icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

zmrzlinka8
11. jún 2024

@mircalla ja diskutujem práve o tom, že sa máme rešpektovať. keď si si nevšimla. a hovorím to práve preto, že ti rešpekt nič nehovorí, ani mnohým ďalším tu.
našťastie existujú ešte normálni ľudia .

zmrzlinka8
11. jún 2024

inak, k tomu videu, čo mi tu poniektorí dali za domácu úlohu vyhľadať. už neexistuje, pretože téma bola zmazaná, keďže tu aktivistky opozície porušovali pravidlá.
viď nižšie. nastavujem vám zrkadlo vašej slušnosti.

kristiii
11. jún 2024

@zmrzlinka8 takže zmazala sa jedná diskusia na MK a video tým pádom neexistuje? Snáď aj do tej témy ho niekto odniekiaľ pridal 🤔.

carolynka
11. jún 2024

Video, kde dav skanduje Fico je K***t a opozicni politici ho k tomu este burcuju jednoducho neexistuje
😅

viestta
11. jún 2024

@zmrzlinka8 "Rez a rubaj do krve, po Simeckovej kotrbe" je podla teba prejav tolerancie, respektu voci inemu cloveku bez stipky zaste a nenavisti? "...napcham mu ten rozok do papule" je podla teba co?
Len tak z hlavy som si spomenula a parafrazovala. Vies si spomenut na nejaky podobny vyrok z ust opozicneho politika?

lucyliu
11. jún 2024

Taketo video z opozicnych protestov si poprosim a mozme sa dalej sa dalej bavit, ze Fico sa "len brani" a "reaguje".

https://www.youtube.com/watch?v=-aXWcNVbhS0
mircalla
11. jún 2024

@zmrzlinka8 To je velka skoda, ze bola zmazana. Nakolko okrem toho, ze sa ti extremne pacilo fejkove vulgarne video matky 2 deti (len zato, ze je clenka PS), nadavala si ostatnym do hlupani beznadejnych pripadov a ponizovala ich
OPAKUJEM FEJKOVE VIDEO. Na to dokonca upozornili aj volicky koalicie, ale ty si uplne zvratene komentovala a urazala spolu s tou, ktora tam to video dala

eva8
11. jún 2024

@mircalla ake fejkove video?

carolynka
11. jún 2024

@lucyliu Som si ista, ze ti isti ludia v tom dave teraz obvinuju opoziciu zo sirenia nenavisti. Mne uz je to smiesne, ale to je len obranny mechanizmus.
Ked pan Fico vie, kto zabil Kuciaka, preco to este nezverejnil? (Recnicka otazka)
Ach jaj, no nech si ich volici uziju tu socialnu demokraciu, skoda uz minat energiu. To je ako ked niekto chce pomoct alkoholikovi - ak si sam neprizna problem, nedotiahnes ho triezvosti.

mircalla
11. jún 2024

@eva8 Video polonahej Veroniky Ostrihonovej. Samozrejme to bol fejk. A na tomto fici inak slusna a mimoriadne vzdelana @zmrlinka8 a pise o slusnosti

andula77
11. jún 2024

Také bilbordy ale v angličtine by sme mali doniesť do Bruselu....

carolynka
11. jún 2024

@eva8 bolo tu take video V Cifrovejp, bola tam myslim polonaha. Vyzeralo to,ze ho spravil clovek, ktory prvy krat v zivote pouzil fotoshop

eva8
11. jún 2024

@mircalla
@carolynka
absolutne neviem. Mne vyskocil len obrazok Ciganikovej so stiahnutymi cervenymi nohavickami. Pekny, ale nie vhodny pre poslankynu. Beriem to ako, ze "clovek sa uci cely zivot"

Vdaka za vnesenie do obrazu 🙂

eva8
11. jún 2024

@andula77 som uz uplne mimo 🙂 Ake bilbordy?

mircalla
11. jún 2024

@eva8 To samozrjeme nepoznam ani ja, na takom neficim, kebyze to jedna nedala do jednej diskusia a druha (uz ju nechcem oznacovat, vsak ona vie) sa na tom nezabavala

zmrzlinka8
11. jún 2024

@kristiii ano, len ja neviem odkiaľ.

zmrzlinka8
11. jún 2024

@mircalla ja som nevidela žiadne video nejakej polonahej Veroniky.
ani som sa na žiadnom videu nezabávala, čo mi tu prosím ťa podsúvaš?

zmrzlinka8
11. jún 2024

@mircalla mimoriadne vzdelaná? joooj veď nezáviď a doštuduj aj ty😉

zmrzlinka8
11. jún 2024

@mircalla prosím??? ty si ma s niekým musíš mýliť!!!

mircalla
Dnes o 08:59
@zmrzlinka8 To je velka skoda, ze bola zmazana. Nakolko okrem toho, ze sa ti extremne pacilo fejkove vulgarne video matky 2 deti (len zato, ze je clenka PS), nadavala si ostatnym do hlupani beznadejnych pripadov a ponizovala ich
OPAKUJEM FEJKOVE VIDEO. Na to dokonca upozornili aj volicky koalicie, ale ty si uplne zvratene komentovala a urazala spolu s tou, ktora tam to video dala

zmrzlinka8
11. jún 2024

a ostatné jej tie výmysly ešte lajkujte!
pekne si sa ukázala, klamárka.
ukáž mi, kde som sa ja zabávala na polonahom videu. tak aby to nebolo sfalsovane

mircalla
11. jún 2024

@zmrzlinka8 Prosim? Video tam dala michaela172 a ty si likovala jej prispevky vratane tohto a bavili ste sa spolu ake sme tupe. Uz som napisala x krat, ze velka skoda, ze temu zmazali
V tej istej teme si tvrdila, ze mas dokrorat. Kratka pamat???

Toto je ta tema

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/slovensko-moje-kamze-ty-smerujes-2/?page=4#post-87746758

lucyliu
11. jún 2024

@zmrzlinka8 no vsak nam to video vygoogli, ja som nadavajuceho fica mala asi za 5 sekund, alebo teda ktory opozicny politik to bol?

eva8
11. jún 2024

Uz to nechajme tak. Preco si musime stale nieco dokazovat?
Som za hladanie spolocneho, nie rozdielneho. Vsetky chceme zit v nerozhadanej spolocnosti, tak sa nenatahujme 🙂 Blaha v EP snad nadavat nebude, ktovie, ci budu smeraci opätovne prijati do sekcie, z ktorej boli vyluceni. Uvidime.
Dnes som v kuchyni vypocula vybornu polhodinku Z prvej ruky. Takym kludnym sposobom vysvetlene, preco vyhravaju dane strany, kam smeruje EU a podobne. Mne sa to velmi pacilo. Davam link
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1175/2327167
Voľby ukázali nové priority Európanov

lenkasarka
11. jún 2024

Práve mi došli slova.

mircalla
11. jún 2024

@lenkasarka A toto je presne dovod, preco nemam ziadny respekt k volicom koalicie.
Absolutne ziadny. Takze nech mi tu nik nekaze, ze ich mam respektovat. Cloveka charakterizuje aj to, koho voli.
Jedna medzinarodna hanba za druhou

viestta
11. jún 2024

@lenkasarka to aj mne spadla sanka. Ministerstvo spravodlivosti vybavuje vydavaci rozkaz (to, ze to trva nejak dlho ponechame bokom) a tu citas toto.

viestta
11. jún 2024

@mircalla uza aj mne sa zad, ze nebudeme hovorit Vtaka poznas po peri, cloveka po reci, ale zmenime to na volebne preferencie. Pretoze neviem si predstavit skutocne dobreho, laskaveho, tolerantneho, akceptujuceho, cestneho, spravodliveho a mudreho cloveka, ktory by zvolil toto. Proste toto mi nejak k volicovi koalicie nesedi.

victoriab
11. jún 2024

@lenkasarka toto musi byt vtip!!!!!! 🫨🫨🫨

viestta
11. jún 2024

@victoriab zial, nie je. Kiez by bol...