icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@carolynka to, že ja nemám čas hľadať na MK video, neznamená, že neexistuje. okrem toho môže byť aj vymazaný celý príspevok, keďže sa tu vyjadrujete tak, že porušujete pravidlá MK. keď tu ešte je, dá sa dohľadať.

katka700
Autor odpoveď zmazal
liv1
10. jún 2024

A autorka anonymna. To si takto stojis za svojimi nazormi? 😂

autor
10. jún 2024

@katka700 Och 😱.

autor
10. jún 2024

@liv1 to ťa serie čo? Keď obhájíte prečo ste volili Smer tak sa označím :”.

autor
10. jún 2024

@zmrzlinka8 koľko si toho našla :D len toto že? Aj dlho si hĺadala :D. Skús to opačne a nedolepíš sa.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka8
10. jún 2024

moja zlatá, ja som v práci

eludka
Autor odpoveď zmazal
eludka
10. jún 2024

@domininini mazurek a livia? jeden hlupejsi a obmedzenejsi ako druhy, oslovuju ludi s podobnym mentalnym svetom. Nie, nesuhlasim s pani liviou, ze zena ma byt submisivna voci muzovi, na to som VŠ nestudovala. A nevadia mi ani mensiny. A za co bude mazurek brat 10tis. mesacne? s plynulou slovencinou ani na zachod v eu parlamente netrafi a na letisku sa strati. 😀

sara07
10. jún 2024

@zmrzlinka8 vidim že nie , nedávaš to ale ako tak čitam baby ti to pekne vysvetluju na rozličné spôsoby , ked si to tak s odstupom prečitaš tak v tejto diskusii najagresivnejšia si ty , máš tu naujtočnejšie slova
ale pači sa mi ako nevieš žiaden argument svoj mimochodom niečim podopret , nič proste ..

mircalla
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Velmi rada by si odpovedala, keby si mala co a keby si mala nejake validne argumenty, ale nemas ich, tak prechadzas do agresivity, zatial co kazes o slusnosti.
Ja ta ziadam slusne, aby si poskytla data, argumenty a dokazy svojich tvrdeni. Nic.

sara07
10. jún 2024

@eva8 ved to, teraz ako rozpustil parlament francusky až mi je do plaču, fakt si myslia že la penova je spravna volba ? že to zastaví a bude ako vraví

iva812
Autor odpoveď zmazal
zeldia
10. jún 2024

@eludka ma mazurek plynulú slovenčinu? 😉

nikuskakri
10. jún 2024

Prišlo mi to veľmi výstižne k tejto diskusii. Ak by každý začal každý od seba, ako pekne by sa žilo na tom našom Slovensku.

liv1
10. jún 2024

@nikuskakri take vystizne 👍

kristiii
10. jún 2024

Mazurek fakt nevie po anglicky? Tak to je sila. Čiže budeme mať ďalší van tajm, next tajm?

viestta
10. jún 2024

@kristiii neboj sa, nebudeme mat. Za prve on tam recnit nebude, on si tam pojde odsediet povinne hodiny tak ako jeho drahy veduci, za druhe on je taka nula, ze o neho sa nebude zaujimat nikto.

kristiii
10. jún 2024

@viestta ja sa nebojím, však aspoň sranda by bola, keď už sú tie výsledky viac či menej do plaču.

liv1
10. jún 2024

@kristiii 😂 to je historicke

eludka
10. jún 2024

@zeldia jazykom melie, a ti slaboduchejsi nestíhajú vnímať tie hlúposti, čo rozpráva 🙂

gribka1
10. jún 2024

@eludka Už len to, že sa na neho dokážu dívať, fuu.

eva8
10. jún 2024

@zmrzlinka8
A co s tym "guglom" ma sucasna opozicia?
Inak, datum je 21. 2. 2015, 12:00

zuzulka558
10. jún 2024

@mircalla názor nemam na tých čo hlasujú inak ako ja je to ich vec a hotovo,, normálny človek to pochopí nechá ich tak,,, a aj téma anonym a názor má asi úplne super ale anonym 😅😅😅

zuzulka558
10. jún 2024

@zmrzlinka8 aj ja rešpektujem každého,,, my sa z mužom práve rehoceme ze keby som volila smer a on ps alebo naopak ci sa mame podľa používateliek rozvádzať 😅😅😅. Srať na to ze si rozumieme ale preboha každý volíme inak 😅😅😅

zuzulka558
10. jún 2024

@mircalla napíšem ti len jedno lebo vypínam upozornenie,,, za pár rokov co som robila čašníčku medzi ľuďmi co mali vplyv ti napíšem jedno,, jeden bol od kotlebu v parlamente, ďalší je smerak, syn SNS a dcera PS rozumejú si smejú sa asi na tomto a vy sa tu zožierate,, oni fungujú normálne bez hádok na verejnosti ako rodina a každý za inú stranu,, pre mňa sú všetci ruka ruku myje🤪 pekný večer

mircalla
10. jún 2024

@zuzulka558 Esteze ty nevolis, ale mas super prehlad, kto koho voli. Naco vlastne komentujes, ked ta to nezaujima? My si vymiename nazory, politka nie su tema ako umele mihlanice, takze ono to na bude vzdy dost drsne

Resp. vymiename nazory....skor je to take jednostranne, pretoze opacna strana nevie argumentovat.
Len nerozumiem naco sa ako nevolic zapajas do debaty a naco nam tu davas nejake ci uz vymyslene alebo skutocne prihody z tvojho zivota casnicky
Uplne irelavantne k teme a dost nezaujimave. Diskutujeme o politike, nie o tom, ci sa mame respektovat.

lucyliu
10. jún 2024

Na protestoch sa zvykne kricat "Fico klobasy", ale chapem, ze ak su volici smeru hluchi ako Benova, tak pocuju, co chcu.