Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente
Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.
@walteaa Podľa týchto eurovolieb to vyzerá tak, že liberálno-progresívna vlna aj v EP klesá a to, že u nás mali tých 28% spôsobilo to, že účasť bola približne 1/3 ľudí, zvyšné 2/3 nevolili vôbec.
@petronelag zaujímavé, že keď v parlamentných či prezidentských voľbách vyhral Smer a spol., tak ste to takto ich prívrženci nikto neprepočítavali 🤔. Vtedy proste podľa vás VÄČŠINA hlasovala za sociálnu demokraciu (veľmi vtipné toto písať pri tých ich sociálno-demokratických opatreniach typu zvýšené mzdy-pre seba, doživotné mzdy-pre seba, trestný zakon-pre seba, stvr či jak sa to má volat-pre seba...)
@eva8 keby tu bola cenzúra, tak tu toto ani nenapíšeš.
@zmrzlinka8 no nebola tu cenzura, len prichadza. Pomaly, plizivo
@zmrzlinka8 keby tu nebola cenzúra ??? Keby tu nebola cenzúra moja zlatá, tak nevyhadzujú moderátorov za iný názor, nerušia televízne programi kde objektívne informujú o dianí v krajine, nedovolili by si rozhidovsť ktorí novinári sa môžu zúčastniť tlačovej konferencie a ktorí nie‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
@zmrzlinka8 Kuciakovi sa nesnazili robit cenzuru? Nezastrasovali ho? Preco nemohol pouzivat slobodu slova?
Netvarme sa, ze cenzura nebola, nie je a nebude. Ale nezabudnime, ze aj pocas covidu bolo v mediach povolene len proockovacim ludom vystupovat, odbornici z opacneho “tabora” nemali miesto. Az neskor, asi to uz nemohli vydrzat, zacala objektivnejsie informovat TA3. Ale inak nikto.
Kto ich vyhadzuje? Majitelia narkozy, hnojky, kmota3?
Ti mozu vyhodit od hajzelbaby cez kovacica po vlastnu zenu kazdeho, kto sa im ktory den znelubi. Od toho je vlastnik... Napis vdove kellnerovej, vlastniacej markizu, ako sa ti nepaci, co robi, nenechaj to len tak😁ona nechodi na modreho kona, na ineho🐎 mozno.
@0silvia0... Preco Bardy z Aktualit hadzal ozehave temy na stol prave Kuckovi, zamyslela si sa niekedy? Kto ich daval Bardymu? Niekto, kto druhy den po vrazde letell do Canady? 🌀
Dievčence, keby volby niečo zmenili, už by ich dávno zrušili🫣
Ženy , kašlite na to. Nech je tak či onak ,nik to už nezmení ... Všetky voľby boli, už je zvolene a každý má svoj post ,či sa to niekomu páči alebo nie (napr ja by som pomenila pár ľudí ,ale to je moja vec )... Slovensko sa hada a politici všetkých strán si aj tak zarábajú kralovsky,užívajú si zatiaľ čo vy sa hasterite. Ja už kašlem na to .. veď sa to aj tak furt mení podľa aktuálnej nálady národa a okolností 😄 nik tu nie je navždy..
@liv1 nie je odbornik ako odbornik, aby sa dospelo k nejakym zaverom, treba cele timy odbornikov, vynajst vakcinu nie je jednoducha vec, v pripade covidu sa to podarilo v extremne kratkom case a otvorilo to cestu k vynajdeniu vakcin k dalsim chorobam a ockovali proti pravym kiahnam aj mariu tereziu, tak co taky humbug okolo toho, ak nie ste vedec, co okolo toho nieco riesi, aj tak neviete spravit zaver, takze sa musite spolahnut na zavery vedeckej obce a nie suseda kurenara

@walteaa skoda, ze fasizmus sme si este neskusili...oh wait