Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente
Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.
@zmrzlinka8 takže zmazala sa jedná diskusia na MK a video tým pádom neexistuje? Snáď aj do tej témy ho niekto odniekiaľ pridal 🤔.
Video, kde dav skanduje Fico je K***t a opozicni politici ho k tomu este burcuju jednoducho neexistuje
😅
@zmrzlinka8 "Rez a rubaj do krve, po Simeckovej kotrbe" je podla teba prejav tolerancie, respektu voci inemu cloveku bez stipky zaste a nenavisti? "...napcham mu ten rozok do papule" je podla teba co?
Len tak z hlavy som si spomenula a parafrazovala. Vies si spomenut na nejaky podobny vyrok z ust opozicneho politika?
Taketo video z opozicnych protestov si poprosim a mozme sa dalej sa dalej bavit, ze Fico sa "len brani" a "reaguje".
@zmrzlinka8 To je velka skoda, ze bola zmazana. Nakolko okrem toho, ze sa ti extremne pacilo fejkove vulgarne video matky 2 deti (len zato, ze je clenka PS), nadavala si ostatnym do hlupani beznadejnych pripadov a ponizovala ich
OPAKUJEM FEJKOVE VIDEO. Na to dokonca upozornili aj volicky koalicie, ale ty si uplne zvratene komentovala a urazala spolu s tou, ktora tam to video dala
@lucyliu Som si ista, ze ti isti ludia v tom dave teraz obvinuju opoziciu zo sirenia nenavisti. Mne uz je to smiesne, ale to je len obranny mechanizmus.
Ked pan Fico vie, kto zabil Kuciaka, preco to este nezverejnil? (Recnicka otazka)
Ach jaj, no nech si ich volici uziju tu socialnu demokraciu, skoda uz minat energiu. To je ako ked niekto chce pomoct alkoholikovi - ak si sam neprizna problem, nedotiahnes ho triezvosti.
Také bilbordy ale v angličtine by sme mali doniesť do Bruselu....
@kristiii ano, len ja neviem odkiaľ.
@mircalla ja som nevidela žiadne video nejakej polonahej Veroniky.
ani som sa na žiadnom videu nezabávala, čo mi tu prosím ťa podsúvaš?
@mircalla mimoriadne vzdelaná? joooj veď nezáviď a doštuduj aj ty😉
@mircalla prosím??? ty si ma s niekým musíš mýliť!!!
mircalla
Dnes o 08:59
@zmrzlinka8 To je velka skoda, ze bola zmazana. Nakolko okrem toho, ze sa ti extremne pacilo fejkove vulgarne video matky 2 deti (len zato, ze je clenka PS), nadavala si ostatnym do hlupani beznadejnych pripadov a ponizovala ich
OPAKUJEM FEJKOVE VIDEO. Na to dokonca upozornili aj volicky koalicie, ale ty si uplne zvratene komentovala a urazala spolu s tou, ktora tam to video dala
a ostatné jej tie výmysly ešte lajkujte!
pekne si sa ukázala, klamárka.
ukáž mi, kde som sa ja zabávala na polonahom videu. tak aby to nebolo sfalsovane
@zmrzlinka8 Prosim? Video tam dala michaela172 a ty si likovala jej prispevky vratane tohto a bavili ste sa spolu ake sme tupe. Uz som napisala x krat, ze velka skoda, ze temu zmazali
V tej istej teme si tvrdila, ze mas dokrorat. Kratka pamat???
Toto je ta tema
@zmrzlinka8 no vsak nam to video vygoogli, ja som nadavajuceho fica mala asi za 5 sekund, alebo teda ktory opozicny politik to bol?
Uz to nechajme tak. Preco si musime stale nieco dokazovat?
Som za hladanie spolocneho, nie rozdielneho. Vsetky chceme zit v nerozhadanej spolocnosti, tak sa nenatahujme 🙂 Blaha v EP snad nadavat nebude, ktovie, ci budu smeraci opätovne prijati do sekcie, z ktorej boli vyluceni. Uvidime.
Dnes som v kuchyni vypocula vybornu polhodinku Z prvej ruky. Takym kludnym sposobom vysvetlene, preco vyhravaju dane strany, kam smeruje EU a podobne. Mne sa to velmi pacilo. Davam link
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1175/2327167
Voľby ukázali nové priority Európanov
@lenkasarka A toto je presne dovod, preco nemam ziadny respekt k volicom koalicie.
Absolutne ziadny. Takze nech mi tu nik nekaze, ze ich mam respektovat. Cloveka charakterizuje aj to, koho voli.
Jedna medzinarodna hanba za druhou
@lenkasarka to aj mne spadla sanka. Ministerstvo spravodlivosti vybavuje vydavaci rozkaz (to, ze to trva nejak dlho ponechame bokom) a tu citas toto.
@mircalla uza aj mne sa zad, ze nebudeme hovorit Vtaka poznas po peri, cloveka po reci, ale zmenime to na volebne preferencie. Pretoze neviem si predstavit skutocne dobreho, laskaveho, tolerantneho, akceptujuceho, cestneho, spravodliveho a mudreho cloveka, ktory by zvolil toto. Proste toto mi nejak k volicovi koalicie nesedi.
@lenkasarka toto musi byt vtip!!!!!! 🫨🫨🫨

@mircalla ja diskutujem práve o tom, že sa máme rešpektovať. keď si si nevšimla. a hovorím to práve preto, že ti rešpekt nič nehovorí, ani mnohým ďalším tu.
našťastie existujú ešte normálni ľudia .