icon

Pošta stratila balíček

19. okt 2022

Ženy stalo sa vám to už?
Vracala som balíček do zahraničia, bola to odpovedá zásielka. Poslané pred desiatimi dňami 😢😢😢 ja už neverím že ten balíček im dojde 🥺
Čo teraz? Vrátia mi plnú sumu? Alebo ako to prebieha?

Strana
z2
mariejenka
19. okt 2022

😀 sranda s tou poštou, my sme ako deti dostávali darčeky z Ameriky, jeden ujo posielal pohľadnice z Colorada,a druhý dva obrovské balíky 25 kilove z Pensylvanie. Baliky dosli za 4 týždne,pohladnice az po Veľkej Noci😀 a posielané v rovnakom čase.
A mužom krstný poslal pohľadnicu z dedinskeh pošty,na našu dedinskú v ramci jedného okresu😂 isla 2 týždne.
Chybičky sa udejú, pošta je jeden organizmus.

wade
19. okt 2022

Viac info ti slovenska posta nemusi vediet dat. Ked to opustilo krajinu a s prevadzkovatelom vo FRA nemaju prepojene systemy, viac info neuvidis. Skus zadat cislo na stranke francuzskej posty (https://www.laposte.fr/outils/track-a-parcel).

autor
19. okt 2022

@wade presne tu som to hľadala 🙂

autor
19. okt 2022

Dakujem baby. Ešte teda týžden počkám. Ak nič, tak pojdem na poštu 🙏🏼

dudart
19. okt 2022

Do 30dni to máte odoslať ..čas doručenia neviete ovplyvniť, ale aj tak odporúčam napísať do firmy, čo sa deje.

autor
20. okt 2022

No baby, teraz mi pipol mail od eshopu, že už prebieha refundácia 🥳🥳🥳 a tak som stresovala 🙈

nelca84
20. okt 2022

a este k tomu aj krivo obvinila...

autor
20. okt 2022

@nelca84 😂😂😂 veľké sorry poste 🙏🏼

katharina_22
20. okt 2022

Ja som mala sledovacie číslo a nakoľko sa posiela do zahraničia automaticky prvou triedou nedalo sa to poistiť. Hovorím si ved ôk. A stratilo sa...do Čiech....reklamovala som a stále nič...

autor
20. okt 2022

@katharina_22 mne to sledovacie čislo, po príchode do krajiny dodania zmenili

mya1113
21. okt 2022

https://parcelsapp.com/en toto je najlepsia stranka na sledovanie zasielok... Ukaze ti aj to co slovenske trasovacie stranky neukazu. Skus pre buducnost pouzivat tuto stranku aby si nebola v strese 😊

Strana
z2