Poraďte šaty vhodné do kostola
Ahojte žienky,
syna čaká prvé sväté prijímanie, potešili by ma fotky šiat, ktoré ste mali oblečené pri tejto príležitosti.
Ďakujem a želám Vám krásny deň.
@h2 akú máš veľkosť? Mám jedny pekne nad kolená dĺžka
@marcellka32 Veľkosť 38. Výšku mám 164 cm.
@lenuliatko84 ja nemam tiez rada biele topanky, ale pola mna sa daju vynosit aj mimo svadby, je ale pravda, ye ich treba volit opatrne a zavisi aj od strihu
@h2 Ved tie saty co hovoris ze mas v modrej farbe su uplne v poriadku - maju kratke rukavy, ale to je ok, ramena nie su hole. A pises, ze este mas aj nejake cierne sako - vezmi pre istotu to, ak citis, ze chces byt viac zahalena.
Mne sa bolerka vobec nepacia a najma tie svadobne. Ja v takych situaciach nosim jemny tensi svetrik s tristvrtovym rukavom s perlickovymi gombikmi, alebo si prehodim cez plecia pashminu, alebo si dam sako. Podla prilezitosti a toho o ako velmi formalnu udalost sa jedna.
@h2 Treba si dať šaty podľa toho, či nie je v tom kostole aj dosť chladno, také slávnostnejšie sako a šaty s dlžkou aspoň po kolená, ale nie pásikavé.
Chodím do kostola a obyčajne tam chodia oblečený väčšinou taká klasika, šaty jednofarebné alebo nejaký kvetinový vzor a k tomu sako, mohlo by mať aj 3/4 rukávy. Veľa nosia aj nohavice, nohavicový kostým, ale na takúto príležitosť by boli pekné šaty vhodné, aby boli pekné fotky. Záleží aj od veku a postavy.
podla mna ten rukav zbytocne riesis. ja o 2 tyzdne krstim syna, saty budem mat bez rukavov a na tu pol hodinu si proste hodim svetrik. neverim, ze hodku, hodku a pol nevydrzis aj v novom kostole v tenkom svetriku, ked ti mali chlapci budu mat obleky ;)
Tak som doma prevrátila skrine hore nohami a urobila som užší výber (neviem prečo, ale na fotkách tie šaty vyzerajú otrasne, asi to bude tým, že nie som fotografka 😁. V skutočnosti vyzerajú lepšie. No a mnohé, samozrejme, potrebujú vyžehliť.):
@h2 mne sa páčia tie modré, čo ich máš aj v čiernej, sú veľmi pekné
@janickacrazy
@0silvia0 Ďakujem, dievčatá. 😘
aj mne sa pacia viacere,aj tie prve...aj modre,aj dokonca tie bodkovane si viem predstavit s nejakym bielym dobre strihanym kabatikom.
ci cyklamenove s peknym ciernym kabatikom
a tymi modrymi,co sa pacia vacerym urcite vooobec nic nepokazis,pekna klasika.
@h2 šaty a cez ne svetrík alebo sako. V kostole je aj tak chladno 😉
Aj tie čierne srdieckove su super. Spominane modre tiez. A ten minirukavik maju, netreba nic navrch
Tie modré su top !💙k nim pekny sperk, .budes krasne svieža a nie cierna mora ako na pohrebe.
Rukavy do kostola primerane, v horucave ocenís a ak bude chladno prehod tenke sako alebo šál
@zuzana76
@terezka1947
@evkamotka
@cacianka
Ďakujem krásne. ❤️

Inak...srdcovka su tieto....len,kde ich potom.vynosim....