icon

Poraďte šaty vhodné do kostola

h2
10. jún 2020

Ahojte žienky,
syna čaká prvé sväté prijímanie, potešili by ma fotky šiat, ktoré ste mali oblečené pri tejto príležitosti.
Ďakujem a želám Vám krásny deň.

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 bolerko nie preboha,je to prežitok spred 15 rokov

h2
autor
10. jún 2020

@lenuliatko84 Ach, tu sú tak rôzne názory, že už fakt neviem...

ckatka
10. jún 2020

@h2 sú práveže úplne super. Netreba to preháňať. Pekne topánky a doplnky a môžu byť.

lenuliatko84
10. jún 2020

@zuzana76 biele topanky ma mat zena obute len na vlastnej svadbe a nikdy viac

nyusika
10. jún 2020

@h2 su uplne v poriadku.
na prve svate priojimanie nechodfia rodicia vyobliekany ako na ples.
klasicke slusne saty su najvhodnejsia volba.

nyusika
10. jún 2020

co ale mna udivuje je to, ze sa dospele zeny nevedia vhodne ubliect k danej prilezitosti, nejde len konkretne o prve svate prijimanie.
v posdldnom case plna stena podobnych otazok

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 tak sama uznaj ze bolerka sa nosili pred 15 rokmi,sama som ich mala veľa

h2
autor
10. jún 2020

@nyusika Vieš, keď sa mám priznať, ja veľmi do kostola nechodím. Tak by som si nerada dala niečo, čo sa tam nehodí, prípadne sa nesluší, aby si to žena na toto "posvätné miesto" obliekla.

terezka1947
10. jún 2020

@h2 kludne si bolerko na tu hodinu v kostole daj.
Aky prezitok?bolerko je kusok v satniku,kt.tam ma miesto ako.klasicke puzdrove saty,cierne nohavice,ci sukna.
Dokonca je to bezny doplnok svadobnych siat uz roky rokuce a aj vzdy bude.

nyusika
10. jún 2020

@h2 nebolo to myslene konkretne na teba, ale vseobecne.

lenuliatko84
10. jún 2020

Taleto nieco.su slusne a mozes si ich aj neskor obliecť na oslavu alebo len tak do mesta

h2
autor
10. jún 2020

@lenuliatko84 Fíha, kde si ich našla? K týmto by som si mohla dať čierne sako, nejaké zabudnuté by sa u mňa našlo.

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 tak nejake smrncove sako k tomu a si vybavena

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 dala som do googla puzdrobe saty a tieto su krasne.posielam screen

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 dufam ze som pomohla a bude z teba fesanda mama

fokuska
10. jún 2020

@h2 Myslim, ze take saty ako dala @lenuliatko84 pokial siahaju po kolena a nie su mini, tak su v poriadku. Nemaju sice rukav, ale ani nie su na ramenach vykrojene, nemaju vystrih... podla mna su decentne a nemusis si na ne na vrch uz nic davat. Pre dobry pocit, moze smat pre istotu cierne sako.

h2
autor
10. jún 2020

Ďakujem Vám, dievčatá, fakt ste mi pomohli.

0silvia0
10. jún 2020

@lenuliatko84 a čo sa nosí miesto tých prežitkových boleriek teraz? Ak si chce žena niečo v kostole dať cez plecia a nechce sa kukliť do šálu ani si nechce obliecť sako s dlhým rukávom? Nejaký svetrík či sako s krátkym rukávom?

h2
autor
10. jún 2020

@lenuliatko84 Pozrela som ich, bohužiaľ, ten vrch je čipka, presvitá pod tým niečo ako tielko, takže nie. Navyše ich majú len vo veľkosti 44 a vyššie. ☹

h2
autor
10. jún 2020

Takto vyzerá ten vrch, to sa mi nepáči.

nyusika
10. jún 2020

@h2
tieto su pekne, k nim bezove klasicke lodicky
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.080651600...

luciasveckova
10. jún 2020

@h2 ja som mala nohavicovy kostým

h2
autor
10. jún 2020

@nyusika Ďakujem, ale tieto nie, to nie je môj štýl.
@luciasveckova Nohavicový kostým je tiež určite v poriadku, ale nohavice nechcem.

fazulkova
10. jún 2020

ahoj, ja si na modu moc nepotrpim, ale teraz sme mali tiez v rodine prijimanie a musela som do obchodov, pribrala som, mam vacsie brusko a jedine saty, ktorych som sa citila dobre, vyzerali dobre aj na mne a pacili sa mi, boli tieto https://www.reserved.com/sk/sk/zn155-70x/midi-d... ..boli sme na prijimani na dedine a pozerala som, co mali zeny..puzdrove saty, potom podobne ako ja, starsie panie nohavice a bluzka, jedna baba mala take cervene cipovane mini, no vsetko mozne 🙂 a je pravda, ze vsetky mali nieco na ramenach, bolerko alebo sako, ak mali saty bez rukavov.. Ja to vzdy riesim, ak idem na nejaku akciu a potom vidim, ze niektori ludia si s tym taku hlavu nerobia 🙂 Hlavne, aby to bolo aspon mierne elegantne, ciste a ty si sa v tom citila dobre 🙂

terezka1947
10. jún 2020

Ja si planujem buduci rok kupit nieco taketo,takyto styl...resp.mozno.aj variatu so.suknou do A....no a v inej farbe,tato mi.nepristane.

h2
autor
10. jún 2020

@terezka1947 Tak presne takéto šaty mám, len sú modré. Sú veľmi pekné a nosím ich fakt rada. Len zase tie rukávy... Ja sa proste neviem zbaviť pocitu, že v kostole by som mala mať dlhé rukávy a ak mám šaty s krátkymi, tak treba mať niečo navrch.

terezka1947
10. jún 2020

@h2 toto nie je pravda....kludne si ich oblec....tento typ.rukava absolutne nic nepokazi.

0silvia0
10. jún 2020

@h2 suhlasim s @terezka1947, tento rukav je v poriadku....

lenuliatko84
10. jún 2020

@h2 myslela som tento styl,skoda ze presvitaju

h2
autor
10. jún 2020

@lenuliatko84 Áno, škoda, ináč by boli super.