icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

eva8
11. jún 2024

Ake ma vlastne vzdelanie ten Danny Kollar?

lenkasarka
11. jún 2024

@victoriab kiežby. Ak naplní tieto hrozby tak som zlamala nad týmto štátom palicu nadobro

sara07
11. jún 2024

@eva8 seriozne som hladala ale nedopatrala som ale za to mám nárast informácii čo stvara a píše , už sa dištancovali od neho vraj nebude asistentom ale ako ich to vôbec mohlo napadnut, zaujímavé že ho natreli z republiky kto mu pomahal na sudoch

sara07
11. jún 2024

@viestta benová to stopla že nie neberu ho do bruselu ,

viestta
11. jún 2024

@sara07 aspon ze tak

zmrzlinka8
11. jún 2024

@mircalla tému si pamätám, ale nemám výpadky pamäte a viem čo píšem aj ako, takže buď taká láskavá a NEPODSÚVAJ mi tu nejaké obvinenia, že ja som sa vraj zabávala na nejakom videu o ktorom neviem. ohováranie je hnusné.
celý čas tu apelujem na tolerantnosť.
končím s tebou debatu, nemá to význam.

zmrzlinka8
11. jún 2024

@viestta vraj to bola len ironická odpoveď Lassakovej na blbú otázku, ale vy z toho hneď vyrobíte škandál.

lenkasarka
11. jún 2024

@zmrzlinka8 ja by som ti aj niečo napísala,ale vopred viem,že je to úplne zbytočne.

victoriab
11. jún 2024

@lenkasarka presne... ze ironicka odpoved, boze, kde my zijeme

mircalla
12. jún 2024

@zmrzlinka8 Tiez by som ti aj nieco napisala, ale vopred viem, ze je to zbytocne

mircalla
12. jún 2024

@victoriab Hlasovanie Kotlara vo WHO bolo tiez asi len ironicke

tomasisa
12. jún 2024

si sa vyvracala a je Ti teraz lepsie?

tomasisa
12. jún 2024

...inak fakt sa utvrdzujem v tom ze nenavist je slepa- nenavidim Fica ,smer...tak nevidim kto a ako hlasuje v EP....mali by ste sa radovat ti co ste za ideologiu ps , pretoze Benova a Nevedalova len taraju sladke reci a hlasuju s ps karmi a vsetko odklepnu co renew europe navrhne odklepnut/odhlasovat...Benova a Nevedalova su skodna pre myslienku reformacie EU ale za to plus dva hlasy za nezmysli typu, viac penazi na UA, greendeal terorizmus, ci popletena pohlavna a rodova ideologia a obohatenie mozgovymi trastami z tretich krajin...

viestta
12. jún 2024

@tomasisa nebolo by od veci rozlisovat kritiku od nenavisti. Pretoze ak mam vyhrady voci tomu co hocikto robi este neznamena, ze citim voci nemu nenavist. Ty to mas inac?

mircalla
12. jún 2024

@tomasisa Ty by si si mala zopakovat zakladnu skolu, ked vidim tie katastrofalne hrubky. Hrda patriotka, co neovlada ani gramatiku a vlastny jazyk.

eludka
12. jún 2024

@tomasisa podla pravopisu sa da usudit, ze citanie nie je tvoje hobby. Ukrajina bojuje za svohjbytnost (nastuduj Mnichovsku dohodu z 1938 - velmi poucne) a zisti si nazory Polska a pobaltskych krajin na situaciu. Fosilne paliva musime nahradzat, lebo tu na Zemi neprezijme, atd. , len prist k takymto zaverom stoji trochu/dost usilia, a nie pocuvat zlych a hlupych ludi typu Mazurek, Blaha, Livia, Bombica...

eludka
12. jún 2024

@mircalla vsetci, co maju problem s pravopisom, sa nazyvaju vlastencami 😀

tomasisa
12. jún 2024

@mircalla ty si dokonala vo vsetkom? ja nie...hrubky robia aj ine kapacity, dvoch takych poznam osobne ale ked sa orientujes len na to tak sa orientuj...
@eludka ty asi tych 4 ludi pocuvas viac nez dost ked vies co rozpravaju, pretoze v inej diskusii som pissala koho pocuvam a citam
@viestta volici opozicie srsia nenavistou, a autorka temy je ukazkovy priklad

viestta
12. jún 2024

@tomasisa nie, nie kazdy volic opozicie srsi nenavistou voci koalicnym politikom, rovnako ako nie kazdy volic koalicie srsi nenavistou voci opozici. Ja som volic opozicie a nenavist necitim ani voci volicom opozicie, len nechapem, preco prave tito ludia su ti, ktorym oni doveruju. Ja necitim nenavist ani voci predstavitelom koalicie, len kriticky sa pozaram na to ako sa uchopili moci, ktoru im ich volici dali a ako ju zneuzivaju.
Moj osobny pocit, ze najvacsou nenavistou voci opozicii a vsetkym, ktori ju podporuju srsi prave pan co sedi na cele koalicie. On prebral retoriku tej casti svojich volicov, ktori nenavidia vsetko ine ako to "ich" a niektori jeho volici prevzali jeho retoriku plnu zaste, zloby a obvinovani voci kazdemu, kto "nejde s nim".

sara07
12. jún 2024

@zmrzlinka8 ako politička by mala vediet odpovedať , a mala by vediet aj odpovedat tak aby ironia bola pochopená ako ironia, však bola u neho často hostom , všetci to pochopili ako to povedala že uvažuje o tom , myslim uhrik alebo niekto z republiky už predtým bonzol že bude asistent ,
napr keby to povedal odor každému by bolo jasné že je to ironia lebo je to nemyslitelné ešte by sa tomu zasmiali,
lenže pri jej odpovedi sa nik nezasmial, pretože vedia že je s ním v kontakte atd .. čiže je to možné
to len teraz ked jej zrejme monika vyčistila žalúdok to zvrtla na ironiu , lebo mala dost času sa vyjadriť a v podstate tu ironiu vytiahla až ked monika potvrdila že si ho nik zo smeru neberie ako asistenta

sara07
12. jún 2024

@victoriab vidíš ona verí a je presvedčená , to ma uplne fascinuje, kritické myslenie alebo širší záber suvislosti .. no čo už

mircalla
12. jún 2024

@tomasisa Ani zdaleka. Len ovladam take elementarne veci, ako je pravopis vlastneho jazyka. Myslis "kapacity" typu Bombic a Kotlar? V tom pripade chapem.

tomasisa
12. jún 2024

@mircalla nie myslim inych, len skoda ze v tej tvojej elementarnej dokonalosti, mas taku bublinu ze Kotlar ci Bombic, asi by si mala zacat aj zit zivot nie len na nich sa upinat,
kedysi som mala vycitky ze mi ten pravopis nejde ale ked som pocula ako sa primar pri pisani prepustacej spravy dva krat sestricky opital raz ake i/y sa pise a raz ci na konci slova sa pise v/u tak som zacala uvazovat inak, a uz ked som spoznala Ing. ktory sa zaobera kvamntovou fyzikou a skuma ciernu dieru a vesmir a v jednej vete napisal mnou rozpoznatelne hrubky, tak som si povedala, ze ak ma na to este niekto upozorni tak to svedci len o nom ze nema viac co ponuknut ,len kritiku na pravopis, takze este nieco mila miraclla? ci len toto ta trapi?

tomasisa
12. jún 2024

@viestta patris medzi tych miernejsich z opozicneho koryta...ale zrejme plni co slubil svojim volicom ten pan na stolicke vedenia koalicie, ja tych co som kruzkovala zatial plnia aspon ciastocne co som od nich ocakavala, jeden ktoreho som nekruzkovala ma milo prekvapil, a ak tak bude svoju pracu robit nadalej dostane kruzok v buducich volbach...kruzkovala som ludi ktori mi ponukali nie len par mesiacov pred volbami cenne informacie, nekruzkovala resp. nemala som na vyber zo stran, aj tak si myslim ze je u nas zly volebny system do parlamentu, potom je smer tolko krat pri moci....mali by sa dat kruzkovat ludia za menom mozno prislusnost k strane, a nie strana ktora ponuka mena....ale ja to nezmenim a ani nijak neovplyvnim...urcite som nevolila lebo Fico, lebo PS aj s tym rizikom ze do parlamentu by sa nedostali...

viestta
12. jún 2024

@tomasisa este dobre, ze aspon niekomu plnia politici to co mu slubili. Si prva

tomasisa
12. jún 2024

@viestta mne nic neslubili, politik dokaze naslubovat....zle si ma pochopila hoc som ti to napisala jasne ,plnia moje ocakavanie, nie ich sluby....slubom neverim, konanie sledujem/ciny konkretnych ludi ma vedu k rozhodnutiam ako su napr. koho volit

mircalla
12. jún 2024

@tomasisa Nie, len to ma netrapi, len mi tie katastrofalne hrubky udreli do oci. Co sa tyka obsahu tvojho prispevku, to nekomentujem, pride mi to, akoby to pisal niekto opity ci nadrogovany. Zhluk nesurodych viet.

tomasisa
12. jún 2024

@mircalla no ked to tak vnimas tak s tym ja nic nespravim....aj mne vselico vseliako pripada...katastrofalne hrubky su u mna po vybranych slovach y/i to je presne pripad vyssie spomenuteho inziniera...to by si este len vyvalovala oci....a to ja som len administrativa v AT poistovni...

aandrea9
12. jún 2024

Veru veru. Tá hanba v EP, ktorú narobí PS....

sara07
12. jún 2024

@aandrea9 už tam mali poslanca, čo konkrténe aku hanbu narobil , nejdu prvy raz do eu parlamentu
nebol tam trpený ako uhrik, neziapal tam ani neuražal ale ak mi niečo ušlo kludne mi oponuj