 2018

Prosim Vas neviete mi niekto poradit neaky historicko romanticky film,popripade TV seriu ako napriklad TRNE LASKY,PRINCEZNA A REBEL,POMSTA HRIESNICE...nic precukrovane... Vopred velke DAKUJEM 🙂

Strana
z2
barbie17
6. aug 2018

@elaela23 Prepáč že odpisujem až teraz. Ja som to pozerala cez FreeSeriály. https://freeserial.sk/serial/victoria

lukymiska
6. aug 2018

@tereniz Anna a kráľ 👌

dharmasanata
6. aug 2018

Dnes večer by nal ísť tuším na joj plus nejaký takýto film

maruskaw
17. aug 2018

Súhlasím so všetkými, čo tu boli spomenuté. Pridám aj ja jeden tip: film Malé ženy. Odporúčam 🙂

katjas8
19. sep 2018

Becoming jane

katka51282
19. sep 2018

@tereniz Elisa z Rivombrosy, Elisina dcéra..krásny seriál..pre mňa najlepší..💙..

amedeofelisa
19. sep 2018

@tereniz Odporucam filmy jarmark marnosti/vanity fair, perfektny je film the dressmaker/svadlena, s Kate Winslet, potom Daleko od hlucneho davu, Neuveritelna cesta Mary Bryant, Pokanie, Sufrazetky-troska drama ale stoji za pozretie.

amedeofelisa
19. sep 2018

A serial urcite Tudorovci a tiez pre mna topka serial sluzebnice.

ukulela
19. sep 2018

@amedeofelisa teraz som ich skukla druhy krat 🙂 to vzdy na materskej zipaknem vsetko, co ma doteraz zaujalo 🙂🙂🙂 Na Sluzobnicu sa chystam ...
inac, co sa tyka romantiky, ako sme mohli zabudnut na Legendu o vasni? Tam som sa zamilovala do Brada Pitta (a to ho v inych filmoch asi ani nemusim, resp. mam inych favoritov, ale v Legende ho zeriem se vsim vsudy!)

amedeofelisa
19. sep 2018

@ukulela Sluzobnica je najlepsi serial aky som doteraz videla,ale treba si zvyknut na celkom dost sokujuce momenty v deji,ja cakam kedy daju tretiu seriu,neviem sa dockat 🙂 Brad Pitt sa mi paci aj vo.filme Zoznamte sa, Joe Black, tiez Podivuhodny pripad Benjamina Buttona. Ale okrem romantickych filmov mam rada aj ine zanre a konkretne tento herec sa mi pacil aj v horore Svetova vojna Z, alebo Sedem. Ja som filmovy maniak,tak mam toho nakukane celkom dost 🙂

amedeofelisa
19. sep 2018

Joj a este som zabudla na seriu 50 odtienov...,to je podla mna povinna jazda romantickych dusiciek 😀 Netreba pri tom vela rozmyslat a hlavny hrdina sa mi velmi pacil ako vedlajsia postava vo filme Maria Antoinetta s Kirsten Dunst.

majka4848
19. sep 2018

Za mna Henrich VIII. ;)

ukulela
19. sep 2018

@amedeofelisa jasne, Sedem, tam bol skvely. Aj si to obcas pozriem, no je to dost tazke, najma, ked uz clovek pozna zaver .... Ja inac teraz sledujem Hry o trony, kym sa prve serie drzali kniznej predlohy, bol to brutal skvely fantasy serial. teraz je to uz horsie, ale tak John Snow to vyvazuje 🙂 A z detektivnych serialov - Temny pripad /true detective. Prva seria - padla sanka, ku druhej som sa este nedorpacovala ..

amedeofelisa
19. sep 2018

@ukulela Dik za tip skusim mrknut,teraz mam pri malej dost sklz,tak hadam zas nabehnem na filmovu vlnu😀 Inak mam rada aj filmy podla skutocnych udalosti,naposledy sa mi dost pacil Everest,ale to musi mat clovek naladu na taketo filmy.

solange
19. sep 2018

Aj Fantom opery je krasny film-nie az tak ten novy s Gerardom Butlerom, ale je 2dielny natoceny v 1990, hra tam Burt Lancaster a ten je naozaj stvarneny uzasne.Da sa najst na youtube.

marsella_22
19. sep 2018

Tristan a Izolda😉

franika
19. sep 2018

@tereniz určite KRALOVSKA AFERA ...

lili2015
19. sep 2018

Výborný je aj britský seriál Panství Downton (Downton abbey), má to asi 6 sérii.

zuzka1902
5. okt 2018

@tereniz neviem ci je to ešte aktuálne, ale asi pred rokom som videla film Prsteň Daniela Steelova, ma 2 časti. .Pre mňa asi najkrajší...

miriama11
5. okt 2018

Serial Viktoria 👍🏻Super 1seria 8casti druha 9 teraz to chodi na jednotke ale uz druha seria 2casti po sebe bez reklamu.ake tak opati sa pozriet si serial Koruna, nie je to taka romantika ale je super

sash37
5. okt 2018

Pride&Prejudice
Sense&Sensibility
Becoming Jane
The Invisible woman
Little women
Janle Eyre (najnovsie spracovanie)
Young Victoria
Little chaos
Zo serialov (hoc nie az tak velmi historicky) rozhodne odporucam vidiet the Crown a televizne spracovanie Pride and Prejudice z 90 rokov
Moje srdcovky su Britske historicke, ako je vidno ❤

sisaka
5. okt 2018

Serial Outlander

seve_ranka
17. apr 2022

Ja som sa tieto sviatky opúšťala pri seriáli Sever a Juh s Patrickom Swayze 🙂 milovala som ten seriál ako dieťa a milujem ho aj dnes.

lanamaria
21. okt 2024

Ja odporúčam Dunaj, k vašim službám, Tudorovcoch, Bielu kráľovnú, Bielu princeznú a Španielsku princeznú

Strana
z2