icon

Poraďte šaty vhodné do kostola

h2
10. jún 2020

Ahojte žienky,
syna čaká prvé sväté prijímanie, potešili by ma fotky šiat, ktoré ste mali oblečené pri tejto príležitosti.
Ďakujem a želám Vám krásny deň.

Strana
z3
terezka1947
10. jún 2020

Inak...srdcovka su tieto....len,kde ich potom.vynosim....

marcellka32
10. jún 2020

@h2 akú máš veľkosť? Mám jedny pekne nad kolená dĺžka

h2
autor
10. jún 2020

@marcellka32 Veľkosť 38. Výšku mám 164 cm.

zuzana76
10. jún 2020

@lenuliatko84 ja nemam tiez rada biele topanky, ale pola mna sa daju vynosit aj mimo svadby, je ale pravda, ye ich treba volit opatrne a zavisi aj od strihu

https://blog.eobuv.sk/biele-lodicky-nielen-na-s...

fokuska
10. jún 2020

@h2 Ved tie saty co hovoris ze mas v modrej farbe su uplne v poriadku - maju kratke rukavy, ale to je ok, ramena nie su hole. A pises, ze este mas aj nejake cierne sako - vezmi pre istotu to, ak citis, ze chces byt viac zahalena.

Mne sa bolerka vobec nepacia a najma tie svadobne. Ja v takych situaciach nosim jemny tensi svetrik s tristvrtovym rukavom s perlickovymi gombikmi, alebo si prehodim cez plecia pashminu, alebo si dam sako. Podla prilezitosti a toho o ako velmi formalnu udalost sa jedna.

h2
autor
10. jún 2020

Čo poviete na tieto? (Vyzerajú čierne, ale vraj sú tmavomodré.)

mpg
10. jún 2020

@h2 Treba si dať šaty podľa toho, či nie je v tom kostole aj dosť chladno, také slávnostnejšie sako a šaty s dlžkou aspoň po kolená, ale nie pásikavé.
Chodím do kostola a obyčajne tam chodia oblečený väčšinou taká klasika, šaty jednofarebné alebo nejaký kvetinový vzor a k tomu sako, mohlo by mať aj 3/4 rukávy. Veľa nosia aj nohavice, nohavicový kostým, ale na takúto príležitosť by boli pekné šaty vhodné, aby boli pekné fotky. Záleží aj od veku a postavy.

nyusika
10. jún 2020

@h2 ked ti svedcia, kluddne.
ja som mala cierne saty na prijimani, som krstna mama

zuzana76
10. jún 2020

@h2 neviem, ja nie som velmi na volany, ani tie pruhovane by som si ja osobne nekupila, tiez som ako ty 164 cm a 38 velkost, ale bala by som sa, ze by ma rozsirovali

evkamotka
10. jún 2020

podla mna ten rukav zbytocne riesis. ja o 2 tyzdne krstim syna, saty budem mat bez rukavov a na tu pol hodinu si proste hodim svetrik. neverim, ze hodku, hodku a pol nevydrzis aj v novom kostole v tenkom svetriku, ked ti mali chlapci budu mat obleky ;)

h2
autor
10. jún 2020

Tak som doma prevrátila skrine hore nohami a urobila som užší výber (neviem prečo, ale na fotkách tie šaty vyzerajú otrasne, asi to bude tým, že nie som fotografka 😁. V skutočnosti vyzerajú lepšie. No a mnohé, samozrejme, potrebujú vyžehliť.):

h2
autor
10. jún 2020

Toto sú tie, ktoré som chcela pôvodne.

h2
autor
10. jún 2020

Ďalšia možnosť s dlhým rukávom.

h2
autor
10. jún 2020

Čierne s dlhým rukávom.

h2
autor
10. jún 2020

Čierne bez rukávov.

h2
autor
10. jún 2020

Modré, ktoré som tu spomínala.

h2
autor
10. jún 2020

Mám ich aj v čiernej farbe. 😁

h2
autor
10. jún 2020

Tieto asi nie

h2
autor
10. jún 2020

A ešte dvoje dlhé po zem

janickacrazy
10. jún 2020

@h2 mne sa páčia tie modré, čo ich máš aj v čiernej, sú veľmi pekné

0silvia0
10. jún 2020

@h2 aj ja som za modre...

h2
autor
10. jún 2020

@janickacrazy
@0silvia0 Ďakujem, dievčatá. 😘

zuzana76
10. jún 2020

@h2 ano, tie modre su uplne ok, decentne a elegantne, do kostola akurat

terezka1947
10. jún 2020

aj mne sa pacia viacere,aj tie prve...aj modre,aj dokonca tie bodkovane si viem predstavit s nejakym bielym dobre strihanym kabatikom.
ci cyklamenove s peknym ciernym kabatikom
a tymi modrymi,co sa pacia vacerym urcite vooobec nic nepokazis,pekna klasika.

montemotherone
10. jún 2020

@h2 šaty a cez ne svetrík alebo sako. V kostole je aj tak chladno 😉

evkamotka
11. jún 2020

Aj tie čierne srdieckove su super. Spominane modre tiez. A ten minirukavik maju, netreba nic navrch

cacianka
11. jún 2020

Tie modré su top !💙k nim pekny sperk, .budes krasne svieža a nie cierna mora ako na pohrebe.
Rukavy do kostola primerane, v horucave ocenís a ak bude chladno prehod tenke sako alebo šál

h2
autor
11. jún 2020

@zuzana76
@terezka1947
@evkamotka
@cacianka
Ďakujem krásne. ❤️

Strana
z3