Poraďte šaty vhodné do kostola
Ahojte žienky,
syna čaká prvé sväté prijímanie, potešili by ma fotky šiat, ktoré ste mali oblečené pri tejto príležitosti.
Ďakujem a želám Vám krásny deň.
@lenuliatko84 Ach, tu sú tak rôzne názory, že už fakt neviem...
@zuzana76 biele topanky ma mat zena obute len na vlastnej svadbe a nikdy viac
co ale mna udivuje je to, ze sa dospele zeny nevedia vhodne ubliect k danej prilezitosti, nejde len konkretne o prve svate prijimanie.
v posdldnom case plna stena podobnych otazok
@h2 tak sama uznaj ze bolerka sa nosili pred 15 rokmi,sama som ich mala veľa
@h2 kludne si bolerko na tu hodinu v kostole daj.
Aky prezitok?bolerko je kusok v satniku,kt.tam ma miesto ako.klasicke puzdrove saty,cierne nohavice,ci sukna.
Dokonca je to bezny doplnok svadobnych siat uz roky rokuce a aj vzdy bude.
@lenuliatko84 Fíha, kde si ich našla? K týmto by som si mohla dať čierne sako, nejaké zabudnuté by sa u mňa našlo.
@h2 tak nejake smrncove sako k tomu a si vybavena
@h2 dala som do googla puzdrobe saty a tieto su krasne.posielam screen
@h2 dufam ze som pomohla a bude z teba fesanda mama
@h2 Myslim, ze take saty ako dala @lenuliatko84 pokial siahaju po kolena a nie su mini, tak su v poriadku. Nemaju sice rukav, ale ani nie su na ramenach vykrojene, nemaju vystrih... podla mna su decentne a nemusis si na ne na vrch uz nic davat. Pre dobry pocit, moze smat pre istotu cierne sako.
Ďakujem Vám, dievčatá, fakt ste mi pomohli.
@lenuliatko84 a čo sa nosí miesto tých prežitkových boleriek teraz? Ak si chce žena niečo v kostole dať cez plecia a nechce sa kukliť do šálu ani si nechce obliecť sako s dlhým rukávom? Nejaký svetrík či sako s krátkym rukávom?
@lenuliatko84 Pozrela som ich, bohužiaľ, ten vrch je čipka, presvitá pod tým niečo ako tielko, takže nie. Navyše ich majú len vo veľkosti 44 a vyššie. ☹
@h2
tieto su pekne, k nim bezove klasicke lodicky
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.080651600...
@h2 ja som mala nohavicovy kostým
@nyusika Ďakujem, ale tieto nie, to nie je môj štýl.
@luciasveckova Nohavicový kostým je tiež určite v poriadku, ale nohavice nechcem.
ahoj, ja si na modu moc nepotrpim, ale teraz sme mali tiez v rodine prijimanie a musela som do obchodov, pribrala som, mam vacsie brusko a jedine saty, ktorych som sa citila dobre, vyzerali dobre aj na mne a pacili sa mi, boli tieto https://www.reserved.com/sk/sk/zn155-70x/midi-d... ..boli sme na prijimani na dedine a pozerala som, co mali zeny..puzdrove saty, potom podobne ako ja, starsie panie nohavice a bluzka, jedna baba mala take cervene cipovane mini, no vsetko mozne 🙂 a je pravda, ze vsetky mali nieco na ramenach, bolerko alebo sako, ak mali saty bez rukavov.. Ja to vzdy riesim, ak idem na nejaku akciu a potom vidim, ze niektori ludia si s tym taku hlavu nerobia 🙂 Hlavne, aby to bolo aspon mierne elegantne, ciste a ty si sa v tom citila dobre 🙂
@terezka1947 Tak presne takéto šaty mám, len sú modré. Sú veľmi pekné a nosím ich fakt rada. Len zase tie rukávy... Ja sa proste neviem zbaviť pocitu, že v kostole by som mala mať dlhé rukávy a ak mám šaty s krátkymi, tak treba mať niečo navrch.
@h2 toto nie je pravda....kludne si ich oblec....tento typ.rukava absolutne nic nepokazi.
@h2 suhlasim s @terezka1947, tento rukav je v poriadku....
@h2 myslela som tento styl,skoda ze presvitaju
@lenuliatko84 Áno, škoda, ináč by boli super.

@h2 bolerko nie preboha,je to prežitok spred 15 rokov